Lying in Bed

20150322-DSC_5739 20150322-DSC_5744 20150322-DSC_5751

Photos by: Matti Keski-Kohtamäki  / Wearing Acne shirt & Lindex Bralet

Täytyy sanoa että mua vähän jännitti laittaa nämä kuvat tänne, vaikka eihän näissä edes ole hirveästi paljasta pintaa. Kuvat otettiin spontaanisti ja mun mielestä näissä on jotenkin ihana fiilis – sopisi hyvin vaikka huomenlahjaksi miehelle. Matti tekee paljon keikkaa myös hääkuvaajana ja hänellä on mun mielestä hyvin silmää myös herkemmille fiiliskuville. Vaikka kuvaajana oli mies ja pitsitoppia vähän pilkahtaakin, niin kuvaushetki oli silti tosi rento ja mukava.

Eilinen lukijamiitti meni ihan mahtavasti! Odottelen vielä kuvia, niin pääsen kertomaan teille tapahtumasta paremmin. Sisustusblogiin postailin muuten eilen uutta!

I was a bit nervous posting these pictures, even though there’s not that much bare skin showing. We took these spontaneously and I really like the feeling in them. They remind me of a wedding boudoir photo shoot. Matti is doing a lot of wedding shoots nowadays and he really has the eye for capturing the moment. 

Yesterday’s meet & greet event was a huge success! Can’t wait to get the pictures and tell you everything about it. I also posted a new post to the apartment blog yesterday, be sure to check it! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

43 comments

 1. Johanna April 5, 2015

  Turhaa jännitit! Mun mielestä on todella tyylikkäitä kuvia. :) Upea malli ja mahtava kuvaaja. :)

  Reply
  • Alexa April 5, 2015

   Voi kiitos! Mun mielestä kuvat on myös tosi tyylikkäitä. Jotkut ihmiset ovat vain tosi arkoja paljaalle pinnalle, mutta toisaalta bikinikuvissa näkyy huomattavasti enemmän ihoa kun näissä! Joskin sänky voi herättää jotain epäilyttäviä mielikuvia, vaikka ihan viattomalla mielellä olin liikkeellä :D xx

   Reply
 2. maya April 5, 2015

  Kauniita! Todella sensuelleja & ihanan raukea tunnelma.

  Reply
  • Alexa April 5, 2015

   Voi kiitos Maya! :) xx

   Reply
 3. johannam April 5, 2015

  Aivan upeita kuvia, varsinkin toi viimeinen!! :)

  Reply
  • Alexa April 5, 2015

   Kiitos! Matti on taitava! :) xx

   Reply
 4. Emma April 5, 2015

  Ihana tunnelma noissa kuvissa. Ja toi Lindexin toppihan on ihan täydellinen!

  http://www.forthosewhoneedsparkle.blogspot.com

  Reply
  • Alexa April 5, 2015

   Mukavaa kuulla että tekin tykkäätte! :) Se toppi on kyllä ihana! xx

   Reply
 5. iipa April 5, 2015

  Tosi upeita kuvia, joissa on upea tunnelma! Turhaan jännitit laittaa esille :)

  En halua vaikuttaa “kielipoliisilta”, mutta pakko mainita saman virheen monesti huomanneena; spontaani/spontaanisti, ei sponttaani(sti) :)

  Reply
  • Alexa April 5, 2015

   Kiva kuulla! :D Kiitos korjauksesta! xx

   Reply
 6. rosa April 5, 2015

  Ihan upeita kuvia, ei yhtään kannata siis jännitellä tänne tämmösten laittoa! Vaikka paljasta pintaa olisi tästäkin enemmän, hyvällä jäljellä ja maulla kuvista tulee tyylikkäitä, eikä “liian paljastelevia” :-)

  Reply
  • Alexa April 5, 2015

   Kiitos, kiva kuulla! :) Oon itse samaa mieltä asiasta, mutta muiden reaktioita on aina niin vaikea ennustaa! Kiva kuulla että olette samoilla linjoilla! xx

   Reply
 7. Less is more April 5, 2015

  Mun on pakko sanoa, et mä en tykkää yhtään näistä Matin ottamista kuvista sun blogissa. Jotenkin TOSI överi seksuaalisia, ja sun katseet ja asenne niissä on ihan erilainen kuin mitä ennen on ollut. Oot aivan ihana tyyppi blogis perusteella, mutta aina Matin kuvissa näytät ihan eri ihmiseltä, negatiiviseen sävyyn. Jotenkin Matin kuvien myötä, sun imago on muuttumassa todella epämielyttäväks.

  Reply
  • Alexa April 5, 2015

   Kiitos palautteestasi! Ymmärrän että näistä kuvista saattaa tulla sellanen fiilis, mutta asukuvissa en ole havainnnut mitään seksuaalista :) xx

   Reply
 8. Mari April 5, 2015

  Kuvissa ei oo mitään vikaa mut vitsi sulla on aina toi sama suu auki-ilme! :D

  Reply
  • Elly April 5, 2015

   Samaa mieltä! Sun huulien aukonainen asento on häirinnyt mua jo pitkää :D tuntuu että yrität aina näyttää sensuellilta ja yrität suurennella huuliasi niiden asennolla nyt kun kylie jenner-huulibuumit on valloillaan. Olisit vaan sinut omies huulies kanssa :) muuten kuvat nyt on ihan kesyjä ja ei niissä mitään paljasta pintaa näy eikö omasta mielestäni myöskään mitään seksikästäkään juuri tuon väkinäisen huulien asennon takia joka on kaikissa kuvissa muutenkin

   Reply
   • Alexa April 6, 2015

    Kiitos palautteestasi! Valitettavasti maneereja tulee väistämättä, vaikka miten niitä koittaisi välttää. En ole koskaan yhdistänyt asiaa mitenkään seksikkyyteen, vaan se vain tuntuu kuvatessa luonnolliselta. All in all, yritän siis kiinnittää asiaan enemmän huomiota tulevaisuudessa. xx

    Reply
    • Elly April 6, 2015

     Kiitos kun vastasit noin kivasti vaikka oli vähän tyhmä kommentti. Itse asiassa mua kadutti sen lähettäminen jälkeen päin koska olisin voinut sanoa asian kivemmin. Joten siitä anteeksi ja hyviä unia :)

     Reply
     • Alexa April 6, 2015

      Ei hätää! Hyviä öitä sinnekin :) xx


 9. Cami April 5, 2015

  Kiitos myös eilisestä miitistä, oli kiva tavata kasvokkain :) Saako kuvia käyttää myös omissa blogeissa jos kuvissa sattuu vilahtamaan?

  Reply
  • Alexa April 5, 2015

   Heippa! Oli mukavaa tavata :) Täytynee tarkistaa asia kuvaajalta! xx

   Reply
   • Cami April 5, 2015

    Jees, jään odottelemaan vastausta :)

    Reply
 10. Sini April 5, 2015

  Hei,

  Miten upeaa työtä oletkaan tehnyt. Meillä on myös remonttiprojekti käynnissä ja olen saanut sulta valtavasti inspiraatiota. Täytyy tulla pian tekemään hankintoja Zarroon

  Reply
 11. Kaisa April 5, 2015

  Täytyy kyllä sanoa että munkin mielestä nämä kuvat on vähän “liikaa”. Vaikka eihän näissä näy senkään vertaa mitä bikinikuvissa, niin kuitenkin tämä kuvien yleisfiilis poikkeaa niin paljon blogin tyylistä että meinas mennä kahvit väärään kurkkuun. Kauniita kuvia sinällään, mutta kuitenkin ehkä vähän turhan seksistisiä..?

  Reply
  • Alexa April 5, 2015

   Kiitos palautteestasi! Välillä pitää tehdä vähän jotain poikkeavaa, ettei sisältö käy liian ennalta-arvattavaksi. Joskin tämä postaus syntyi kyllä ihan suunnittelematta :) xx

   Reply
 12. Natali April 5, 2015

  You look so feminine and breathtaking!! Well done girl!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 13. Minna April 5, 2015

  Idealtaan ihan kiva postaus, jotenkin näyttää kuvat vain jotenkin väkinäisiltä? Tiedä sitten johtuuko ilmeestä vai asennosta. Ei nuo mielestäni mitenkään liian paljastavia ole, ihan kauniita ja hyvän maun mukaisia.

  Mitä mieltä sun poikaystävä on siitä, että vieras mies kuvaa sua teidän sängyssä?

  Reply
  • Alexa April 5, 2015

   Itse tykkäsin kuvista, mutta ymmärrän mielipiteesi. Suhde on onneksi sen verran vankalla pohjalla, että blogikuvat ei ole mikään iso juttu kummallekaan osapuolelle. Kyllähän mallit ja näyttelijätkin ovat “intiimissä” suhteessa vastakkaisen sukupuolen kanssa työnsä puolesta. Luottamus on kaiken a ja o :) xx

   Reply
 14. H April 5, 2015

  Upea olet kuten aina! Kiva nähdä vähän erilaisia kuviakin välillä :)

  Reply
  • Alexa April 5, 2015

   Eikö vaan! Olen samaa mieltä, vähän vaihtelua! :) xx

   Reply
 15. LauraV April 5, 2015

  Kauniita kuvia kyllä, mutta ehkä kuitenkin mielummin yksityiseen käyttöön :) pakko kehua vielä hiuksiasi, näyttävät aina upeilta, kuten näissäkin kuvissa :)

  Reply
 16. Ashley April 6, 2015

  I think they’re great photos!

  Reply
 17. Tinja Emilia April 6, 2015

  Kauniita ja tyylikkäitä kuvia!

  Reply
 18. maria April 7, 2015

  Todella kauniita kuvia ja näytät upealta kuten aina. Toivottavasti en loukkaa sinua sanoessani, että näistä tuli myös hieman surullinen olo. Aivan kuin jotain todella arvokasta ja yksityiseksi tarkoitettua olisi jaettu koko maailmalle. Mutta tässä kai taas nähdään, miten erilaisia asioita samat kuvat ihmisissä herättävät :)

  Reply
 19. milkainnamaaria April 7, 2015

  Todella, todella tyylikkäät kuvat. Tuli ihan sellainen henkeesalpaava fiilis!

  Reply
 20. UNA April 24, 2015

  What a beauty!

  http://unasrandomfashion.com

  Reply
 21. camilla June 2, 2015

  Onhan nämä seksikkäitä kuvia, mutta en näe pitsitopissa mitään sen pahempaa, kuin bikineissä. Yhtä kaunis nainen ja yhtä hyvä vartalo.. :)

  Reply