The Perfect Vase from Eightmood

eightmood-glass-vaseround-glass-vase-eightmoodeightmood-vase2
Viimein löysin sen, nimittäin täydellisen pyöreän maljakon. Olen törmännyt tähän kyseiseen yksilöön Instassa kymmeniä kertoja, mutta en ole jostain syystä tietänyt valmistajaa. Yhtenä päivänä olin kaupungilla hoitamassa asioita, ja satuin törmäämään tähän unelmamaljakkoon Stockalla. Kyseessä on siis Eightmood -merkin maljakko, jota löytyy eri kokoisina ja värisinä. Näin Stockalla myös todella hellyyttävän miniversion tästä, ja olisi kieltämättä tehnyt mieli napata sekin mukaan. No mutta, toivottavasti joku vaasin metsästäjä sai tästä nyt tarvittavan vinkin itselleen – tai joululahjalistalleen.

I finally found it! The perfect round vase from Eightmood. I have seen it on Instagram a ton of times, but I couldn’t figure out the brand. One day I was running errands at Stockmann and I bumped into the perfect vase. I couldn’t believe my eyes! Well, the rest is history ;) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 comments

 1. LH December 15, 2015

  Heippa! Meillä on menossa verhojen uusimisprojekti. Oletteko te mistä ostaneet makuu- ja olohuoneenne sivuverhot? :)

  Reply
 2. Jere December 15, 2015

  Siis vitsit toi on kyllä kivan näkönen pyöreäksi maljakoksi! Usein tuntuu, että ton muotoset maljakot on jotenkin vanhanaikasia tai jotenkin vaan tönkön näkösiä, Tää pitääkin käydä kurkkaamassa huomenna kun muutenkin hommia hoidettavana Stockan lähettyvillä! :)

  http://omanelamanikuningas.blogspot.com

  Reply
  • Alexa December 15, 2015

   Ah joo tää on niin nätti! :) xx

   Reply
 3. Nexus December 15, 2015

  Olenko ainut jolla on ongelmia sun blogin kanssa? Bloglovinista tullessa avautuu ensin “checking browser” sivu josta jos klikkaa continue päätyy johonki scämmi sivulle jossa luvataan miljoona dollaria?

  Reply
  • Alexa December 15, 2015

   Eikä?!? Voi ei! Pitää heti tarkistaa :o Kiitos! xx

   Reply
  • neitim December 15, 2015

   Mulla sama!

   Reply
 4. Heidi December 15, 2015

  Ootko huomannut et sun postauksia avatessa aukeaa ensin sivu jossa lukee ” checking your browser before accessing alexadagmar.com” “continue”. Tämän jälkeen saattaa aueta joku testi sivu ja kerran aukesi joku pelisivu. Tää on tosi ärsyttävää. Ainakin puhelimella ja tabletilla näin on käyny. Luen sun blogia usein Facebookin kautta, mut samat jutut aukeaa ihan netin kauttakin. Ajattelin et sun olis hyvä tietää.

  Reply
  • Alexa December 15, 2015

   Okei tosi hyvä tietää! Onpa outoa :o Laitoin heti koodarille viestin että tsekkaa! Kiitos! xx

   Reply
 5. Nona Buchert December 15, 2015

  Hei!

  Alkuperäinen malli ilmeisesti Svensk Tennistä, ohessa linkki.

  http://www.svenskttenn.se/sv-se/product/ga10842/vas-dagg-glas.aspx?returnUrl=

  Reply
  • HC December 16, 2015

   Hei!!

   The one and only “Dagg” – Svenskt Tenn

   Ajattelin aivan samaa ;) ja olin jo myöskin laittamassa linkkiä….

   HC

   Reply
   • Alexa December 16, 2015

    Joo siis tiesin että Svenskt Tennissä on the one and only, se on upea! Ehkä seuraavalla Tukholman reissulla, ah siellä on paljon muutakin upeaa! :) xx

    Reply
 6. Noora December 16, 2015

  Kiitos!! Olen myös tätä vaasia kuolannut instassa ja harmitellut että se on ollut loppuunmyyty joka puolella. Mielestäni tämä on kauniimpi kuin se alkuperäinen Svensk Tennin. Meni heti tilaukseen! :)

  Reply
  • Alexa December 16, 2015

   Jee loistavaa! :) Joo siis mun mielestä nämä on ihan eri vaasit, enkä vartaisikaan niitä keskenään. Tykkään molemmista! xx

   Reply
 7. Ninni January 3, 2016

  *tiennyt

  Reply