The Perfect Biker Jacket

Hyvää huomenta Milanosta! Saavuttiin tänne äidin kanssa myöhään sunnuntai-iltana, eli ensimmäinen kokonainen päivä on takana. Päällimmäisenä on mielessä se kuinka mieletön kaupunki tämä on ja miten täydellinen ilmakin osui kohdalle. Miten en olekaan käynyt Milanossa sitten lapsuuden? Kaupungissa on jotain samaa kuin Pariisissa, mutta täällä on jotenkin vielä kotoisampaa. Kirjoitan sitten Milanon havainnot -postauksen vielä ihan erikseen! Eli palataan vielä Milanon tunnelmiin myöhemmin. Onneksi on vielä tämä yksi kokonainen päivä ja huominen edessä, niin ehditään kiertelemään ja ihastelemaan keväistä Milanoa.

Pakko vielä hehkuttaa uutta nahkatakki-löytöä, eikö olekin täydellinen biker? Kyseessä on Other Storiesien nahkatakki, jonka bongasin aluksi Tukholmasta ja myöhemmin Köpiksessä uskaltauduin jo sovittamaan – ihastuin. Se on ihanan laadukkaan oloinen ja rouhea, mutta ei kuitenkaan kankea tai liian painava. Pituudensa ansiosta se sopii myös täydellisesti yhdistettäväksi mekkojen kanssa, joten tälle tulee varmasti paljon käyttöä. Moni siellä on kysellyt hyvien nahkatakki-vinkkien perään, joten täältä tulee vahva suositus. ♥

Good morning from Milan! We arrived here Sunday evening and I’m already in love with this place. I haven’t been here since childhood and honestly wonder why. The architecture is mind-blowing and the gelato is mouth-watering, so there’s definitely plenty of great reasons to visit Milan. I have already started planning a road trip in Italy, it would be so much fun to rent a car and drive through the beautiful places. We have done it once when I was a teenager and I have nothing but great memories from it. 

But now I need to tell you all about the perfect biker jacket! It’s (this one) from Other Stories and it’s everything I have been looking for. The cropped waist is so flattering and that’s why it goes well together with dresses as well. The leather is super high-quality, but it’s still really comfortable to wear. Totally love it! ♥

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Other Stories Leather Jacket
Other Stories Dress
Gucci Shoes
Saint Laurent Bag 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Camilla Czakan April 11, 2017

  Super mukava asu! Pitää laittaa harkintaan toi paitamekko, näyttää tosi hyvältä sun päällä! x

  Reply
  • Alexa April 11, 2017

   Se on kyllä täydellinen kesävaate! ? xx

   Reply
 2. Marianne April 11, 2017

  Ihana Milano ja kaunis asu :)
  Nauti matkastasi!
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 3. Natali April 11, 2017

  You’re looking astonishing as always! Beautiful rock n roll and masculine combo!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 4. Sofia April 11, 2017

  Enjoy Italy, you are only 2.5 hours away from me (Zurich) so if you have time you should take a trip here! I wish you a lovely day, and as mentioned; Greetings from Switzerland //Sofia (…my blog http://sofiacm.com for wellness och interior)

  Reply
 5. Tiina April 11, 2017

  Oliko sulla joku toinen vastaava cropattu bikeri? Jotenkin muistelen joskus nähneeni, enkä tajunnut että tuo takki oli uusi ennen kuin luin postauksen tekstin.

  Mekkokin on tosi kivan näköinen!

  Täydellisen nahkatakin löytäminen on vaikeaa, ja melkein tuntuu että niitä pitäiskin olla muutama että on eri asuihin sopivia. Joten vinkit otetaan ilolla vastaan. :)

  Reply
  • Alexa April 11, 2017

   Joo! Allsaintsilta on, mutta tämä on vähän “raffimpi” kun nahka on paksumpaa ja on noi hopeat yksityiskohdat. Saatan myydä sen vanhan ? xx

   Reply
 6. Tanya Ewwel April 11, 2017

  Aivan upeita kuvia susta Alexa! :) <3

  http://www.tanyaewwel.com

  Reply
 7. Tina April 11, 2017

  Tyòpaikkani vieressà on kiva outlet jossa suosittelen piipahtamaan…DMagazine outlet, Via Manzoni 44. Buon shopping=)

  Reply
  • Alexa April 12, 2017

   Ai olet täällä töissä, vau! ? Käytiin itse asiassa siellä, hauska paikka josta voi tehdä löytöjä! ? xx

   Reply
 8. Ida April 11, 2017

  Ihanan keväinen asu! ❤️ Milano on ihana, vaikka vierailustani siellä onkin kulunut useita vuosia. Matkakuume kasvaa reissukuviasi katsellessa… ?

  http://www.idamariaankkuri.fi

  Reply
  • Alexa April 12, 2017

   Kiitos ihana! ? On kyllä ollut mukava reissu, suosittelen! ? xx

   Reply