TB: THE OUTFITS I REGRET WEARING

october 3, 2019, Uncategorized

Fiilistelitte tota viime viikon trendit joita mieheni vihaa -postausta ja lupasin sille jatkoa. Tällä kertaa kurkataan sellaisten asujen pariin, joita en todella pukisi uudelleen päälle – mitä oikein ajattelin? Ehkä sitä Joksua pitäisi uskoa useammin, näissä tyyliasioissakin. Tässä siis viisi inhokkiasua muutaman vuoden takaa.

Ensimmäisenä tämä punainen paholainen. Ensinnäkin, mikä tuo räsymatto päälläni on? Mulla taisi olla se vielä kahdessa eri värissä, ei hyvä. Myöskin revityt farkut näyttävät nyt jotenkin todella kaameelta omaan silmään, vaikka muutama vuosi sitten pidin niistä kovasti.

Omg, what I have been wearing! I picked my 5 least favourite outfits from the past few years. This first one is so cringy, I’m I wearing a shaggy rug or something? I’m so over ripped jeans as well. 😅

Sitten tämmönen hampuusi. Tuo takki nätti Sofia Ruudun päällä niin hyvältä että inspiroiduin siitä itsekin, mutta fakta on että Sofia saa kaiken näyttämään upealta. Tätä lookia en siis enää pukisi päälleni, ei vaan toimi. 😅

Even though the look is all black, it’s just too much! Totally loved the coat on Sofia Ruutu, but it’s not the best look for me.

Nyt en kyllä tiedä että mitä sanoisin, sillä tässä on kaikki kammotukset samassa. Lippis, jota pidin niin paljon että se melkein maatui päähäni. Sen lisäksi vielä revityt farkut ja tuo ihmeellinen korsettihässäkkä. Ei, ei ja vielä kerran ei. Onneksi tämä sirkusasu oli päälläni vain NYC:issä.

I’m speechless! The outfit is horrendous. I hate everything about it 😂

Tässä mua ehkä eniten puistatti se, kuinka hyökkääviltä nuo logot tuntuu. Yksi logollinen juttu kerrallaan riittää!

The outfit could be just fine, but the logos are too much for me.

Tässä asussa on taas aivan liikaa kaikkea kerralla. On näyttävät aurinkolasit, korvikset, logollinen vyö ja pilkullinen pusero. Yksi tai maksimissaan kaksi noista elementeistä olisi kerralla riittänyt.

Too much to handle! Statement earrings, statement sunnies, Gucci belt etc… Less is more for sure.

32 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *