Tavoitteita ja haaveita vuodelle 2013

Päätin aloittaa tällaisen hyvän mielen haasteen, sillä niitä ei ole koskaan liikaa!:)
Tässä siis omia tavoitteita ja haaveita tulevalle vuodelle.     

I’m challenging you to create a mood board / post about your goals for the year 2013, go on! :) 
  
   Tasapainoinen mieli ja keho
Tämä vuosi oli täynnä elämänmuutoksia mulle, joten kroppa ja mieli ovat olleet todella koetuksella.
Ensi vuodelle asetan siis tavoitteeksi tasapainoisen mielen ja kehon. Olen pistänyt merkille että pysyn parhaiten balanssissa silloin kun urheilen n. neljä kertaa viikossa ja syön terveellisesti. Hyvästä treenistä tulee hyvä mieli, siitä saa energiaa ja iloa pitkäksi aikaa. Treeniä tietysti tukee myös hyvä ruokavalio; terveellinen ja runsas. Mä olen ainakin sellainen että kun mun verensokeri tippuu tarpeeksi alas, niin piru pääsee valloilleen. Eli sopiva ateriaväliä tulisi noudattaa. 
 
This year has been full of changes. We bought an apartment, we renovated it (rough times!), my blog became my job… So it has been a great year, but a stressful year as well. 

 

Next year I hope that I can get a balance back. I want to go to the gym and eat well, because that makes my mind and body happy. 

 

 
 
           Matkustelu
Tänä vuonna ei myöskään tullut J:n kanssa kauheasti matkusteltua, kun remppa ja asunto vei rahat ja puhdin. Ensi vuodeksi ollaan mietiskelty reissuja ainakin Pariisiin ja New Yorkiin, molemmat ajoitettaisiin tosin kesälle. Ihanaa, jotain mitä odottaa! 
 
Because of the apartment, we didn’t have money nor time to travel that much. So next year we are going to travel to Paris and NYC! Next summer though, but it is so nice to have something to wait for.
 

 

                Blogi & Menestyminen
Vuosi 2013 tuo mukanaan muutoksia blogimaailmaanikin. Toivottavasti blogini kehittyy samalla tavalla eteenpäin ja toivon että te pysytte vauhdissa mukana. Muutamia neuvotteluja olen tässä syksyn aikana käynyt ja siirtyminen “muualle” on ensi vuonna todennäköistä. 
 
I really hope that my blog continues successfully. I’ve been negotiating with a couple of firms and my blog is probably moving next year, so exciting!
 
 
            Materiaali haaveet
Mikäs blogi se semmoinen olisi ilman materiaali kuolausta? Tosiaan tänä vuonna kaikki ylimääräiset rahat ovat menneet remppaan, joten ensi vuonna meinaan palkita itseni laukulla. Balenciagan musta laukku on kummitellut mielessäni kauan, samoin kuin Celinen Luggagekin. :-)
 
This year I spent all my money on the renovation / decoration, so I didn’t have money to splurge on bags. I’ve had my eyes on Celine’s Luggage bag and Balenciaga’s city bag… So probably next year ;) 

 

 
 
          Onnellisuus
                Olen ihan hirveän onnellinen. Toivon voivani olla yhtä onnellinen ensi vuonnakin! :)

I have to admit that I’m in a really good place right now, I’m really happy. And I wish that I can be as happy as I’m right now in the upcoming year.
Source: Weheartit + Pinterest
 
Toivon että muutkin ryhtyvät toteuttamaan tätä hyvän mielen haastetta! Mulle tuli ainakin tosi hyvä fiilis ensi vuodesta tätä tehdessä:)
 
Haastan seuraavat henkilöt tämän pariin:
 
Ja tämän saa siis toteuttaa täysin omilla ehdoilla ja väliotsikoilla ;)

Follow me on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 comments

 1. Anonymous December 16, 2012

  Sä oot niin laiha ja kaunis!:) etsä mitään diettiä tarvi :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 16, 2012

   Haha no kiitos vaan:) Ei mistään dieeteistä ole kysekään, kunhan saisi syötyä vaan tasapainoisesti ja terveellisesti. Ihanaa joulunaikaa sinulle:)

   xx

   Reply
 2. Anonymous December 16, 2012

  koska teet linkitä blogisi postauksen blogien esittelyn? palan halusta saada uutta luettavaa! Kaikkea hyvää sulle!:)

  Reply
 3. Iampreppy andIknowit December 16, 2012

  I wish you all the best Alexa ! May all your wishes come true ! You’re a really good person, you deserve it !

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 16, 2012

   Aww so sweet thanks :-) xx

   Reply
 4. Anonymous December 16, 2012

  Moi, ihania laukkuhaaveita sulla ja ihana laukkukokoelma sulla kyllä jo nytkin :). Mulla on mini luggage ja city ja voin kyllä vain suositella molempia! Ne ei edes mitenkään sulje toisiaan pois, kun on niin erilaisia kuitenkin. City on tosi monikäyttöinen ja superkevyt kannistella. City mulla onkin useammassakin värissä ja oon ajatellut myydä beigen (Praline) ihan uudenveroisen laukkuni, en ole vain vielä raskinut luopua siitä :). Kerro, jos sua kiinnostaa beige versio :). Hurahdin ihan tähän malliin ja olen aivan ihastunut vieläkin sen monikäyttöisyyteen, mutta laukkufriikille maailma on täynnä ihania laukkumalleja, että täytyy välillä karsia valikoimaa :).

  Marine

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 16, 2012

   Hihi joo olis kyllä ihan unelma hankkia molemmat, varmasti jollain aikavälillä:)! Ihaniahan ne on!

   xx

   Reply
 5. Anonymous December 16, 2012

  Et kai sä Indiedayssille siirry? :/

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 16, 2012

   Haha en kommentoi:D Oon tosiaan käynyt useamman tahon kanssa neuvotteluja, mutta “voittaja” on todennäköisesti selvillä;) Muutto tosin tapahtuu kohteeseen x (jos siis allekirjotan sopparin) niin vasta keväämmällä.

   xx

   Reply
 6. Anonymous December 16, 2012

  osaatko sanoa, mistä tuon balenciagan voisi osaa suomesta? onko nettikauppa ainoa mahdollisuus?

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 16, 2012

   Jep, tällä hetkälle Suomessa ei ole jälleenmyyjää Balenciagalle. Harmi, tykkään kyllä enemmän ostaa liikkeestä kun netistä! Länsi-naapuristamme sitä saa kyllä Natalie Schutermanin liikkestä, kuten myös noita ihania Celinen laukkuja :)
   Ja netin tarjonnasta vastaa My Theresa! Todennäköisesti ostan Natalielta jonkun Tukholman reissun yhteydessä, se on vain niin paljon mukavempaa tukea jotain kivijalkakauppaa!

   xx

   Reply
 7. Anonymous December 17, 2012

  Mulla on vain yksi uudenvuoden lupaus itselleni: oppia olemaan positiivisempi! Viime aikoina olen ollut todella negatiivinen, koska no, en vain ole onnellinen elämääni tällä hetkellä. Joten tähän on tultava iso iso muutos! Ekana lähden asennemuutoksesta liikkeelle! Pitää yrittää löytää ne positiiviset asiat arjesta ja oppia nauttimaan hetkestä eikä “sitten kun…” ja tehdä niille asioille jotain jotka estää mua olemasta onnellinen!

  Joo tiedän, ettet kysynyt, mutta kerroinpa kuitenkin. ;) Sain sen verran positiivista boostausta tästä postauksesta että halusin pukea lupaukseni sanoiksi sen sijaan että niitä omassa päässäni hiljaa itsekseni pyöritän.

  -Taija

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 17, 2012

   Nimenomaan ihanaa että tulit kertomaan! On tosi kiva kuulla muidenkin uudenvuodenlupauksia :) Ja olen itse oppinut että positiivisesta elämänasenteesta on vain hyötyä ja siihen on todella helppo oppia. Pyrin itse ajattelemaan niin että pääsen paljon helpommalla kun ajattelen positiivisesti ja haen huonoistakin asioista / hetkistä ne positiiviset puolet :)

   Mukavaa joulunodotusta ja onnea uudenvuodenlupauksen toteutuksen pariin!

   xx

   Reply
 8. Anonymous December 17, 2012

  mistä nää kuvat on? :)

  Reply
 9. Anonymous December 17, 2012

  Joo toivottavasti ei indiedays, sinne menneet blogit on siirtyneet aina vaan huonompaan suuntaan.Vaikea kuvitella sun blogia toisaalta Lilyyn.

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 17, 2012

   On niitä muitakin vaihtoehtoja ;)

   xx

   Reply
 10. Anniina December 17, 2012

  Mulla on nuo tismalleen samat laukut haaveissa, itse asiassa Celine on jo tulossa, mutta Balenciagan Cityn aion ostaa ensi vuonna mustana :) Hassu sattuma :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 17, 2012

   Jee loistavaa! Mistä oot tilannut Celinen? Vai ootko jonotuslistalla kivijalkakaupassa? :-)

   xx

   Reply
 11. Anniina December 17, 2012

  Varasin oman Mini Luggagen Ninasilta tuossa syksyllä. Maksoin siitä varauksen yhteydessä kolmasosan jo pois ja nyt odotan että saan tuon kaunokaisella itselleni. Laukun pitäisi tulla vuoden loppuun mennessä muun erän yhteydessä. Myyjät sanoivat että ainuttakaan M L ei ehdi saamaan hyllylle myyntiin kun kaikki on jo varattu :)
  Luxbag myy lisäksi Suomessa Celineä.

  Balenciagan laukun ajattelin tilata omilta nettisivuilta.. Olen pohtinut että mahtaakohan hinnat nousta Wangin siirtyessä Balenciagalle..

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 17, 2012

   Totta, kaikkien hinnat tuntuu vaan nousevan! Heh Nina’sista en halua ostaa mitään, niin kurjaa palvelua kun sieltä olen aina saanut. Lux Bagista olen saanut kyllä oikein mainiota palvelua ja sieltä mielellään laukkuni ostankin :-)

   xx

   Reply
 12. tuima varpunen December 18, 2012

  Siis pitää myös kommentoida, Nina’sin palvelu on ollu aina tosi huonoa ja alentavaa, olempa ollut siellä yksin tai mamman kanssa. Tollaisissa paikoissa just haluaisin maksaa myös palvelusta!

