Testing Skin Care Products with L’Occitane

[kaupallinen]

Olen todella innoissani siitä että L’Occitane halusi lähteä tekemään kanssani yhteistyötä. L’Occitane on yksi niistä ihonhoitobrändeistä jota äitini on käyttänyt vuosikymmeniä ja sitä kautta myös minä olen tutustunut tuotteisiin jo varhain. Lähdin kesän aikana testailemaan enemmän L’Occitanen tuotteita ja Shea -tuotesarja lähti myös reissuun mukaan. Ilmeisen hyvää jälkeä teki, sillä menin kosmetologilleni heti reissun jälkeen ja hän sanoi että ihon perusteella ei huomaa takana ollutta pitkää lentomatkaa. Tosin aikaerohöpinöistäni sen väsymyksen varmaan huomasi, mutta onneksi iho ei reissusta kärsinyt. Se on kyllä harvinaista se!

Myös NYC:in vlogissa tuli pyörittyä meikittä kerran jos toisenkin, ja sitä editoidessa tuli myös kiinnitettyä huomiota erityisen kuulaaseen ihooni. Jotain on siis tullut tehtyä oikein, vaikka kyse on varmasti myös pitkäaikaisesta säntillisestä ihonhoidosta.

P.S. L’Occitane halusi järjestää kanssani arvonnan, jossa voitte voittaa ystävänne kanssa molemmille Shea-kasvojenhoitorutiinin. Arvonta on Instagramissa, tämän kuvan alla.

I’m really happy that L’Occitane wanted to start collaborating with me. It’s one of those brands that my mom has used for decades now, so I have been familiar with their products for a long time. I have been testing more and more of their selection during the summer and I chose to take the Shea product line with me to NYC. It was definitely a good decision, because my cosmetologist didn’t even realise that I have been traveling. Usually my skin looks pretty dull and dry after flying, but definitely not this time. I’ll share my routine here and remember to also check my Instagram for the lovely giveaway set.

Ah kuinka kauniit nuo pullot onkaan? Viitsii pitää kylppärissä esilläkin. Pakko myös antaa siitä erikoismaininta, että ihoni ei reagoinut negatiivisella tavalla uusiin tuotteisiin – siitä iso plussa! On nimittäin aina itselleni riski lähteä testailemaan uusia tuotteita, vaikka ihoni ei koskaan ole ollut akneen taipuvainen. Jotkut uudet kokeilut saattavat nimittäin herättää näppylät eloon, mutta näiden kanssa ei ollut mitään ongelmia. Ja onneksi niin, sillä muotiviikoilla on kiva olla edustuskunnossa. Tuotteet ovat olleet käytössä myös nyt reissun jälkeen.

How pretty is their packeting? I’m glad they shipped me new bottles to shoot with, because I’m really messy what comes to beauty products – everything is always covered on foundation… This time I’m trying to take better care of them! 

Etenkin reissussa pakkelikerros on aika kova, joten aloitan puhdistusöljyllä käyden ensin läpi silmät (poistaa myös vedenkestävän ripsarin) ja sen jälkeen ihon. Öljyn jälkeen käyn vielä ihon läpi vaahtoavalla tahnamaisella putsarilla.

I was using a lot of makeup during fashion week, so I really needed some intense cleansing before going to bed. At first I used the cleansing oil to get my waterproof makeup off, then I moved into cleansing my skin and lastly I cleansed my face with the foaming cleanser

Viimeistelen putsauksen kevyellä kasvovedellä (oma ihoni ei kestä vahvoja alkoholipitoisia kasvovesiä ollenkaan) ja Shea Ultra Rich Comfortin Cream -rasvalla. Normaalisti riittäisi varmaan tuo kevyempi light -versio, mutta matkustaessa iho kuivuu niin että päätin ottaa mukaan tuon tuhdimman version. Otin rasvan myös koneeseen mukaan, puhdistin ihon puhdistusliinoilla ja levitin rasvan sen jälkeen vaikuttamaan. Tästä Ultra Richistä tulee kyllä vakkari reissutuotteeni, sillä uskon että juuri se sai pitämään ihoni tarpeeksi kosteana.

I finished the routine by using the gentle toner (my skin cannot do strong toners, it dries it out) and last but not least I applied the Ultra Rich Comforting Cream. Normally I would probably go with the light version of the lotion, but when traveling I really need some intense moisture. Ultra Rich Comforting Cream was probably the reason why my skin felt so good and moisturised, even after a long flight. I also recommend taking it to plane, because that’s what I did to make sure to keep my skin hydrated.

En malttanut alkuun ottaa tuota söpöä rusettia paketista pois, täydet pisteet kauniista paketoinnista. Shea-tuotesarjassa on tosiaan myös nyt uusi suihkuöljy, joka kieltämättä alkuun kuulosti hiukan jännittävältä. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ymmärsin mistä on kyse; Tuote samalla pesee, antaa miedon tuoksun ja vielä kosteuttaa ihoa. Ihon pinta tuntuu suihkun jälkeen selkeästi kosteutetulta, mutta ei yhtään öljyseltä. Jälleen kerran loistava tuote myös reissuun, jos ei jaksa erikseen läträtä kosteusvoiteiden kanssa.

Olen ollut vähän flunssassa reissun jälkeen ja on ollut ihan parasta mennä pitkän päivän jälkeen kuumaan suihkuun ja kuorruttaa itseni tällä öljyllä. Tulee samanlainen fiilis kun olisi jossain hoitavassa kylvyssä! Siitä puheenollen toivonkin että saataisiin kylpyamme seuraavaan asuntoon, kyllä kelpaisi lillua lämpimässä vedessä aina talven viileinä päivinä. Tämä tuote ei tosiaan ole vielä virallisesti myynnissä, mutta verkkokaupasta sitä voi ostaa ennakkoon! Mutta nyt kannattaa tosiaan hypätä IG:n puolelle, jos haluaa voittaa ihanan tuotepaketin. ❤️

L’Occitane is also brining a new member to the Shea family, it’s a shower oil. It’s definitely an interesting concept, but I totally got it when I started using it. It does a great job cleansing the skin, it leaves a mild fragrance and it also hydrates the skin, so it’s a so called 3 in 1 product. My boyfriend also really loved it! The product is not officially launched yet, but you can get it exclusively from the web shop. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 comments

 1. Natali September 24, 2017

  Great skincare post and beautifully presented products! I love L’Occitane, I’ve been using their products for a long time.

  https://lartoffashion.com/sunday-cafe-meet-ali/

  Reply
 2. Marianne September 24, 2017

  Mikä ihana yhteistyö! L’occitanen tuotteet ovat todella hyviä – minulla on aina yksi käsirasva laukussa mukana :)
  Rentouttavaa sunnuntaita <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa September 25, 2017

   No on kyllä! ? Samoin sinne! ? xx

   Reply