THE PERFECT HOLIDAY MANICURE

december 9, 2018, Beauty

kaupallinen yhteistyö: essie

Tässä olisi pieni tutoriaali mun juhlakauden kynsilookiin. Mun blogia pitkään seuranneet ehkä muistaakin, että tämä glitter-liukuvärjäys oli mun suosikki manikyyri ehkä viitisen vuotta sitten – en muuta kynsiini laittanutkaan! Tykkään hurjasti mattalakan ja glitterin yhdistelmästä. Lopputulos näyttää ihan salongissa tehdyltä, mutta lakkaus on oikeesti hurjan helppo tehdä itse – viidessä minuutissa! Jos inspiroidutte, niin laittakaa ihmeessä mulle Instagramin puolella kuvia tulemaan, olisi huikeaa nähdä.

Here’s a my first ever nail look tutorial! If you have been following me for years, you probably remember me rocking this manicure. I love the combo of a matte base and glitter on top, it looks fancy but it’s actually really easy to create. Hope you enjoy this tutorial!

Käytin tässä manikyyrissa essien without a stitch -värilakkaa yhden kerroksen verran. Sen jälkeen levitin matte about you-mattalakkaa.

I used essie’s without a stitch as a base color and I created the matte effect with matte about you top coat. 

Glitter-lakoista lempparini on set in stones. Liukuväri luodaan tekemällä kaksi kerrosta. Ensimmäinen kerros levitetään ainoastaan kynnen tyveen ja toisella kerroksella luodaan liukuväri levittämällä glitter kärkeä kohden.

essie’s set in stones is definitely my favorite glitter nail polish. I create the ombre effect with two separate coats. 

Manikyyrin voi viimeistellä quick-e pikakuivatustipoilla ja apricot nail & cuticle oil -öljyllä.

You can finish the manicure with essie’s quick-e top coat and apricot nail & cuticle oil

Lopputulos on näyttävä, mutta jos minä osaan, niin tekin osaatte! Arvon Instagramin puolella kaikki tuotteet mitä tarvitsette tätä lakkausta varten ensi viikolla, eli olkaa kuulolla! ❤️

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *