TEIN JOTAIN KREISIÄ KAPKAUPUNGISSA | MY DAY VLOG

Taas olisi aika kurkistaa reissuvlogin pariin! Kuten kuvasta näkyy, niin tällä kertaa kokeilin ensimmäistä kertaa varjoliitoa. Oli ihan mielettömän hauskaa ja taatusti ainutlaatuinen tapa nähdä kaupunkia. Toivottavasti tykkäätte vlogista! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

32 comments

 1. vierailija March 5, 2018

  Ootsä kyllä vauhdikas daami ja monipuolinen. Taatusti hyvää matkaseuraa myös boyfriendille kun tykkäät kokeilla kaikkea.

  Reply
  • Alexa March 5, 2018

   Voi ihana oot! ?❤️ xx

   Reply
 2. Erica March 5, 2018

  Ei vitsi! :D Mun piti joskus Kanadassa mennä mutta sää esti. Oli varmaan siistiä :D

  Reply
  • Alexa March 5, 2018

   Ihan super! ? Pakko päästä uudestaan! xx

   Reply
 3. Marianne March 5, 2018

  Ei voi olla totta mikä bucket list elämys! Mikä hurjapää!! :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa March 5, 2018

   Oli kyllä super hauskaa! ? xx

   Reply
 4. Sanna March 5, 2018

  Ooooh, Scheckter’s Raw on mun ehdoton lemppari Kapissa! Kunnon Etelä-Afrikka ikävä tulee näitä videoita katsellessa ja postauksia lukiessa.

  Reply
  • Alexa March 5, 2018

   Se on kyllä huikee! ?? xx

   Reply
 5. Olen kerran ennen käynyt varjoliitämässä ja se oli kyllä super hauskaa. Mietin itsekin että haluaisin kokeilla sitä täällä Kapkaupungissa ollessa varsinkin kun niitä liitäjiä näkyy koko ajan tuossa yllä kun SeaPointissa asuu :) Minkä firman kautta otit tuon ja suosittelisitko heitä?

  Reply
  • Alexa March 5, 2018

   Ah joo mee ihmeessä! En muista sen firman nimeä, mutta Signal Hilliltä ne lähti ?? xx

   Reply
 6. Sara March 5, 2018

  Siis apua miten kaunista siellä on, ja tuo varjoliito, siis ihan mieletöntä! Ja sait siitä vielä noin mahtavan videon muistoksi. Nää sun videot on jotenkin aina päivän piristys kun näkee että uus vlogi on tullut, teet nämä niin ammattitaitoisesti ja sun pirteä ja iloinen olemus tarttuu. Kiitos siitä!
  Pakko vielä kysyä, että onko teillä tosiaan koko perhe reissussa, isä ja äiti uusine puolisoineen? Siis en kestä kuinka mageeta!

  Reply
  • Alexa March 5, 2018

   Voi kuinka ihana oot, kiitos Sara! ? Ja joo, meillä koko konkkaronkka tulee tosi hyvin toimeen. Ei ole siis ollut yhtään hankalaa olla avioerolapsi, päinvastoin! xx

   Reply
 7. Emppa March 5, 2018

  Ihana postaus mahtavasta kaupungista ! Onko kaupungin vesipula/säännöstely näkynyt teille mitenkään ? Tämä arveluttaa vähän omia lomasuunnitelmia Kapkaupungin suuntaan.

  Reply
  • Alexa March 5, 2018

   Kiitos! ? Meidän molemmissa taloissa oli omat vesikaivot, niin se ei kauheasti vaikuttanut meidän lomailuun siellä. Toki säännösteltiin myös talon vettä, mutta ei mulla ole muutenkaan tapana asua suihkussa / valuttaa vettä kun pesen hampaita jne. Ainoa mitä kehottaisin on jättämään jäät pois juomista ravintolassa, sillä hanavesi on pulan takia paljon epäpuhtaampaa. xx

   Reply
 8. Iida March 5, 2018

  Siis todella upea ja niiin laadukas video! ?? Näkee että panostat näihin kunnolla, niin kivasti kuvattu tota kämpän ympärystöä/maisemia ?? Jäin vaan suu auki tuijottaa että wau ?

  Reply
  • Alexa March 5, 2018

   Voi kiitos! Ihana olet Iida! ? Tuli super hyvä mieli. ❤️ xx

   Reply
 9. Arkeni estetiikkaa March 5, 2018

  kiitos taas ihanasta vlogista! Kapkaupunki on niin kauniin näköinen, että ehkä jonain päivän saan aikaiseksi käydä siellä <3. Mekin ollaan oltu mieheni kanssa riippuliitämässä, harmi vain että kuvaaja ei osannut käyttää kameraa ja kuvat jäi ottamatta :D

  Reply
  • Alexa March 6, 2018

   Ihana kuulla että tykkäsit! ? Voi ei, mutta nyt sulla on hyvä syy mennä uudestaan! ? xx

   Reply
 10. lillamyyy March 6, 2018

  Mistä ovat nuo täydellisen muotoiset aurinkolasit? :O Ja mahtava video jälleen kerran!

  Reply
  • Alexa March 6, 2018

   Ne on Le Specsin. ? Kiitos ihana! xx

   Reply
 11. Essi March 6, 2018

  Kiitos ihanasta videosta, näitä on aina ilo kattoa. Ja vitsi mitkä maisemat! :)

  Reply
  • Alexa March 6, 2018

   Ihana että tykkäsit! ❤️ xx

   Reply
 12. Reeta March 6, 2018

  Pakko tulla vaan kommentoimaan et aivan mielettömän hyvä video taas kerran, on ilo aina huomata kun on uusi tullut! Ihana olisi näitä enemmänkin katsoa mut toki ymmärtää et näihin menee tosi paljo sun aikaa, ja sen kyl huomaa kui paljo näihin panostat????

  Reply
  • Alexa March 6, 2018

   Voi kiitos ihana kuulla! ? xx

   Reply
 13. Lilli March 6, 2018

  Greetings from Estonia! Watching your vlogs all the time:)) Can you please tell me where are your awesome sunglasses from? Many thanks!

  Reply
  • Alexa March 6, 2018

   Lovely to hear from you! The sunnies are from Le Specs ?? xx

   Reply
 14. Jekku March 6, 2018

  Superkiitos, poimin kaikki vinkit talteen!!! Matka edessä tänä vuonna…

  Reply
  • Alexa March 7, 2018

   Jee, ihanaa! ? Nauti! xx

   Reply
 15. Emma March 7, 2018

  Voisitko ottaa blogissasi kantaa tähän vesikriisiin? Miten se näkyi matkassanne, kerrottiinko teille siitä yms. Mun mielestä ois tosi kiva lukea blogeista myös matkailun eettisistä kysymyksistä. Silmääni pisti myös uima-allas, luin että niiden täyttäminen olisi laitonta tällä hetkellä Etelä-Afrikassa. Ei tosin tainnut olla teidän itse täyttämä.

  Reply
  • Alexa March 7, 2018

   Olen ottanut asiaan kantaa kuvapostauksessa, kun sitä muutama kysyi. ? Taloissa oli siis omat vesikaivot, mutta toki me myös sitä vettä käytimme säästeliäästi. Eli ei kylpyjä, lyhyet suihkut jne. Uima-altaan vedestä en tiedä, en siinä uinut. Julkisissa paikoissa kriisi näkyi toki enemmän, esim. salilla oli aika tarkat ohjeet veden käyttöön, joskin ihan maalaisjärjellä pääteltävissä. Eli ei pitkiä suihkuja, vettä ei saa valuttaa ja vessaa ei saa vetää turhaan. Semmoista! ? xx

   Reply
 16. Anu March 7, 2018

  No wautsi!! Sun videot on just parhaita! xxx

  Reply
  • Alexa March 7, 2018

   Kiitos ihana! ❤️ xx

   Reply