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 18, 2012

   Jep, siksipä en tue sitä firmaa :)

   xx

   Reply
 13. Anonymous December 18, 2012

  LOVE this post, so inspiring!!
  thanks Alexa, I’ve made my list too ;)

  Reply
 14. Anniina December 18, 2012

  Kurja kuulla, että kokemusta huonosta asiakaspalvelusta löytyy. Celinen laukku on ensimmäinen tuleva ostokseni Ninasista ja tähän asti kaikki on sujunut ainakin hyvin ja olen saanut hyvää palvelua.

  Tuo asiakaspalvelu on kyllä kurja homma liikkeissä, joissa siihen ei panosteta. Sana huonosta palvelusta kiirii nopeasti ja näin liike menettää potentiaalisia asiakkaita. En ymmärrä liikkeitä muutenkaan joissa asiakkaat tavallaan valitaan. Mikäli et ole pukeutunut luksukseen, palvelua on turha odottaa…

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 18, 2012

   Jep… Olen monelta kuullut huonosta palvelusta, mutta muutama satunnainen kaveri on saanut hyvääkin palvelua. Tai sain mä tosiaan kerran hyvää palvelua, kerran kun olin isäni kanssa… xx

   Reply
 15. netta December 18, 2012

  Pakko munkin allekirjoittaa toi Ninasin surkea asiakaspalvelu. Työkaveri samaten oli käynyt hiljattain kyselemässä erästä laukkua lahjamielessä. Tarvekartoitus oli sitte ollut tasoa “jos tää ei ole mieleinen niin vaan vaihto käy, että rahaahan ei sitte todellakaan palauteta.” Oli hakenut lahjansa sitten muualta. Ja samantapaisia omakohtaisia kokemunsia on mullakin, eli eipä tarvitse käydä kyseisessä liikkeessä, kun siellä kohdellaan asiakasta kuin halpaa makkaraa. :|

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 18, 2012

   Jep samaa olen itsekin kuullut… Mielestäni kauppa voisi vaikka laittaa ovikellon, jotta voisi ovella arvioida onko asiakas tarpeeksi hyvä astumaan liikkeeseen sisään:)

   xx

   Reply
 16. Tuulia December 20, 2012

  Hih, mielenkiintoista, miksi ihmeessä kuulin tästä nyt vasta ekaa kertaa! Turun Ninasissa kun olen saanut aina ihan hyvää palvelua, mutta tosiaan yhden kerran olen erehtynyt Helsingin liikkeeseen soittamaan ja voi apua miten töykeitä siellä oltiin. Ihan kuin olisin joku suuremmankin luokan idiootti kun en tiennyt ettei heille vielä ollut niitä Celinejä tullut… Sen sijaan toinen Celineä myyvä liike lähetti mulle kännykkään kuviakin juuri tulleista laukuista yms, ja vaikken Celineen silloin kuitenkaan päätynyt niin joskus kun omani ostan niin tiedän kyllä mistä ja mistä en. :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 20, 2012

   Ootko tosissas:o Musta tuntuu että melkein jokainen jonka kanssa olen asiasta jutellut, niin on kokenut vastaavaa! Olisipa mielenkiintoista tietää että minkälainen ihminen saa sitten hyvää palvelua, vai pitäisikö mulla olla aina vanhemmat mukana vaikka “aikuinen ihminen” olenkin!

   Jos Luxbagista puhut, niin mä olen myös saanut sieltä oikein hyvää palvelua. Jäi tosi hyvä fiilis siitä paikasta ja kannan mielelläni rahat sinne, mikäli sen laukun tulen joskus ostamaan:)

   Mukavaa joulunodotusta! xx

   Reply
 17. Anonymous December 30, 2012

  Musta toi on vaan ihmisten omasta asenteesta kiinni toi, että muka menneet huonompaan suuntaan. Musta Indiedaysilla on montakin hyvää blogia. Toki kaikilla saa olla se oma mielipide, mutta tuntuu että pidetään vaan siitä asenteesta kiinni kuinka sinne menneet blogit on jotenkin menneet huonompaan suuntaan. Useinkaan ei edes perustella, että millä tavalla on menneet huonompaan suuntaan ja vaan jankataan sitä että huonoja ovat ja ovat perseestä. Pitäisi osata perustella millä tavalla.

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 30, 2012

   Jep oon kyllä samaa mieltä:) Sitäpaitsi ID:ssä on se hyvä puoli että bloggaajat saavat palkkansa konkreettisesti siitä työstä eli siellä ei viuhahtele nellykollaasit ihan joka päivä. Mun mielestä blogejen sisällössä ei ole mitään vikaa! Mutta ID tosiaan julkasi tossa pari päivää sitten blogit jotka siellä aloittaa ja minähän en ollut joukossa mukana ;)

   xx

   Reply