TALVEN SUOSIKKIASU

 

Teen parhaillani viimeisiä paikkailuja NYC:in reissua varten, nimittäin hyppään koneeseen vielä tänään iltapäivällä. Lindan oli alunperin tarkoitus lähteä myös tänään, mutta työkiireet siirsi hänen lähtöä perjantaille. Meikäläinen on siis pari päivää siellä ihan yksin, ennen kuin saan Janitan kaveriksi. Ihan hauskaa ottaa pari päivää rennosti ennen muotiviikkojen alkamista, harvinaista herkkua olla New Yorkissa ilman aikataulua. Ajattelin pitkästä aikaa piipahtaa MoMassa ja muuten olla vaan ja tottua paikalliseen aikaan. Vlogia kuvataan tietysti, eli pääsen jälleen vauhtiin videoiden saralta.

Nyt hoidan vielä viimeiset pakkailut, saa nähdä miten siinä onnistun. New Yorkissa kun säällä on tapana vaihtua radikaalistikin, mutta eiköhän me ihan hyvin pärjätä!

I’m just about to leave to the airport, because I’m traveling to New York today! I’m so excited. Linda is busy in Stockholm, so she is coming later this week, which means that I have a couple of days to chill before fashion week. I haven’t been on a vacation in New York in ages, so it’s fun to go to museums and just wander around before the fashion week adventure starts. Definitely an awesome trip ahead! 

Tässä jälleen yksi ihan mun tavallisista arkiasuista, mitä on viime aikoina tullut käytettyä. Asu on itsessään todella klassinen, mutta vinyylihousut tuo kokonaisuuteen kivasti särmää.

This is one of my go-to outfits, which I have been wearing recently. It’s super classy, so therefore I wanted to mix it up with the edgy vinyl trousers. 

Moncler Hat
Ray-Ban Sunnies
YAS Coat*
Banana Republic Sweater from Zalando*
H&M Pants (similar from Mango!)
Gucci Bag
Billi Bi Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Natali February 6, 2018

  Always looking so pretty and stylish! Not even cold Finnish Winter can mess up your style. :)

  https://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa February 6, 2018

   Aww thank you! ? xx

   Reply
 2. NYC February 6, 2018

  Jes!!! NYKI videot on ihan parasta ja nyt varsinkin kun ollaan suuntaamassa poikaystävän kanssa toukokuussa sinne ni kaikki vinkit on tervetulleita. Ei haittaa vaik tulis 2 tuntinen pätkä niitä on aina niin kiva kattoa :-)

  Reply
  • Alexa February 6, 2018

   Jee ihana kuulla! ?? xx

   Reply
 3. Vierailija February 7, 2018

  Hei!
  Nauti Nycistä, museoista ja teatterista. Siellähän menee liuta musikaaleja, joten ihan parasta katsella kaupunkia rauhassa pari päivää. Sex and the city tour voisi olla myös kiva jos sarjasta pidät. Innolla odotan taas päivitystäsi. Tuo sinun Guccisi näyttää kyllä kuvissa hyvältä. Hyvää matkaa, Akexa! ✈️?

  Reply
 4. Anu February 7, 2018

  Ihana asu! Ostin itselleni myös noi Billi Bi -kengät nahkaisena versiona. Ja kivaa reissua teille, just eilen katsoin vlogeja Nycistä viime vuodelta! Xx

  Reply
  • Alexa February 7, 2018

   Oi ihana kuulla! ? Kiitos! xx

   Reply