Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TERKUT PARIISISTA + UUSIN SECOND HAND -LÖYTÖ

april 7, 2019, outfit

Terkut Pariisista! Saavuttiin tänne Lindan ja Aadan kanssa perjantaina, ja viikonloppu on mennyt ihan hujauksessa kaupungista nauttien ja työjuttuja hoidellen. Tällä on onneksi jo ihan kevätsää ja kirsikkapuutkin kukkii, ah miten ihanaa! Juhlitaan täällä myös hiukan etukäteen Lindan kolmekymppisiä, tietysti vadelma-crepsejen merkeissä – nam!

Hi from Paris! We arrived here with Linda and Aada earlier this week and I’m so happy to be back! Spring is totally here and the cherry blossom trees are blooming. We have been celebrating Linda’s 30th birthday here, by eating raspberry crepes – of course. We will be here for another couple of days, working on a secret project (so annoying, I know…)

But let me know if there are any specific posts, that you would like to see, I would be happy to hear your thoughts and wishes!

Tällä viikolla tuli viimeiset vaalispessu-jaksot ja mieli on ollut niin totaalisesti siellä, että ei ole tullut juuri blogia päivitettyä. Nyt pitäisi siis nostaa pää pois vaalipöhinästä ja palata takaisin arkeen. Olisiko teillä siis postaustoiveita jemmassa, jos niin laittakaa ihmeessä tulemaan! ❤️

Kaikki vaalispessu-jaksot löytyy täältä ja Spotifysta.

En ole muuten tainnut aikaisemmin näyttää uusinta second hand-hankintaani? Ostin aikaisemmin keväällä Vestiairesta tämän Chanelin beigen medium flap bagin, kun löysin sen viimein täydellisessä sävyssä, mattaisella nahalla ja hopeilla yksityiskohdilla varustettuna. Sopii aika hyvin meikän vaatekaapin värimaailmaan, kuten jo tästä postauksesta voi todeta. 🙈

Adoore Coat (old)
Bikbok Dress
Chanel bag
Chanel Shoes

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *