Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THE RING

may 25, 2018, wedding

Oon saanut todella paljon kysymyksiä mun sormuksesta, joten puhutaan siitä! Käytiin tosiaan kihlautumisen yhteydessä Euroopan ns. timanttikeskuksessa Antwerpenissä Belgiassa teettämässä meille kihlasormukset ja samalla päätettiin myös vihkisormuksen malli. Sinne lähtiessä ei tiedetty paikallisista korujen valmistajista paljoakaan, mutta onneksemme kaupunki tarjosi listan sertifioiduista toimijoista. Käytiin kaikki suositellut putiikit läpi ja päädyttiin lopulta valmistamaan sormus sellaisessa liikkeessä kun Röell. Heidän tyylinsä ja asiantuntemuksensa vakuutti – ja vakuuttaa edelleen! Olen ollut todella tyytyväinen kihlasormukseeni ja myös vihkisormus oli juuri sellainen kun olimme suunnitelleet.

Jos timantit kiinnostaa, niin kannattaa kurkata tämä sivu, josta pystyy speksien (väri, kirkkaus, malli jne.) avulla hahmottamaan hintaa. Olen huomannut että usealla ei ole hajuakaan timanteista, mutta kihlautumisprosessi tekee useasta miehestä melkeinpä alan asiantuntijan. Voin myös lämpimästi suositella kihlautumismatkaa Antwerpeniin, etenkin näin kesällä kun kaupunki on parhaimmillaan. Antwerpen on ihan äärimmäisen symppis kaupunki ja siellä tosiaan tiedetään timanteista hurjasti, ja myös valikoimaa on vaikka muille jakaa. Me otettiin juna Brusselin lentokentältä ja se kiitää alle tunnissa Antwerpeniin. ❤️

I have been getting a lot questions about my engagement / wedding rings. Most of you probably remember the time we got engaged and traveled to Antwerpen to design our engagement rings. Times flies, it was 2,5 years ago! I’m so happy we decided to go there, it was such a lovely trip and we managed to find the perfect boutique to help us out with the rings. The city has a huge diamond district and there are a lot of different boutiques, but luckily we found a list of certificated ones, so it was easy to find the legit boutiques. We visited them all and ended up designing with Röell, because he had the same vision as we did. It was awesome to get to know him and we could not be more happy about the rings. So if you guys are planning of getting engaged, I highly recommend visiting Antwerpen. It’s such a lovely city (less than 1 hour from Brussels) and it makes a lot of good memories as well. I’m sure we are going to visit again! 

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *