THE PERFECT FALL OUTFIT

october 3, 2018, outfit, Paris

Terkkuja Pariisista! Reissussa oli niin hidas netti että blogin päivittäminen oli ihan mahdotonta, mutta nyt ollaan takaisin kotona ja koneen ääressä. Pariisissa oli ihan mieletön kesäsää ja ihana meininki, kun muotiviikot oli käynnissä. Nähtiin niin paljon tyylikkäitä ihmisiä (street style -postaus on tulossa!) ja fiilisteltiin kaupunkia. Ihan kreisiä että ei olla koskaan aikaisemmin oltu Pariisissa Lindan kanssa yhdessä, vaikka molemmat ollaan useampi reissu Pariisiin tehty erikseen. Tuli taas todettua kuinka kaunis kaupunki on kyseessä ja että kuinka me ei olla vieläkään oikein löydetty lemppariravintoloita kaupungista. Ehdittiin jo tästä avautumaan NONSENSE:n IG:n puolelle ja saatiin onneksi teiltä liuta hyviä vaihtoehtoja ensi kerralle. Kuvia on muistikortti täynnä, joten asuja, katumuotia ja muuta fiilistelyä on vielä tulossa!

Regards from Paris! The Wi-fi was so slow at our hotel, that I wasn’t able to upload anything to the blog. But I’m back! Paris treated us well, the weather was amazing and it was so nice to people watch during fashion week. I have a lot of pictures coming up, as well as some cool street style shots – can’t wait! I’d like to go back again, we had so much fun!

Olen niin rakastunut tohon Topshopin neulemekkoon, että tästä asusta on tulossa muutama variaatio tänne. Unohdin itse asiassa pakata koko mekon mukaan ja ihana Jantsa toi sen perässä, kun se tuli myöhäisemmällä koneella! Neulemekko on ihan täydellisen pituinen, kun se menee ylipolvensaappaiden kanssa yhteen. Hattu on puolestaan juuri se mitä mieheni inhoaa, oikein huvitti laittaa se päähän taas! Tykkäsitte hurjasti postauksesta, jossa kerroin mieheni inhokkitrendeistä, kiitos huikeista palautteista siihen! Ja jos ette ole vielä katsoneet mun syksyn lookbook-videoa, niin katsokaa ehdottomasti se! Sieltä löytyy monta syksyn lemppariasua videon muodossa.

I just love this Topshop sweater dress so much! I actually forgot to pack it, but Janita was so sweet she brought it with her when she arrived. I ended up wearing it multiple times during the trip, it’s such a great combo with the over the knee boots.

Siinä missä kesällä rakastin korilaukkuja, niin olen nyt ihastunut söpöihin helmilaukkuihin!

The Kooples Hat
Topshop Dress
Skinnydip Bag
Cassis Shoes

Find all the products from my Zalando store  | tuotteet saatu Zalandolta

Photos by Janita Autio

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *