Testissä: Rapunzel of Sweden Clip On -pidennykset

Sain Rapunzel of Swedeniltä klipsipidennykset kokeiluun ja nää on kyllä sitä mahtavuutta. On tietysti selvää että multa tota tukkaa löytyy ennestäänkin, mutta pidennykset ovat hyvin hyödylliset tiettyjä kampauksia ajatellen. Ja tosiaan kun hiukset aitoa hiusta ovat, niin raudoilla ym. saa surutta käsitellä. Itse ajattelin ainakin juhlakampauksiin tuoda tuuheutta tällä helpolla kikalla.
//
I tested Rapunzel of Sweden’s clip extensions and here are a few pictures and a video of my procedure. I have naturally quite a lot of hair, but extensions are really helpful for creating a extravaganza (formal) do. I did a little “tutorial” video for you guys, I’m speaking Finnish though, but I’m sure that you will get the point of putting clip extensions on;) If you got interested, you should probably check Rapunzel’s website out, there are a lot of interesting before+ after shots and so on :)

 

Hehe ja siis mulla ei ollut nyt auttavaa kättä kameran kanssa, niin päätin tehdä demonstraation tohon päälaelle. Koittakaa kestää! :D

Klipsi auki

 

Klipsi kiinni
Jos pidennykset kiinnostaa, niin kannattaa tsiigata Rapunzelin sivut. Siellä on paljon eri vaihtoehtoja ja loistavia “ennen jälkeen” – kuvia. Aika moni ruotsalainen bloggaaja luottaa Rapunzelin laatuun, nimittäin mm. Kissie ja Blondinbella ovat toimineet Rapunzelin kasvona.*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Anonymous May 20, 2012

  Hihi, toi on söpöö kun alotat aina videon sanomalla: moikkaa ;D ♥

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 20, 2012

   Hahaha mä nauran sille aina itekin :D Mun tavaramerkki ;)

   xx

   Reply
 2. Girly Style May 20, 2012

  On tosi hyvännäköiset! Muistatko, paljonko tuossa on painoa? Itselläni on 70 grammaiset clipsut ja lähinnä tyveen tuo tuuheutta, latvat on sitten sellaiset luirut eli pitäisi varmaan hankkia painavempi setti.

  Onko sulla ihan omaa tukkaa tuo kaikki? Tosi kauniit hiukset sinulla sitten :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 20, 2012

   Tossa on 110g :) Mutta en laittanut ihan kaikkea, kun tossa setissä tosiaan hiusta riittää! Omaa tukkaa on muutoin kaikki:)! Kiitos!

   xx

   Reply
 3. Anonymous May 20, 2012

  ja noinko ne hiukset sitten jää?? :DD Joo mulla ainakin palaa pinna noita klipsejä nyhvätessä, että ne saa oikeasti hyvin. Pitää tupeerata ja piilotella niitä paljon. Helppohan ne on tolleen vaan klipsasta mihin sattuu, mutta jos haluu ettei klipsit näy, niin menee jo paljon enempi aikaa. Mulla noin 15 min pelkkä laitto. Kiharrus lisäksi.

  Rapunzelin pidennykset etenkin meni tosi huonoon kuntoon todella nopeasti, vaikka hoidin täysin oikein niitä. Pidennysten seassa oli mustia, muovisia hiuksia. Kysyessäni rapunzelilta selitystä niille, kerrottiin, että niitä “Joutuu hiusten sekaan tekoprosessissa. Voit lähettää reklamaation plaaplaa..”. Ai että joutuu? MIKSI? Miksi myydään aitona hiuksena, jos seassa on vääränvärisiä muovihiuksia?? Rapunzelilta en tilaa kyllä enää koskaan mitään, paska pulju.

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 20, 2012

   Mulla ei kyllä ole ollut mitään ongelmia noiden kanssa:) Kuvaustilanteeseen laitoin (huuuumorilla) noi nyt tohon eteen, mutta itse laittoon menee muutama minuutti. Saattaa toki johtuu siitä etten käytä ihan koko settiä.

   Noi mustat hiukset ovat johtuneet siitä (tuotteen mukana tulee selitys siitä mistä hiukset tulee ja miten niitä käsitellään) että hiukset tulee pääasiassa Aasiasta ja heillä on luonnostaan mustat hiukset. Ennen tuotantoon menoa hiukset käsitellään väreillä ja inhimillisesti virheitä voi sattua. Enpä ole aikaisemmin tollaisesta kuitenkaan kuullut.

   En toki ole mikään asiantuntija, mutta olen pitänyt itse noista ja kuullut myös paljon hyvää :)!

   xx

   Reply
 4. Marie May 20, 2012

  Alexa, thank you so much for sharing!
  I have a complex because my hair are very thin, I don’t have a lot of hair… I thought of extensions before but I was afraid to damage my hair, to make them more fragile. So maybe you just found a solution for me :)
  did you buy it on the website? there’s a lot of choice, I’m afraid to choose the wrong color, and that everyone notice that I have extensions !!
  thank you anyway ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 20, 2012

   Yes definitely, this could be a solution! Indeed, just pick a color relying on your own instincts! In case those won’t match, returning is simple :)

   xx

   Reply
 5. Anonymous May 20, 2012

  Itsellänikin todella huonoja kokemuksia Rapunzelista. Olen omistanut klipsit, sekä sinetit. Molemmissa mukana muovihiusta (tai mitä lie) ja mennyt huonoon kuntoon todella nopeasti vaikka olen useamman vuoden omistanut pidennyksiä ja hoitanut niitä täysin oikein. Viime kerralla oli sinetit, joiden kuuluisi kestää hyvänä 3-6kk. Tukka oheni 2 viikossa järkyttävään kuntoon ja rapuzelin asiakaspalvelua ei tämä kiinnostanut vaan jankkasi, että olen varmasti hoitanut niitä väärin.
  Toivotaan, että sinulla parempi tuuri! :)

  Reply
 6. Anonymous May 20, 2012

  Hei!

  Jos haluat niin voit vinkata lukijoillesi, että oon myymässä mm. samanlaista tummansinistä bleiseriä minkä vasta myit huuto.netissä jos joku sellaista vielä kaipailisi… :)

  http://www.huuto.net/kohteet/zara-basic-tummansininen-bleiseri-kokos/222156009

  Reply
 7. Anonymous May 21, 2012

  Toivon kanssa parempaa tuuria sinne noiden kanssa, omani kulahtivat muutamassa päivässä ja seassa olleet muovihiukset rikkoivat sekä suoristimen että kihartimen sulamalla. Paikan vastaus: hoidit huonosti itse, emme korvaa. Hoidin ohjeen mukaan, ei aito hius sula kiinni suoristimeen… Onneksi muualta on löytynyt edullisemmin kestävämpää laatua, joten tuohon suuntaan en enää edes vilkaise.

  Reply
 8. Anonymous May 21, 2012

  Mulla ei taas ole kuin hyviä kokemuksia Rapunzelin hiuksista! :) Kauan mulla ainakin pysyy hyvänä vaikka joka päivä lämpökäsittelen ja muutaman kerran per pidennykset värjään ne. Kaverillani on ollut ihan vaaleat pidennytkset, jotka meni äkkiä huonoon kuntoon, johtunee varmaan siitä, että niitä on rutkasti enemmän vaalennettu kuin omia tummanruskeitani! Ja kaikka ihmistenkin hiuksissa on eroja…Ei kaikkien tilaamat hiukset ole saman ihmisen päästä! :D

  Laittamiseen menee tosin aikaa alla 5min, vaikka tupeeraankin joskus tyveä. Itselläni kuitenkin lyhyet hiukset!

  Reply
 9. noonaa May 21, 2012

  Kerro myöhemmin sitte noista pidennyksin käytöstä! Oon jo pitkää harkinnu noiten ostoa mutta on ollu vähän epä varmuutta :) tiiätkö onko noi sellaset mitkä voi värjätä? :)
  minunparasystava.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 21, 2012

   Joo toki!:) Noi on aitoo hiusta eli järjen mukaan pitäisi voida. Itse ainakin aikoinaan värjäsin ihan ahkerasti pidennyksiäni, ongelmitta :)!

   xx

   Reply
 10. Anonymous December 30, 2012

  minkä sävyset noi sun pidennykset on? että heittääkö rapunzelil värit kuvissa? :s

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 30, 2012

   Siitä on tosiaan jo yli puol vuotta aikaa, niin en ollenkaan muista:) Heitin muutossa menemään, kun en kokenutkaan tarvitsevani niitä…

   xx

   Reply
 11. Anonymous January 13, 2013

  Satutko tietämään että voiko mustia rapunzel of swedenin pidennyksiä vaalentaa värinpoistolla? Meneekö kuinka huonoon kuntoon? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 14, 2013

   Ei mitään havaintoa:) Pahoittelen!

   xx

   Reply