THE PERFECT FALL OUTFIT

Terkkuja Pariisista! Reissussa oli niin hidas netti että blogin päivittäminen oli ihan mahdotonta, mutta nyt ollaan takaisin kotona ja koneen ääressä. Pariisissa oli ihan mieletön kesäsää ja ihana meininki, kun muotiviikot oli käynnissä. Nähtiin niin paljon tyylikkäitä ihmisiä (street style -postaus on tulossa!) ja fiilisteltiin kaupunkia. Ihan kreisiä että ei olla koskaan aikaisemmin oltu Pariisissa Lindan kanssa yhdessä, vaikka molemmat ollaan useampi reissu Pariisiin tehty erikseen. Tuli taas todettua kuinka kaunis kaupunki on kyseessä ja että kuinka me ei olla vieläkään oikein löydetty lemppariravintoloita kaupungista. Ehdittiin jo tästä avautumaan NONSENSE:n IG:n puolelle ja saatiin onneksi teiltä liuta hyviä vaihtoehtoja ensi kerralle. Kuvia on muistikortti täynnä, joten asuja, katumuotia ja muuta fiilistelyä on vielä tulossa!

Regards from Paris! The Wi-fi was so slow at our hotel, that I wasn’t able to upload anything to the blog. But I’m back! Paris treated us well, the weather was amazing and it was so nice to people watch during fashion week. I have a lot of pictures coming up, as well as some cool street style shots – can’t wait! I’d like to go back again, we had so much fun!

Olen niin rakastunut tohon Topshopin neulemekkoon, että tästä asusta on tulossa muutama variaatio tänne. Unohdin itse asiassa pakata koko mekon mukaan ja ihana Jantsa toi sen perässä, kun se tuli myöhäisemmällä koneella! Neulemekko on ihan täydellisen pituinen, kun se menee ylipolvensaappaiden kanssa yhteen. Hattu on puolestaan juuri se mitä mieheni inhoaa, oikein huvitti laittaa se päähän taas! Tykkäsitte hurjasti postauksesta, jossa kerroin mieheni inhokkitrendeistä, kiitos huikeista palautteista siihen! Ja jos ette ole vielä katsoneet mun syksyn lookbook-videoa, niin katsokaa ehdottomasti se! Sieltä löytyy monta syksyn lemppariasua videon muodossa.

I just love this Topshop sweater dress so much! I actually forgot to pack it, but Janita was so sweet she brought it with her when she arrived. I ended up wearing it multiple times during the trip, it’s such a great combo with the over the knee boots.

Siinä missä kesällä rakastin korilaukkuja, niin olen nyt ihastunut söpöihin helmilaukkuihin!

The Kooples Hat
Topshop Dress
Skinnydip Bag
Cassis Shoes

Find all the products from my Zalando store  | tuotteet saatu Zalandolta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Susanna October 3, 2018

  Mitä siellä oranssissa kassissa oli? Onko unboxaus jossain? – malttamaton 😍

  Reply
  • Alexa October 3, 2018

   Haha ootte niin malttamattomia! 🙈 Mulla on kuvamateriaalia paljon läpikäytävänä, mutta kyllä mä varmaan tällä viikolla vielä teille näytän että mitä sieltä löytyi! 😍 xx

   Reply
 2. Oona October 3, 2018

  Veikkaisin etten ole ainoa jonka sydän sykähti blogin päivittyessä ja ajatuksissa kuului vain ”laukkulaukkulaukkulaukku”. Ihan sama mitä sieltä paljastuu, onnea unelmalaukusta. Ehkä jonain päivänä itsekin…

  Mutta ihana asu ja Pariisi oli mullekin aika hitaasti avautuva kaupunki. Vaati sen kuudennen vierailun kaksi päivää päätöntä käppäilyä ympäriinsä, muutamat viinit ja juustot sivukatujen pikkuravintoissa ja kirjakauppalöydöt että tajusin kaupungin todellisen ihanuuden.

  Reply
  • Alexa October 3, 2018

   Hahah! Voi te ootte niin malttamattomia! 🙈 Mutta joo, laitan kyllä myöhemmin tällä viikolla vielä kuvia tulemaan! Pariisi on kyllä niin kaunis kaupunki, ei siitä mihinkään pääse. ❤️ xx

   Reply
 3. gabrielakre October 4, 2018

  Love it <3 And can't wait for all Paris posts!

  Reply
 4. Katja October 4, 2018

  Ihan super kiva tää asu!! 😍😍

  Reply
 5. Henriikka October 4, 2018

  Vitsit oon jo pitkään katsonut, että noi aurinkolasit on kyllä kun tehty sulle! Sopii aivan täydellisesti :)

  Reply
 6. Nea October 4, 2018

  Ihana asu! <3 Pysyykö noiden saappaiden varret hyvin ylhäällä ja onko millaista kokoa noin muuten? Olis uudet ylipolvensaappaat nimittäin hakusessa!

  Reply
 7. Jekku October 5, 2018

  Mikä koko sinulla on tästä kivasta neulemekosta?

  Reply
  • Alexa October 5, 2018

   Mulla on siitä 36! 😍 xx

   Reply