The Best of The Best

Olen pitkään ollut vannoutunut olkaimettomien rintsikoiden käyttäjä. Asukriisin iskiessä aamukiireessä kun ei ole aikaa vaihtaa rintsikoita paidan mukaan, on olkaimettomat vain niin ihanan huolettomat!
Olkaimettomissa on toki se ongelma, että niillä on tapana valua, eikä ne tue yhtä paljon kun olkaimelliset rintaliivit. Moni ystäväni on pitkään vannonut Wonderbran nimeen ja sain viimeinkin aikaiseksi ostettua ne! Ei ole tosiaan kaverit mua huijanneet, näähän on ihan mielettömät! Ei valunut vaikka tanssin eilen aamunkoittoon asti ja ne tuntuvat myös tukevat rintojani hyvin. Voin siis lämpimästi suositella näitä teillekin! 
//I’ve been using strapless bras for a long time, because they go with everything! It’s nice to have a easy going bra, when I’m struggling with outfits during busy mornings. 

My friends have recommended me Wonderbra’s Ultimate Strapless bra for years, but they have so few resellers in Helsinki so I haven’t bought any, until now! And I looove them! They are so flattering and they don’t fall off (unfortunately guys…) during the day, even when I’m dancing like a manic! So from now on, they will be my favorite bras. :)
On piristävää että Wonderbra on tehnyt näistä perus olkaimettomista myöskin pitsikoristeiset versiot, ettei rintsikat käy ihan tylsäksi ;) 
postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

22 comments

 1. Hanna July 7, 2013

  Pitäsköhän munkin nyt investoida noihin ja kokeilla, kun niin moni kehuu ja on kivannäkösetkin. Vastaako noi hyvin muiden valmistajien esim. Changen kokoja? Kun ei netistä viitsi tilata ihan tietämättömänä :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 7, 2013

   Voin tosi vilpittömästi suositella:) Vaikeaa verrata Changeen kun en ole niitä koskaan käyttänyt. Oma kokoni oli näissä 70 C, olen yleensä käyttänyt B-kuppia mutta nämähän on just näitä merkkikohtaisia juttuja:)

   xx

   Reply
 2. Sirpa July 7, 2013

  Googlettelin, että joskus Sokos olisi myynyt kys. merkin liivejä. Ptää varmaan käydä testaamassa. Mulle tulee aina paha mieli jos tilaan jotain ja se ei istukkaan. :’D

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 8, 2013

   Ei kuulemma myy enää :(

   xx

   Reply
 3. Anonymous July 7, 2013

  Asiasta hieman poiketen ;) ootko lähdössä new yorkkiin tänä vuonna?:) kun.puhuit siitä yhdessä vaiheessa :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 8, 2013

   En oo :) Tuli vähän suunnitelmiin muutoksia, todennäköisesti ensi keväälä siten!

   xx

   Reply
 4. Anonymous July 8, 2013

  Myyks noita mikään kauppa? :) meinaan olis kiva testata :/

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 8, 2013

   Ainakin Funky Lady :)

   xx

   Reply
 5. Anonymous July 8, 2013

  soo beautiful, i love it :)

  Reply
 6. Sandra July 8, 2013

  Oh I really need these for my wedding umber my weddingdress..because it’s strapless. Do they have white ones too? Are they very expensive??

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 8, 2013

   Exactly! I’ve heard that this particular bra has been a wedding hit ;) Yes they do! The price is approximately 80€, totally worth it!

   xx

   Reply
 7. KWASHA July 8, 2013

  Osaatko sanoa miten nuo koot menevät tuolla Nellyllä. Kun esimerkiksi juurikin mainitsemaasi 70C kokoa en ainakaa löytäny. Osaisitko nevuoa noissa koko asioissa? :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 8, 2013

   Heippa! Ihan normaalisti :) Taitaa vaan olla loppuunmyyty!

   xx

   Reply
 8. Anonymous July 8, 2013

  Asokselta saa muuten kyseisiä liivejä huomattavasti halvemmalla kuin nellyltä eikä tule postikulujakaan. :)
  Kyseiset liivit on myös omat ehdottomat lempparini, joten yhdyn kyllä ylistysoodeihin näitä kohtaan!
  -heisi

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 8, 2013

   Nellylläkin on nyt kesällä ilmaiset toimituskulut :) Katoin että Funky Ladyssä oli samanhintaiset kun Nellyllä, mutta pitääkin kurkkailla myös Asos, jos sieltä löytyisi nudea omassa koossa!

   xx

   Reply
 9. Sandra July 8, 2013

  Thanks for letting me know :) I will definitely check these out ;)

  Reply
 10. Anonymous July 10, 2013

  Tiiäksä saaks nellyl palauttaa alusvaatteita?

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 10, 2013

   En tiedä, mutta uskoisin että rintsikoita saa palauttaa:) Kannattaa kurkauta palautusehdoista!

   xx

   Reply
 11. Anonymous July 10, 2013

  Heippa! Funky Ladysta hankin omani viime kesänä, kun etsinnässä olivat täydellisen tuen antavat, valumattomat ja ei-röpelöiset olkaimettomat niin ikään olkaimettoman morsiuspukuni alle. Ja kannatti!!

  Reply
 12. KWASHA July 10, 2013

  Niin varmaanki ku siellä oli just jotain 70 I ja 70 H nii mietin vaan että mitähän ne tarkottaa :D vai onko tosiaan noin isoja!

  Reply
 13. Anonymous July 11, 2013

  Jos on matkustamassa esim. Lontooseen, näitä liivejä oli viime viikolla Debenhamsilla 29puntaa (norm. 39puntaa) tai Pariisiin, Galerie Lafayettellä en muista tarkkaa hintaa mutta alle 50e oli niiden normaalihinta. Ostin itse molemmissa väreissä kun oli niin edulliset :)

  Reply
 14. AnnaK July 18, 2013

  From Asos you can buy them with around 40€ so you really should check from there also.

  Reply