Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TALVEN LUOTTOASU

january 12, 2019, outfit

Yleensä kaikki muotiin liittyvät postaustoiveet liittyvät kauden trendeihin tai vaatekaapin peruspilareihin, joten ajattelin ikuistaa teille tämän syksyn ja talven luottoasun. Tämä vilahtikin (eri teddytakilla tosin) mun edellisessä my day- videossa ja tätä asua on tullut käytettyä niin paljon, että en edes pysy laskuissa mukana. Tämä on juuri  täydellinen feel good -asu, joka on mukava päällä ja samalla riittävän edustava. Sään salliessa olen saattanut vaihtaa Timssit nilkkureihin, mutta muuten samalla setillä on menty. Tosin huomenna pääsee pitkästä aikaa nauttimaan lämmöstä ja kesämekoista, kun suunnataan Lindan kanssa vajaaksi viikoksi Dubaihin – aika ihanaa!

You have been requesting a post regarding my everyday wear, so here it is, my absolute go-to outfit during the winter. I just love to put on the comfiest leather pants and pair them with a snuggly turtleneck and a teddy coat. So effortless, yet chic! Tomorrow we are heading to Dubai with Linda, so exciting to go there and enjoy the summer weather for a little while. A have prepared some posts for next week, but I’ll definitely do some Dubai posts as well – especially on Instagram!

Laukusta on myös tullut muutamia kyselyitä. Löysin sen Pariisista WK Accessories -liikkeestä (5, rue du Marché St-Honoré), jossa käyn joka kerta pistäytymässä. Liike on pieni ja valikoima hyvin kuratoitu, joten siellä on aina hauska käydä fiilistelemässä vaikka ei mitään ostaisikaan. Eipä ollut tälläkään kertaa mitään tarkoitus ostaa, mutta kun näin tämän kankaisen Chanelin hopeilla yksityiskohdilla varustettuna, niin en malttanut jättää sitä hyllylle pölyttymään. Punainen kankainen Chanel mulla on ollut jo pidempään ja kun olen pitänyt siitä niin kovasti, niin tiesin että tulen käyttämään myös tätä. Kangas tekee laukusta rennomman ja “pehmeämmän”, eikä se lopulta olekaan niin arka kun olin ajatellut. Hyvä ostos se tosiaan olikin, kun sitä on tullut käytettyä enemmän kuin mitään muuta laukkua syksyn aikana.

I have received a lot of questions about this vintage Chanel bag. I’ve bought it from Paris from WK Accessories, it’s one of my favourite vintage boutiques in Paris. Such a well curated selection, I always visit their boutique, just out of curiosity. Last time I couldn’t resist buying the bag and I have been using it a ton ever since I bought it. 

H&M Coat* (similar here)
Soft Goat Turtleneck (similar here)
Y.A.S Leather Pants*
Timberland Shoes*
Chanel Bag (vintage)


postaus sisältää mainoslinkkejä | *tuotteet saatu

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *