Täydellinen asu lomalle

february 2, 2017, Cape Town, outfit
_MG_9523

Pakkasin tapani mukaisesti noin puoli tuntia ennen kentälle lähtöä ja heitin laukkuun vaan summamutikassa muutamia valkoisia kesämekkoja, panamahatun ja yhden käsilaukun. Vaikka en kovasti pakannutkaan, niin hyvin on löytynyt puettavaa. Tämä kuvissa näkyvä asu on ollut kovassa käytössä, sillä se on vaan niin yksinkertaisen helppo ja mukava päällä. Viime kesänä samaista mekkoa tuli käytettyä kovimpina hellepäivinä ja täytyy sanoa että kevyempää vaatetta saa etsiä. Eli jos teillä on loma-asukriisit meneillään, niin suosittelen lämpimästi pakkaamaan kevyen paitamekon ja panamahatun mukaan, niillä pääsette jo pitkälle. Eipä tarvitse miettiä mitä ensi kesänä pukee päälle, nimittäin luulen että tästä tulee myös tulevan kesän suosikkiasu.

Muuten tänne kuuluu vain lomasta nauttimista. Pidetään tänään vähän rauhallisempi päivä, sillä huomenna on aikainen lähtö safarille.

I always pack right before heading to the airport and this time was no exception. I didn’t pack much, just a couple of white summer dresses, a panama hat and my favorite Gucci bag. I have been wearing this outfit constantly, it’s just perfect for warm sunny days. It’s so comfortable, yet good-looking. So if you need inspiration for vacation wear, I can warmly recommend packing a simple t-shirt dress and a panama hat – such a perfect combo. 

taydellinen-asu-lomalle2 _MG_9580 _MG_9589 _MG_9584 _MG_9554

Balmuir Hat* (similar here!)
Ray-Ban Sunnies from Zalando*
H&M Dress (similar here!)
Charlotte Olympia Shoes
Gucci Bag 


postaus sisältää mainoslinkkejä / *tuotteet saatu

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *