Testissä: Luonnonkosmetiikka

 

Kaupallinen yhteistyö Mádaran kanssa

Kirjottelin aikaisemmin keväällä luonnonkosmetiikkaan liittyvästä projektista, ja sen myötä olen itsekin innostunut testailemaan luonnonkosmetiikkaa. En ole luopunut kokonaan luottotuotteistani, mutta tällaisena kauneushifistelijänä rakastan testata uusia tuotteita ja seurata vaikutuksia. Projektin myötä tutustuin useisiin eri luonnonkosmetiikkabrändeihin ja niistä erityisesti Mádara jäi kiehtomaan. Mádara oli brändinä minulle entuudestaan tuttu, sillä usea ystäväni on suosinut Mádaran tuotteita jo vuosia. En halunnut laittaa kerralla kaikkea uusiksi, joten aloitin testauksen kosteuttavasta SOS-sarjasta. SOS onkin ihan täydellinen sarja esim. paljon reissaavalle, kun putelit on kompakteja ja tuote kosteuttaa ja siloittaa ihoa. Näistä tuotteista suosikiksi on muodostunut naamio, joka onkin kulkenut viime aikoina reissuilla mukana. Illalla vaan putsauksen jälkeen naamio naamaan, niin saa lennon aikana tullut kuivuus kyytiä. Toinen täydellinen reissutuote on ollut Plum Plum -huulirasva, jota lisäilen aina koneessa kosteussuihkeen lisäksi kosteutta ylläpitämään. Arkena en päivittäin muista huulirasvaa käyttää, mutta reissussa olen melkeinpä neuroottinen riittävästä kosteuttamisesta. Linda on kovasti kehunut myös ihoa kirkastavaa Detox-naamiota, joka otettiinkin toissa iltana osaksi meidän pyjamabileiden iltarutiinia. Täytyy käyttää sitäkin nyt säännöllisesti, niin osaan antaa siitä teille oman arvioini.

Ilokseni Mádara halusi järjestää teille arvonnan. Kysymykseni kuuluu että mitä ihonhoitovinkkejä te kaipaatte? Vastailkaa kommenttiboksissa tämän päivän aikana, niin arvon vastaajien kesken yhden voittajan iholle räätälöidyn setin Mádaran tuotteita. Huikeeta!  ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Voitto meni nimimerkille: Roosa, otan sinuun meilitse yhteyttä.

Lately I have been trying out organic cosmetics as well, as a beauty junkie I always love to try new products and see the results. I had heard a lot of great things about Madara, so that’s why I chose to try out some products from their range. They have many product lines, but the hydrating SOS products caught my eye. I have been traveling a lot during this spring, so I have been really strict about hydrating my skin. The SOS face mask became my ultimate favorite product, it’s the perfect size to take with to the plane and treat the dehydrated skin during the flight. Have you tried Madara’s products?

3 asiaa mitä olen oppinut luonnonkosmetiikasta

Vaihtoehtoja on paljon. Nykyään valikoimaa on mielettömästi, brändejä löytyy edullisemmasta päästä ihan luksuskosmetiikkaan asti.

Luonnonkosmetiikka on tehokasta. Itselläni oli pitkään mielikuva siitä että luonnonkosmetiikka ei voi olla tehokasta (mistä sellainenkin mielikuva on voinut muodostua?), mutta kokeilun myötä ennakkoluuloni ovat osoittautuneet vääriksi.

Luonnonkosmetiikka voi olla ylellistä. Tämä on varmasti yksi ennakkoluuloistani, joka on kokenut täyskäännöksen viimeisen parin vuoden aikana. Vuosia sitten ajattelin että luonnonkosmetiikka on hampulta haisevaa, mielellään vihreässä kierrätyspurkissa olevaa möhnää. Matkustelun myötä olen huomannut että luksusputiikit nimenomaan suosii korkealaatuisia luonnonkosmetiikkabrändejä ja monesti pakkaukset ovat olleet ihan mielettömiä. Kuten alussa kirjotinkin, niin vaihtoehtoja on laidasta laitaan mutta ylellisyytä ei ole tosiaan unohdettu – päinvastoin.

3 things that I have learned about organic cosmetics

There are a lot of options. From drugstore products to high end luxury brands. 

It’s effective, especially when used long-term. 

It’s not only for hippies. I used to think that organic cosmetics are made of hemp and the package needs to be green. That’s definitely not the case! Most of the high end stores are only selling organic skincare.  


Leave a Reply

Your email address will not be published.

83 comments

 1. Eltsiii April 28, 2017

  Haluaisin vinkkejä siihen, miten saa pienet näpyt pois otsasta. Tuntuu etteivät ne lähde sitten millään.

  Reply
 2. AnniinaN April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä erityisesti kesällä ihonhoitoon! :)

  Reply
 3. Laura April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä herkälle iholle.

  Reply
 4. Marianne April 28, 2017

  Oii, tosi kiva ja kiinnostava postaus, en ole itse brändistä kuullut mutta ehdottomasti heräsi kiinnostus :)
  Ihanaa alkavaa viikonloppua <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 5. SallaM April 28, 2017

  Haluaisin vinkkejä hyvistä kosteuttavista tuotteista.

  Reply
 6. Essi April 28, 2017

  Kiinnostaisi miten saisin pienet näpyt pois otsalta ja ohimolta. Ei tunnu millään lähtevän ja se tässä pelottaakin, että akne numero 2 olisi puhkeemassa.

  Reply
 7. Eli April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä auringolta suojautumiseen.

  Reply
 8. Marita April 28, 2017

  Moikka! Kiva postaus! Kaipaisin vinkkejä pintakuivalle iholle missä t-alueella paljon epäpuhtauksia.

  Reply
 9. Alexandra April 28, 2017

  Vinkit ihonhoitoon matkoilla ja erilaisissa ilmastoissa. Itsellä herkkä iho ja reagoi helposti muutoksiin, pahin on juuri lentomatkoilla.

  Reply
 10. Hanna April 28, 2017

  Miten ihonhoitorutiineja pitäisi muuttaa, kun siirrytään vuodenajasta toiseen?

  Reply
 11. Elina April 28, 2017

  Mua kiinnostaisi, miten ihon saa pidettyä kirkkaana ja kuulaana ympäri vuoden. Lisäksi pienten näppyjen kanssa olevan taistelu on myös täällä menossa. Niistä olisi kiva päästä eroon! :)

  Reply
 12. Suski April 28, 2017

  Kaipaisin neuvoja ja tuotevinkkejä kuinka hoitaa kuivaa silmänympärysihoa ja miten peittää tummat silmänaluset ilman, että kuivuus näkyy kilometrien päähän.

  PS. Kiitos kivasta ja hyväntuulisesta blogista :) Ostin 16v tyttärelleni kirjasi syntymäpäivälahjaksi, toivoen että avoin elämänasenteesi ja terve itseluottamuksesi välittyisi ja tarttuisi sen välityksellä :)

  Reply
  • Alexa April 28, 2017

   Voi kiitos, aivan ihana olet! ? xx

   Reply
 13. Jhhh April 28, 2017

  Mä kaipaisin vinkkejä nyt kesää vasten esim. ihon suojaamisesta auringolta mutta toisaalta miten iho näyttää parhaalta kesällä, kun sitä on huomattavasti enemmän esillä ku talvella. Joku itseruskettava vertailu vois olla kiva.

  Reply
 14. Juuls April 28, 2017

  Vinkkejä tarvitsisin siihen miten kosteuttaa vain pintakuivaa ihoa sekä hellävaraiseen puhdistukseen :)

  Reply
 15. Räpylänokkaeläin April 28, 2017

  Eniten kiinnostavat vinkit hyvin kuivan ihon hoidosta ja siitä, miten yhdistää onnistuneesti kosteus- ja meikkivoide. Monet hoitavat kosteusvoiteet alkavat rullata meikin alla…

  Reply
 16. Maija_ April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä epäpuhtauksien hoitoon ja toimivia keinoja ihon tasapainottamiseksi:)

  Reply
 17. Ellipsi April 28, 2017

  Kuivan, mutta epäpuhtaan ihon kosteuttamisesta olisi erittäin tervetullutta saada tietoa.

  Reply
 18. Maria April 28, 2017

  This sounds so exciting! I would love some new ideas on how to create an at home spa treatment for myself. Starting with hair care moving on to face and body and finnishing of with some relaxing foot care.

  Reply
 19. Pinja April 28, 2017

  Vinkit ihon punoituksen hillitsemiseen tulisi enemmän kuin tarpeeseen!

  Reply
 20. Tuuli April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä herkälle, kuivalle ja punoittavalle iholle. :)

  Reply
 21. Jonna April 28, 2017

  Luonnonkosmetiikan vaihtoehdot aurinkosuojalle! Madara on myös minulle jäänyt vakituiseen käyttöön muutamien tuotteiden osalta :)

  Reply
 22. Mirvis April 28, 2017

  Vinkkejä auringolta suojautumiseen ja parhaimmat vinkit oikein heleään, kosteutettuun ja hyvinvoivaan ihoon!

  Reply
 23. Marie April 28, 2017

  Vinkit keski-ikäisen kuivan ihon kosteuttamiseen sekä luonnollisen näköisen, tarpeeksi peittävän meikkivoiteen löytämiseen olisivat niin tervetulleita.

  Reply
 24. Natalia Petro April 28, 2017

  Haluaisin tietää lisää luksusluonnonkismetiikasta, erityisesti upeissa pakkauksissa olevista!

  Reply
 25. Emmi April 28, 2017

  Kommentoin itseasiassa sun hammaspostaukseen tästä samasta asiasta ihan offtopic, mutta taisin kämmätä jotain, koska kommenttia ei näy…?Mutta kokeillaan uusiksi! Ootko kuullut sellaisesta ihonpuhdistuslaitteesta kun Foreo tai jopa kokeillut..? Mulla on ollut se käytössä nyt pari kuukautta, ja oon täysin rakastunut! Suosittelen niin lämpimästi. Olin tosi skeptinen, että miten värisevä silikonivempain (joka lähinnä muistuttaa jotain seksilelua :D) voisi auttaa mitään, mutta toi on ihan huikea laite, suosittelen! Ja ei mitään kytköksiä tuotteeseen, vilpitön suositus ;)
  Mullakin oli aikoinaan aikamoisia ennakkoluuloja luonnonkosmetiikan suhteen, mutta tuotteet on kehittynyt ihan älyttömästi viime vuosina ja käytännössä kaikki käyttämäni kosmetiikka ja meikit on nykyään luonnonkosmetiikkaa.
  Ootko muuten kokeillut luonnonkosmetiikan hedelmähappokuorintoja? Mun ehdoton lemppari on suomalaisen Supermoodin kuorinta, mutta esim Madaralta löytyy myös.
  Käytkö sä muuten säännöllisesti tai epäsäännöllisesti kosmetologilla ja millaiset ihonhoitorutiinit sulla on kotona?

  Reply
  • Alexa April 28, 2017

   En oo itse asiassa kokeillut mutta tiedän mistä puhut! ? Pitää siis ehdottomasti laittaa ostoslistalle ja testailla. En ole vielä kokeillut hedelmähappokuorintoja, mutta kuulostaa kiehtovalta! ? Pitääkin etsiä sellainen käsiini ja aloittaa senkin suhteen kokeilu, kiitos vinkistä. Käyn kosmetologilla suunnilleen kerran kuussa ja olen tarkka ihonhoidosta, mutta ns. “perus asiat” muistamalla pääsee jo tosi pitkälle. Eli puhdistaminen, kuoriminen, kosteuttaminen ja päivänvalosuoja. ? xx

   Reply
 26. Pii April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä herkän, kolmekymppisen ongelmaihon hoitoon.

  Reply
 27. Nea April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä kuivaan ja atooppiseen ihoon. Kiinnostus luonnonkosmetiikkaan on tullut ihottuman myötä ja kaipaisinkin vinkkejä hyvistä omalle iholleni sopivista tuotteista.

  Reply
 28. Hanna April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä helposti öljyyntyvän, mutta kuitenkin pintakuivan ihon hoitoon. Varsinkin näin keväällä tämä ongelma nostaa päätään ja oikeita tuotteita on hankala löytää. Usein ongelma on kun yrittää pintakuivaa ihoa hoitaa niin toinen ongelma eli öljyisyys tulee esiin helpommin. Ongelma myös sitten taas toisinpäin kun yrittää öljyyntymistä hoitaa niin ihon pinta alkaa hilseillä.

  Reply
 29. ek April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä kuivan, mutta samalla hieman kiiltävän ihon hoitoon. Olisi kiva löytää jokin todella kosteuttava kasvovoide.

  Reply
 30. Jane April 28, 2017

  Kaipailisin vinkkejä hormoninäppyihin. Kiva olisi kuulla lisää luonnonkosmetiikasta!:)

  Reply
 31. Pipa April 28, 2017

  Vinkkejä luksus luonnonkosmetiikasta, niin ihon hoidosta kuin meikeistä pintakuivalle iholle! Madara onkin jo tuttu, mutta olis hauska kuulla mitä muita olet kokeillut/kokenut hyväksi.

  Reply
 32. souf April 28, 2017

  Kaipaisin lisää luonnokosmetiikkajuttuja :)

  Reply
 33. Johanna April 28, 2017

  Vinkit eri ihotyyppien hoitoon sekä auringolta suojaamiseen olisivat tarpeen!

  Reply
 34. Johanna April 28, 2017

  Vinkit eri ihotyyppien hoitoon ja auringolta suojaamiseen olisivat tarpeen!

  Reply
 35. Poivron April 28, 2017

  Madara on <3 itse kaipaisin juttua silmäpusseista ja onko luonnonkosmetiikasta apua niihin. NÄin pienten lasten opiskelevana + työssäkäyvänä äitinä päivät venyvät pitkiksi ja näkyvät silmiltä. Juuri eilen oppilaat vertasivat minua 50v-kollegoihini, joten jossain väsymys näkyy kun oikeasti ikää mittarissa vasta 30 ;-)

  Reply
 36. Nomonde April 28, 2017

  Täällä kaivattaisiin vinkkejä herkälle atoopikkoiholle :) SOS-voidetta olenkin jo päässyt testaamaan ja todennut oikein kosteuttavaksi ja lisäksi tuoksu oli ihana!

  Reply
 37. Roosa April 28, 2017

  Ihoni on kasvoista kovin ohutta, joten sille kaipaisin hoitovinkkejä – mitä kannattaa tehdä ja mitä ei, että iho säilyisi mahdollisimman hyväkuntoisena :)

  Reply
 38. Lau April 28, 2017

  Ois tosi kiva kuulla vinkkejä / arvioitaeri luonnonkosmetiikan aurinkovoiteista, jos sulla on niistä kokemusta? Samoin kulmien meikkaus kiinnostaa :)

  Reply
 39. Cici April 28, 2017

  Kaipaisin monipuolisesti ihonhoito vinkkejä,ihoni on herkkä ja reagoiva,talvella kuiva,mutta t-alue kiiltelevä ja näppyjäkin pukkaa ajoittain. Oman haasteen kaikkeen luo se,että ensimmäiset ikääntymisen merkit ovat alkaneet huolettamaan ja kaipaisin erityisesti vinkkejä ikääntymisen ennalta ehkäisemiseen, mutta anti-age tuotteiden valinta tuottaa haastetta,koska osa aktivoi epäpuhtauksia liikaa tai ovat muuten vain liian tehokkaita kolmekymppisen iholle.

  Reply
 40. Ida April 28, 2017

  Vinkkejä kasvojen kirkastamiseen! Käytän vain ja ainoastaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (paljon esimerkiksi juuri näitä Madaran SOS-sarjan tuotteita), joten ylipäänsä toivoisin vinkkejä luonnonkosmetiikan puolelta. :)

  Reply
 41. Fanny April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä tasapainottamaan hormonaalisesti oikuttelevaa ihoani. Myös pintakuivaan ihoon olisi kiva saada vinkkejä:)

  Reply
 42. Paulina April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä herkän ihon hoitoon ja auringolta suojautumiseen! :)

  Reply
 43. Lotta April 28, 2017

  Vinkkejä kaipaisin herkälle iholle, joka kuitenkin on myös taipuvainen pieniin näppyihin. Tosi vaikea combo, kun ei tunnu löytyvän esim. Tarpeeksi tehokasta, mutta hellävaraista kasvojen kuorinta-ainetta.

  Reply
 44. Iida April 28, 2017

  Herkälle ja pintakuivalle iholle vinkkejä! Esimerkiksi että miten voi estää meikkivoiteen ja puuterin kasautumisen kuiviin kohtiin. Myös apuja silmäpusseihin/tummiin silmänalusiin kaipailisin :)

  Reply
 45. Ceecee April 28, 2017

  Olisi ihana kuulla vinkkejä kuivan ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Eli vinkkejä hyvistä puhdistavista naamioista ja kosteuttavista voiteista kaipaisin!

  Reply
 46. NiinaK April 28, 2017

  Kaipaisin lisää vinkkejä erityisesti luonnonkosmetiikan saralta: mikä on paras syväkosteuttava kosteusvoide? Kesää (ja kuukauden päästä starttaavaa Indonesian matkaa) kohti mentäessä kiinnostaisi myös kovasti luonnonkosmetiikan aurinkosuojat!

  Reply
 47. Nada April 28, 2017

  Minua kiinnostaa, miten eri vuodenajat tulisi huomioida ihonhoidossa.

  Reply
 48. Sara April 28, 2017

  Minulla on oikeastaan kaksi toivomusta: ensinnäkin kaipaisin budjettikosmetiikka-vinkkejä (nimimerkillä opiskelija) ja toiseksi vinkkejä herkän ihon puhdishamiseen ja kuorintaan.
  Hyvää vappua! :)

  Reply
 49. Ilona April 28, 2017

  Kiinnostaisi kuulla miten päästä eroon mustapäistä ja muistakin pikku näpyistä, terveisin kaiken kokeillut :D

  Reply
 50. Inka April 28, 2017

  Toivoisin vinkkejä akneihon hoitoon sekä konkreettisia neuvoja tuotteiden valintaan ja käyttöön. Olen siirtynyt asteittain luonnonkosmetiikan käyttöön ihoni hoidossa, mutta kaipaisin henkilökohtaista neuvontaa lääkehoidon aiheuttaman kuivumisen vuoksi. Toisaalta haluaisin myös apua lääkehoidon jälkeistä aikaa ajatellen – mitä tuotteita voisin käyttää, kun iho alkaa palautua lääkityksestä. Merkkinä Madara on tuttu, mutta vielä en ole päässyt heidän tuotteitaan testaamaan. Erityisesti tuotteiden ainesosat ja hoitorutiinit kiinnostavat: mitkä sopivat akneiholle ja mitä voisin tehdä ihonhoidossani eri tavalla kuin aiemmin. Aurinkoista vappua!

  Reply
 51. papukaisa April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä miten ihoa tulisi huoltaa ennaltaehkäisevästi vanhenemista ajatellen. Olen nyt 33v ja pieniä juonteita alkaa näkymään, varsinkin silmien ympärillä. Naururypyt ei minua sinänsä haittaa mutta miten pitää iho kimmoisana vielä 10 vuoden kuluttua?

  Reply
 52. Eeva April 28, 2017

  Hei! Juonteet ja pintakuva iho kiusaa,silmänaluset turvoksissa aamuisinja auringosta maksaläiskiä! Eli huolia tarpeeksi-apua mistä-Madaraltako neuvot!

  Reply
 53. Jenska April 28, 2017

  Heips!
  Vinkkejä toivoisin syväpuhdistukseen ja -kosteutukseen liittyen. Tiedätkö/käytätkö jotain syväkosteuttavaa naamiota tai pientä tuotesarjaa, jolla saisi nuoren ja päivettyneen ihon näyttämään ikäiseltään eikä kuivalta hiekkapaperilta? Entäpä jokin super tehokas syväpuhdistus setti? Nimim. Sileän ihon entinen omistaja, nykyinen näppylöiden kanssa kamppaileva.
  Kiitos!

  Reply
 54. Katri April 28, 2017

  Itse kaipaisin vinkkejä kuivalle ja herkälle iholle.
  Etenkin kun kasvoissa menee ihohuokoset tukkoon ja mikään ei tunnu auttavan. t: olisi kiva kulkea kesällä ilman jäätävää pakkelikerrosta

  Reply
 55. Julia April 28, 2017

  Ihonhoitovinkit kesää varten olisivat enemmän kuin tervetulleita. Kiitos ihanasta blogistasi. <3

  Reply
 56. Et April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä siitä kuinka saada ihohuokosis pienemmäksi ja ihon kirkkaaksi!

  Reply
 57. Laura April 28, 2017

  Haluaisin vinkkejä miten saada ihohuokoset puhtaaksi ja pysymään puhtaana :)

  Reply
 58. Tiia April 28, 2017

  Täällä tarvittaisiin vinkkejä pintakuivaan sekaihoon :)

  Reply
 59. nimbus April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä kuivan ihon hoitamiseen!

  Reply
 60. Sari April 28, 2017

  Vinkkejä juonteisiin ja kesäihon hoitoon.

  Reply
 61. Tiina April 28, 2017

  Kiinnostava yhteistyö! Madara on tullut tutuksi viimeisen 1,5 vuoden aikana, ja todella pidän heidän tuotteistaan.

  Kaipaisin vinkkejä ihonhoidon rytmitykseen vuodenaikojen mukaan.

  Reply
 62. Neea April 28, 2017

  Kaipaisin apua pienten näppylöiden ja aknearpien hoitoon. Talven jälkeen iho on ollut myös entistä kuivempi.

  Reply
 63. Laura April 28, 2017

  Haluaisin vinkkejä ihon tukkeumien poistoon, esimerkiksi mustapäät ja otsan alueen näpyt ovat hyvin tiukkaa tavaraa. :/ luonnonkosmetiikka kiinnostaa nykyään minuakin, nimenomaan madaran purkkeja olen kaupan hyllyillä hipelöinyt.

  Reply
 64. SannaHelen April 28, 2017

  Kesän tullessa toivoisin juttuja kesäihon hoitoon liittyen.

  Reply
 65. Sopa April 28, 2017

  Itse kaipaisin vinkkejä aknenhoitoon

  Reply
 66. Katja April 28, 2017

  Kaipaisin vinkkejä “kirkkaampaan” ihoon, sekä vinkkejä edullisista ihonhoitotuotteista.

  Reply
 67. Veeruska April 28, 2017

  Itselläni on todella kuiva iho ja tuntuu etten vieläkään olen löytänyt oikeita tuotteita sen hoitoon, joten siihen kaipaisin apua. Huulet on myös aina ihan järkyttävän kuivat vuodenajasta riippumatta..

  Reply
 68. Sharon April 28, 2017

  Miten hoidan ihoani kun iho kuiva ja herkkä.Mitä laittaa kasvoille kun matkustaa paljon(lentokoneessa).

  Reply
 69. Sennu April 29, 2017

  Tulin nyt vielä aamulla katsomaan tuliko kumpikaan eilen lähettämistäni kommenteista läpi, mutta ei näköjään ? Yritin siis eilen päivällä kahdesti kommentoida tähän postaukseen ja osallistua arvontaan, mutta kummallakaan kerralla kommenttini ei tullut näkyviin eikä niitä näy edelleenkään. Nyt kyllä harmittaa, olisin halunnut olla arvonnassa mukana.

  Saa nähdä meneekö tämä kommentti läpi.

  Reply
 70. Dora Marie April 29, 2017

  Erityisesti kaipaisin vinkkejä siihen, missä iässä kannattaa keskittyä mihinkin kasvojenhoidossa. Mikä on tarpeellista, mikä ei? Tuntuu usein, että tarjonta on niin laajaa että sinne häviää kokonaan eikä enää tiedä mitä edes etsi. :D

  Reply
 71. Marika April 29, 2017

  Kosteuttavia kasvotuotteita, joissa olisi mukana aurinkosuoja.

  Reply
 72. Petra April 29, 2017

  Vinkit pintakuivaan ihoon!

  Reply
 73. Sanna L. April 29, 2017

  Olen vasta 25-vuotias, mutta kiinnostaisi tietää miten ehkäistä ikääntymisen merkit iholta. Kuinka paljon tuotteilla pystyy vaikuttamaan? Ja millä tuotteilla?

  Reply
 74. Iisa April 29, 2017

  Mä myös kaipailisin vinkkejä kuivaan ihoon! :)

  Reply
 75. Laura April 29, 2017

  Toivom vinkkejä kuulaaseen ja näpyttömään ihoon tulevaa kesää varten ?

  Reply
 76. KK April 29, 2017

  Itse kaipailisin vinkkejä siihen, miten ihoon saisi enemmän kuulautta :) Oma ihoni on onnekseni muutoin suht hyväkuntoinen ja näpytkin vaivaavat vain harvakseltaan, mutta sellainen terveen ihon kuulaus puuttuu.

  Reply
 77. vilmaemilia April 29, 2017

  Kaipaisin lisätietoa siitä, miten saisin kasvoni näyttämään heleältä ja raikkaalta ilman meikkiä.

  Reply
 78. Anne April 30, 2017

  Moi Alexa! Aivan ihana tuo aamutakki, joka sinulla on päällä kuvissa! Voinko kysyä mistä olet ostanut sen?

  Reply
  • Alexa April 30, 2017

   Zarrosta! Egyptiläistä puuvillaa, hinta 198€. Ei ole nettikaupassa toistaiseksi, mutta voi tilata s-postitse tai tulla käymään liikkeessä. Kauhea myyntipuhe, mutta oletin että nämä on seuraavat kysymyksesi! ? xx

   Reply
 79. Anna April 30, 2017

  Toivoisin ihonhoitovinkkejä pintakuivan ja janoisen mutta myös öljyisen ihontyypin hoitoon.

  Reply
 80. xod April 30, 2017

  Mun iho on suht hyvässä kunnossa mutta kaipaisin vinkkejä miten siitä sais hehkuvan!

  Reply