The Perfect Summer Nails

Korallikynnet kuuluvat ehdottomasti kesän suurimpiin hitteihin. Te kun aina kyselette mun korallilakkojen perään, niin ajattelin että mun on ehdottomasti vinkattava teille mun suosikkilakasta. Täydellisin kesäkynsilakka on nimittäin Essien Peach Daiquiri! Se on oikein kiva sellaisenaan, mutta jos kaipaa vielä jotain ekstraa niin glitterit vaan kehiin! 

Mun täytyy myöskin vinkata teille todella taitavasta ja symppiksestä vloggarista, nimittäin Jaclyn Hillistä. Olen viime päivinä käyttänyt luppoaikani hänen videoitaan katsoen, ja vitsit että on hyviä tutorialeja – ja ihana persoona. 

I’m always getting tons of questions about my nail polishes, so I thought that I should reveal my latest treasure. My current favorite is Essie’s Peach Daiquiri, it’s the perfect shade of coral! 

I also need to tip you about the most adorable vlogger, Jaclyn Hill. I’ve been obsessed about her videos and tutorials lately, she is so cute and talented! 
 

Hors d’oeuvres & Peach Daiquiri by Essie

Tuotteet saatu Essieltä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

21 comments

 1. Natali April 30, 2014

  Such a great combo! Thanks for sharing, gotta try this out!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 30, 2014

   It’s such perfect and so summery! :) xx

   Reply
 2. mmm April 30, 2014

  Täällä toinen Jaclyn-fani! Oon kuluttanu hänen tutoriaaleja niin että oon muodostanu jo pienen girl-crushin sinne suuntaan :D meikkaamistaidot on jo pelkästään niitä tutoriaaleja katsomalla noussut kertaheitolla :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 30, 2014

   Joo siis sama, kunnon girl crush! Ja huomaan saman, että jotain on tullut opittuakin heh! :D xx

   Reply
 3. Miss J April 30, 2014

  Suosittelen kurkkaamaan myös sellaisen vloggarin kuin Tiffany D (makeupbytiffanyd). On tosi ihanan ja symppiksen oloinen nainen ja meikkitutoriaalien lisäksi kanavaltaan löytyy silloin tällöin myös muotijuttuja. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 30, 2014

   Kiitos vinkistä, pitää ehdottomasti mennä kattomaan! :) xx

   Reply
 4. Anna April 30, 2014

  I love this color, I bought it last weekend after you told me the name. I’m wearing it too right now. :) but I like your glitter version as well! x

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 30, 2014

   Great! :) xx

   Reply
 5. Meri April 30, 2014

  Kurkkaa myös Vloggari Michelle Phan!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 30, 2014

   Kiitos, pitää ehdottomasti tsekata! :) xx

   Reply
 6. Merja April 30, 2014

  Ihana kynsilakkacombo! Noilla saa päheet vappukynnet :) Iloista wappua!!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 30, 2014

   Todellakin! Kuin myös :) xx

   Reply
 7. Bella April 30, 2014

  Moikkka. Aluksi en tykännyt blogistasi mutta nut olet yksi suosikeistani. Yksi asia on silti kysyttävä: vaikutat eirittäin hyvän itsekurin omaavalta. Etkö koskaan sorru mässäilyyn, karkkpussin pauloihin, wtkö syö rasvaista pizzaa, makaa kotona sängyssä ja sohvan väliä ravaten, oletko koskaan laiska, jätätkö treenejä väliin, olwtko koskaan fown? koska vaikutat. siltä, että et sorru etkä. jätä treenejä väliin.

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 30, 2014

   Heippa! Mukavaa kuulla että olet alkanut pitämään blogistani :) Kyllä itsekuria löytyy, mutta tykkään myös herkutella! Kohtuudella kaikkea eikö vain? :) xx

   Reply
 8. Gabriela April 30, 2014

  Yeah that’s me:D that girl, who is interested in your nails the most:D You also wear such beautiful colors and great combos♥

  http://anetagabriela.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 30, 2014

   Haha, well thanks :) xx

   Reply
 9. LadyBlue April 30, 2014

  Täälläkin tapitetaan aina silloin tällöin Youtuben tutoriaaleja. Tykkään katsoa mm. seuraavia: Lauren Curtis, Hollyannaeree, SMLx0. Kaikki kauniita tyttöjä :) En yleensäkään katso videoita, jos tekijän naama ei miellytä :D Mutta joo, suosittelen kurkkaamaan ja täytyykin katsoa tuo Jaclyn! Yksi asia mua kuitenkin vähän ärsyttää, nimittäin se ainainen tekoripsien käyttö! Toki niillä saa suuren muutoksen aikaan, mutta kuinka moni niitä ihan arjessa sitten käyttää… Ei kovin kätevää. Eli kaipaisin ihan sellaisia jokapäivän niksejä enemmän. Hei ihanaa vappua!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 30, 2014

   Kiiitos kovasti vinkeistä! Laurenin videoita katselenkin kovasti, mutta muut olivat uusia tuttavuuksia :) Haha joo totta, ripsillä saa kyllä paljon aikaa, mutta ei ehkä arkena tule niinkään käytettyä! xx

   Reply
 10. Marian. April 30, 2014

  I have the same nailpolish and i love it!

  Reply
 11. ragdoll May 1, 2014

  Nuo oli kyllä herkut! Pitikin kysäistä, että mikä lakka.
  Vaikka kynsilakkoja onkin aikoinaan ollut jopa toista sataa, olen jostain syystä välttynyt Essieltä. Hyvä pysyvyys? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 2, 2014

   Ah joo, siis Essiet on parhaita todellakin! :) xx

   Reply