Testissä: Veet EasyWax

Postaus on osa MyCosmon ja Veetin kampanjaa

Postailin viime viikolla Veetin kampanjasta, jossa pyydettiin teitä hakeutumaan tuotetestaajiksi. Sain itsekin kyseisen EasyWax -tuotteen testiin, ja lähdin heti innokkaana kokeilemaan tuotetta.

Miksi juuri minä olen oikea henkilö testaamaan tuotetta? Koska olen todella tarkka karvanpoistosta! Herkemmät paikat käyn sokeroimassa ammattilaisella, mutta sääriin olen kokeillut useita eri menetelmiä. Valoimpulssia, epilaattoria, kylmävahaliuskoja, ja nyt tietysti myös tätä EasyWaxia. 

Mikä EasyWax on ja miten se toimii? EasyWax on kotikäyttöinen kuumavahalaite. Laite lämmitetään sähköisesti (töpseli seinään -menetemällä), ja sisään sujautettavat vahapatruunat on vaihdettavia. Kun vaha on sopivan lämpöistä, niin sitä rullaillaan haluttuun kohtaan. Vaha (ja ihokarvat) poistetaan perinteiseen tapaan kertakäyttölapun avulla, joka taputellaan vahan päälle. Lappu siis vaan paikoilleen ja napakka repäisy – sillä sipuli. 

Mistä pidin erityisesti? Vahaaminen tuntuu aina olevan varsin sotkuisaan puuhaa, ja tällä kertaa selvisin tahroitta! Lämmin vaha tuntuu myöskin lieventävän hieman kipua, joten se on myös ehdoton plussa. Pidän myös siitä että tuotetta voi käyttää useita kertoja – nykyään kun kaikki tuntuu olevan kertakäyttöistä. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. aa April 23, 2014

  Toimiko hyvin, suosittelisitko? Kauanko yhdestä patruunasta riittää? Minkä hintainen laite ja patrunaat on?

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 23, 2014

   Kyllä se hyvin toimi mulla! Yhdestä patruunasta sain just ja just vahattua molemmat sääret :) Katsoin että muutamassa nettikaupassa tuo aloitussetti on 50€ ja lisäpatruunat kympin luokkaa. xx

   Reply
 2. Lulla April 23, 2014

  Olisi kyllä ollut kiva tietää lisää myös käyttökokemuksista, nyt postaus vaikutti lähinnä mainospuheelta…
  Lähtikö kaikki karvat, oliko käyttö muuten helppoa, sattuiko?

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 23, 2014

   Lähti suunnilleen kaikki karvat (muutamia hassuja lukuunottamatta). Mulla ei ollut mitään vaikeuksia, mutta mulla toki on aikaisempaa kokemusta vahauksesta. Ei myöskään sattunut, mutta sekin on varmasti aika ihmiskohtaista kun jotkut on herkempiä! :) xx

   Reply
 3. Sohvih April 23, 2014

  Hei!
  Olisi ollut mukava kuulla oma mielipide toimivuudesta. Esim. pysyikö sääret pitkään sileinä?
  Itse joskus olen kokeillut saman merkin kylmävahaliuskoja ne oli kyllä aivan surkeita! Sääret jäi tahmeaksi ja sileys oli vain haave.

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 23, 2014

   Kokeilusta on vasta reilu viikko, joten vaikeaa sanoa vielä! Mutta ainakin tähän saakka on pysynyt :) xx

   Reply
   • Alexa Aavarinne May 1, 2014

    Heippa! :) Ihan tyhjästä ei kannata nyhväistä, mutta lyhyehkötkin karvat lähtee. Toki jos pituutta on enemmän, niin homma helpottuu! :) xx

    Reply