The Hat Lady

_MG_9384

Normaalisti syksy on ollut mulle haastavaa monellakin tapaa, mutta tämä syksy on ollut kaikkea muuta! On ollut tosi paljon mielekästä puuhaa, reissuja ja töitä, joten ei ole ehtinyt miettimäänkään mitään kaamosmasennusta.  Päivät ovat pimentyneet silmänräpäyksessä, mutta se ei ole näkynyt blogimotivaatiossani millään tavalla – päinvastoin. Uuden sivun kuherruskuukausi on selkeästi kovaa vauhtia käynnissä, ja mä puhkun inspiraatiota enemmän kuin koskaan. Välillä niinkin paljon että en meinaa saada unta!  Tänä syksynä mulle on myös tullut sellainen olo että tiedän mitä teen, ja mitä haluan tehdä. Olen joka päivä tuntenut kiitollisuutta siitä tuesta minkä saan teiltä, enkä malta itsekään uskoa kuinka pitkälle tämä blogi on vuosien saatossa mennyt.

Syksyn uudet tuulet ovat inspiroineet mua panostamaan vielä hitusen enemmän kuviin, ja täytyy sanoa että nämä viime aikojen asukuvat lukeutuvat ainakin mun kaikkien aikojen suosikkikuviin! Nämä kuvat otettiin Doran kanssa jokunen päivä sitten, ja päälle valikoitui todella perussettiä – ei mitään yllättävää. Hattu on pysynyt visusti päässä, jalat maassa, ja kevyt meikki on ollut edelleen se juttu. Mitä siellä pidetään?

Usually fall is the toughest time for me, because the weather gets creazy and it’s just way too easy to stay in bed all day. Being active is definitely an answer for many things, and I’m glad I have had my hands full the past few months. I have never been this busy; tons of exciting projects, trips and work, but I’m still so grateful and happy to be able to do what I love. I’m really inspired about the new blog and I’ve been trying to give a little extra effort to it now. 

These outfit pictures are definitely one of my all time favorites, thanks to my lovely photographer Dora. What do you think about them?:) 

_MG_9326_MG_9379 _MG_9381_MG_9392 _MG_9404

 Photos by: Dora Dalila

Topshop Hat (similar here and here)
Tiger of Sweden Faux Fur Coat (find here!)
Eleven Paris T-Shirt
By Malene Birger Leather Pants (find here!)
Converse (find here!)
Céline Luggage Bag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Lotta October 23, 2014

  Mä en tie mikä riivaa, kun en saa tennareita sopimaan itelleni missään muodossa :( pitäisi rueta opettelemaan käyttämään tennareita, sillä mulla on ainoastaan korkkareita ja oon kävelly koroilla nyt viimiset 3 vuotta ja se alkaa jo tuntumaan selässä.

  Aattelinkin sulta kysyä neuvoa, että osaatko kertoa jotkut mukavat kengät, jotka olis eduksi selälle? :)

  Reply
  • Alexa October 23, 2014

   No huh huh, propsit sulle kun jaksat käyttää korkoja noin paljon! :) Kannattaa ottaa nyt hyöty irti kun mukavat kengät on “muodissa”. Niken Roshe Runit on super mukavat jalassa, ja ne ei ole niiin “treenikenkämäiset” kun monet muut tennarit. Nilkkureista taas Acnen Pistolit on super mukavat ja kestää aikaa :) xx

   Reply
 2. Anna October 23, 2014

  They are perfect! :) just like you. <3

  Reply
  • Alexa October 23, 2014

   Aww so sweet, thanks!:) xx

   Reply
 3. Natali October 23, 2014

  Fabulous boho outfit! It’s great that you’re being busy with trips and work, there’s no time to get “down” or lazy :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa October 23, 2014

   Thanks so much:) xx

   Reply
 4. Lauren October 23, 2014

  Love the coat! It looks so fluffy ^^
  You know, because of you I notice Celine bags so much easier. I really see them everywhere right now. Just spotted 2 yesterday! x

  Reply
  • Alexa October 23, 2014

   Haha really, that’s funny! :D Celine is so hyped at the moment! xx

   Reply
 5. elsi October 23, 2014

  Digalen sun kuvista, varsinki ku ne on asteen pienempii ni mahtuu koko näytölle se 1 kuva:) en tajuu miks ei muutki bloggarit tajuu sitä…

  Reply
  • Alexa October 23, 2014

   Super kiva kuulla, kiitos:)! xx

   Reply
 6. Miss T October 23, 2014

  Sun tyyli menee mun maun mukaan koko ajan parempaan suuntaan! Tykkään tämänkin postauksen tyylistä aivan valtavasti! Jotenkin diggaan tästä meikistä ja hiuksista myös todella paljon. Huoliteltu ja freesi! You go gal!

  Reply
  • Alexa October 23, 2014

   Voi vitsi tosi kiva kuulla, kiitos kovasti :)! xx

   Reply
 7. cristal October 23, 2014

  Hei, tilasin juuri eilen tuon Tiger of Swedenin takin, oletko ollut siihen tyytyväinen?

  Reply
  • Alexa October 23, 2014

   Se on ihana! Tosi hyvä ostos siis:) xx

   Reply
 8. Sara - Window On My Wardrobe October 23, 2014

  Such a pretty hat! I hope to finally find one this winter, they’re always too big for my head. I’m still soooo in love with that Céline Luggage bag, it’s truly my dream bag!

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.be/

  Reply
  • Alexa October 23, 2014

   Yeah the hat was such a catch from Topshop! The bag is definitely my current fave! :) xx

   Reply
 9. yvonnelaura October 23, 2014

  Gorgeous!

  http://www.theturistoflife.com

  Reply