Tänään mä söin… Ketä kiinnostaa?

Sain taannoin kommentin jossa kysyttiin että onko urheiluinnostukseni laantunut. Mulla ei ole koskaan ollut mitään “innostusta” tai “vaihetta” vaan urheilu ja terveellisesti eläminen on ollut jo pitkään osana mun elämäntapaa. Mä en vaan koe että mun jokapäiväinen salaatti tai iltatreeni olisi postaamisen arvoinen juttu, kun tämä ei kuitenkaan koskaan ole ollut liikuntablogi vaan pikemminkin muoti painottainen lifestyle -blogi. Suoraan sanoen mä en edes tiedä mitä mä voisin postata liikunnasta, liikunta on mulle “aivot narikkaan” aikaa, jolloin mä en edes ajattele blogijuttuja.
 
Vaikka liikunta ja terveellinen ruoka on suuri osa mun arkea, en kuitenkaan ole minkään tavan orja. En feidaa iltaa kavereiden kanssa yhden treenin takia tai jätä illallista miehen kanssa väliin kaloreita laskien.  Liikunta ja terveellinen ruoka tuottaa mulle mielihyvää, kuten myös ajoittain juhliminen ja satunnainen ulkona syönti. Elämä on tehty elämistä ja nauttimista varten. :)
 
Mutta siis jos jotakuta kiinnostaa sporttiaiheiset jutut niin suosittelen lämpimästi kurkkaamaan Steffin (täältä) ja Elisan (täältä) ihanan inspiroivat sporttiblogit! :) 
 
//I recently got a comment from an anonymous reader how asked if I stopped working out. No, I’ve never stopped working out. It’s part of my normal routine as well as healthy eating. I just think that it isn’t necessary to post about my work out / salad every day, simply because who cares? I don’t care what you put into your mouth, so why would you care what I eat.

 

 

 

Even though I love to work out and eat healthy, it doesn’t mean that I’m a fitness slave. I still enjoy going out with friends and stuff like that. We need to live a little! 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

30 comments

 1. Laapa April 13, 2013

  Eikö se nyt oo jo muutenkin niin nähty juttu, että blogittaret postailee jumppakäynneistään.
  Ainakin itselle liikunta on luonnollinen osa elämää, jonka tekee sen kummempia ilman fanfaareja NYt Minä Menene Salille. Big deal ;)
  Mua siis ei ainakaan haittaa liikuntapostausten puuttuminen kun ei suoraan sanottuna kiinnosta :D sen sijaan iso plussa säännöllisistä päivän asuista, ne on inspiroivia!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 13, 2013

   Nimenomaan! :) Jos mulle tulee jotain hyviä jumppasuosituksia / reseptejä mieleen, josta lukija voi oikeesti saada jotain irti, niin ilman muuta mä postaan niistä. Mutta muuten sellainen tyhjänpäiväinen liikuntafiilistely ei vaan kauheesti inspiroi:D Oon sillon tällön, ehkä kerran kahdessa kuukaudessa jotain aiheesta postannut (kun niitä kuitenkin välillä toivotaan) mutta rehellisesti sanottuna mä olen tosi huono tekemään mitään liikunta-aiheisia juttuja. Onneksi noita hyviä sporttiblogeja kuitenkin löytyy:)

   xx

   Reply
 2. quiqui April 13, 2013

  Hyvä, hyvä, hyvä! Liian monessa blogissa on nykyään näitä “viikon liikunnat” ja “viikon ruokailut” -juttuja ja treenipostauksia.

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 13, 2013

   Haha jeps:) Sporttiblogit kunniaan, niissä on oikeesti tosi inspiroivia vinkkejä:)

   xx

   Reply
 3. Anonymous April 13, 2013

  WORD!!

  Just näin. En vois olla enempää samaa mieltä.

  Jatka samalla linjalla – mä inspiroidun joka kerta sun postauksista ihan ilman kaikenlaisia terveyshömpötyksiäkin :)

  -Nina

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 13, 2013

   Haha ihana olet, kiitos!:)

   xx

   Reply
 4. Alessia April 13, 2013

  On kiva nähdä postauksia lähinnä niistä tuloksista, ei niinkään sellaisia että ” nyt menen salille jeejee”. Kaikki ymmärtävät maalaisjärjellä mikä on terveellistä ruokaa ja mikä ei:) Voisitko tehdä postauksen salivaatteistasi? Se olisi kiinnostava liikuntaan liittyvä postaus:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 13, 2013

   Nimenomaan! Mä pidän myös kaikista ennen / jälkeen postauksista, ne on tosi inspiroivia ja kiinnostavia:)

   xx

   Reply
   • Alexa Aavarinne April 13, 2013

    Ja P.S. oli kerran jo tekemässä salivaatteista postausta, mutta minä lahopää menin deletoimaan koko muistikortin ennenkuin ehdin siirtämään kuvia koneelle!

    xx

    Reply
 5. Lara April 13, 2013

  Samaa mieltä!! Silloin tällöin esiintyvät reseptit ja inspiraatiokuvat on jees, mutta tosiaan ketä kiinnostaa jokapäiväisen salaatin kuvaaminen! Ja mullakin kaverit menee treenin edelle vaikka liikunta tärkeä osa elämää onkin! Kiitos kivasta blogista! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 13, 2013

   Nimenomaan, juuri tätä tarkotin!:) Kiitos!

   xx

   Reply
 6. l a u r a April 13, 2013

  Ei kaikissa blogeissa todellakaan kaipaa treenijuttuja! Jos joskus tuntuu että nyt on aika postata liikunta-/ruoka-aiheesta niin kyllä niitä satunnaisesti mielellään lukee =) Joskus on kiva saada “tavallisen” liikkujan näkökulmaa, kun noissa sporttiblogeissa kirjottajien elämä pyörii suurelta osin liikunnan ympärillä.

  Mut ootpa fitin näköses kunnossa!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 13, 2013

   Nimenomaan! Totta kai kirjoitan jos inspiroidun jostain, mutta “tänään söin halloumisalaattia, huomenna mozzarellaa…” ei vaan jotenkin ole mun juttu! Haha kiitosta vaan!:)

   xx

   Reply
 7. Petra April 13, 2013

  Haha, ihana Alexa :D Ihmiset on kyllä siitä niin hassuja, että jotkut kuvittelee bloggarin elämän olevan sitä, mitä näkee blogissa. Treenibloggareilta kysellään jatkuvasti, onko niillä muuta elämää kuin treenaus ja syöminen… Kukin blogi tyylillään! ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 13, 2013

   Haha nimenomaan! Täällä tosiaan kun näkyy ehkä 30% koko totuudesta! :) xx

   Reply
 8. Anonymous April 13, 2013

  Tää postaus tuli aivan loistavaan aikaan!:D ihan naurattaa, kuinka osuva!:)) KIITOS!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 13, 2013

   Hahaha kiitos vaan:D

   xx

   Reply
 9. Anonymous April 13, 2013

  No ite oon ainakin sitä mieltä että kiitos, kun säästät meidät niiltä postauksilta! :D Niitä on tupannut nyt olemaan uudenvuoden jälkeen melkeen jokasessa blogissa ja tulee kohta jo korvista ulos.. Tää blogi on just hyvä näin! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 13, 2013

   Hahaha! :)
   xx

   Reply
 10. Riikka April 13, 2013

  Mulla on just vähän samanlainen ruokaan/treeniin liittyvä postaus julkaisematta.. Ei jaksaisi kenellekään “todistaa” että syön terveellisesti ja liikun.

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 13, 2013

   Nimenomaan! :D

   xx

   Reply
 11. Anonymous April 13, 2013

  Hei Alexa, kysyisin liittyen Vuittonin Keepall-laukkuusi pari juttua. Muistaakseni sulla oli siinä laukussa se nimikirjaimin varusteltu osoitetägi, mutta ei käsittääkseni muuta personointia? Itse olen ostamassa Keepallia monogram-versiona ja haluaisin nimenomaan nimikirjaimeni siihen osoitetägiin mutta en itse laukkuun, koska ne sen mukana olevat raidat on liian hallitsevia. Paljonko se matkalaukkutägin personointi maksoi ja kauanko se kesti?

  Minkä kokoinen laukkusi on (45/50/55) ja minkä kokoiseksi olet sen kokenut? oon ite suunnitellut ottavani laukun käyttöön niinä päivinä, kun meen yliopistolta suoraan treenaamaan joten kamppeiden tulisi mahtua ja käyttäisin sitä myös tulevaisuudessa viikonloppulaukkuna. :) Kiitos paljon vastauksestasi!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 13, 2013

   Heippa,

   Hinnoista ja kestoista en tiedä kun sain sen 18-vuotislahjaksi. Mulla on toi 55 kokoinen, mutta se on ihan jätti iso! Eli siis tuhon käyttöön ottaisin ehdottomasti 45 tai max 50. Tota 55 tule käytettyä vaan pidemmillä viikonloppureissuilla tai matkoilla käsimatkatavaralaukkuna:)

   xx

   Reply
 12. Anonymous April 13, 2013

  Kiitos paljon vastauksestasi! Olinkin ajatellut ottaa tuon 50 koon enkä missään nimessä isompaa, ettei jäisi kauheasti tyhjää tilaa laukkuun mutta toisaalta ettei toisinaan kävisi niin naftiksi että joutuu vetoketjua runnomaan kiinni! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 13, 2013

   Mukavaa olla avuksi:)

   xx

   Reply
 13. LadyBlue April 13, 2013

  Sulla on hyvä linja, pidä toi! Tänne on aina kiva tulla kun tietää, että on jotain mielekästä luettavaa tarjolla :) Ihanaa viikonloppua!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 13, 2013

   Hihi ihana, kiitos ja samoin!:)

   xx

   Reply
 14. Anonymous April 14, 2013

  Niipä! Ei aina jaksa ku nykyää kaikis blogeis tulee postauksii vaa noist banaaniletuist ja ei mistää muusta ja sit siitä et on vetäny enne kouluu jonku 1h pituisen lenkin tai hikoillu 2h salilla.

  Reply
 15. Anonymous April 18, 2013

  söpö pömppis… :)))

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 18, 2013

   ahahaha :D

   Reply