TÄYDELLINEN LOMAPÄIVÄ HELSINGISSÄ

november 9, 2018, Helsinki

kaupallinen yhteistyö: Finnair Plus

Marraskuu, vuoden pimein ja haastavin kuukausi – ainakin meikäläiselle. Aurinkoa hädintuskin näkee ja sen huomaa myös energiatasoista. Tällaiselle syysmörkölle ehkä parasta lääkettä on laatuaika läheisten kanssa, erityisesti keskellä arkea. Yleensä deitti-illaksi valikoituu automaattisesti lauantai, mutta tällä kertaa päätettiin laittaa mimmien kanssa hynttyyt yhteen maanantain kunniaksi. Eli ei ollut tosiaan monday bluesista tietoakaan ja meidän miniloma sai myös tämän loppuviikon menemään huomattavasti nopeammin.

I’m so proud to work closely with the local airline Finnair, I have been admiring the brand for years and it has been a dream come true to work with them during this year. This time I’m collaborating with their loyalty program Finnair Plus, which I have been using for years. I think I already had my own Finnair Plus card when I was a child. I usually use the card when traveling, but this time I used the Finnair Plus points in Helsinki. We had such a lovely staycation day with my dear friends in our hometown, we should do fun days like this more often!

Kaiken tämän alkuun sai yhteistyöni Finnair Plus -ohjelman kanssa. Olen ollut Finnair Plus -asiakas jo usean vuoden ajan, mutta olen aina automaattisesti yhdistänyt Finnair Plus -edut matkustamiseen. Pisteitä tulee kerättyä sekä hyödynnettyä lentäessä, mutta ei juurikaan arkena kotikaupungissa. Pisteitä voi tosiaan kerätä Suomessakin, lisäämällä Finnair Plus -numeron varaukseen. Listan yhteistyökumppaneista löydät täältä Etuja voi myös hyödyntää esim. maksamalla osan hotellivarauksesta pisteillä tai lunastamalla ravintolaan lahjakortin pisteitä vastaan Finnair Plus -sivuilla. Ihmettelin itsekin että miten minulta oli mennyt tämä kaikki ohi, kun korttia ja matkustamiseen liittyviä etuja tulee käytettyä ahkerasti.

Kirjauduttiin Vivianin ja Mariannan kanssa St.George-hotelliin, josta on tullut meidän tyttöporukan perinteinen staycation-paikka. Huikea sijainti, pehmeät sängyt, hyvä palvelu ja lumoava spa vetää puoleensa! Hotel St.George on Finnair Plus -kumppani, eli hotelliyöhön voi myös hyödyntää pisteitä. Lisätietoa piste +raha -kombosta löytyy täältä.

St.Georgen spa on kyllä huikea, istuskeltiin hyörysaunassa varmaan kolme varttia. En tiedä höyrysaunan voittanutta! Tällaisia spa-hetkiä pitäisi järjetää useammin.

Ilta huipentui illalliseen BW-ravintoloiden uusimassa tulokkaassa, eli Korkeavuorenkadulla sijaitsevassa Ventunossa. Myöhemmin illalla luvassa oli vielä leffa (ja tietty leffaherkut), joten päätettiin jakaa muutamia aterioita listalta pidemmän menun sijaan. Meidän suosikeiksi osoittautui Arancini-pallot ja Cacio e Pepe -pasta. Meillä oli niin hauskaa että meidän nauru raikui varmaan ravintolan toiseen päähän asti. BW-ravintolat ovat niinikään Finnair Plus-partnereita ja jokaiseen BW-ravintolaan on mahdollista lunastaa lahjakortti raha+piste -komboa vastaan.

Käytiin tyttöjen kanssa katsomassa Crazy Rich Asians -leffa, joka oli todella hyvä. Nauroin ja itkin vuorotellen, eli oli kyllä viihdettä kerrakseen. Hyvää vastapainoa A Star is Born -leffalle, suosittelen! Finnkinon elokuvateattereissa voi myös hyödyntää Finnair Plus-pisteitä, ostamalla liput kokonaan pisteillä tai maksamalla osan.

Suurkiitos mimmeille sekä Finnair Plus -tiimille huikeasta päivästä. Tällaisia pitäisi järjestää lisää, erityisesti nyt pimeänä vuodenaikana. Menkää hei kurkkaamaan mun Instagramin puolelta arvonta, jossa voitte voittaa 30 000 pistettä, jolla saat esim. menopaluu lentopalkinnon Eurooppaan. 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *