TALVEN LUOTTOASU

Yleensä kaikki muotiin liittyvät postaustoiveet liittyvät kauden trendeihin tai vaatekaapin peruspilareihin, joten ajattelin ikuistaa teille tämän syksyn ja talven luottoasun. Tämä vilahtikin (eri teddytakilla tosin) mun edellisessä my day- videossa ja tätä asua on tullut käytettyä niin paljon, että en edes pysy laskuissa mukana. Tämä on juuri  täydellinen feel good -asu, joka on mukava päällä ja samalla riittävän edustava. Sään salliessa olen saattanut vaihtaa Timssit nilkkureihin, mutta muuten samalla setillä on menty. Tosin huomenna pääsee pitkästä aikaa nauttimaan lämmöstä ja kesämekoista, kun suunnataan Lindan kanssa vajaaksi viikoksi Dubaihin – aika ihanaa!

You have been requesting a post regarding my everyday wear, so here it is, my absolute go-to outfit during the winter. I just love to put on the comfiest leather pants and pair them with a snuggly turtleneck and a teddy coat. So effortless, yet chic! Tomorrow we are heading to Dubai with Linda, so exciting to go there and enjoy the summer weather for a little while. A have prepared some posts for next week, but I’ll definitely do some Dubai posts as well – especially on Instagram!

Laukusta on myös tullut muutamia kyselyitä. Löysin sen Pariisista WK Accessories -liikkeestä (5, rue du Marché St-Honoré), jossa käyn joka kerta pistäytymässä. Liike on pieni ja valikoima hyvin kuratoitu, joten siellä on aina hauska käydä fiilistelemässä vaikka ei mitään ostaisikaan. Eipä ollut tälläkään kertaa mitään tarkoitus ostaa, mutta kun näin tämän kankaisen Chanelin hopeilla yksityiskohdilla varustettuna, niin en malttanut jättää sitä hyllylle pölyttymään. Punainen kankainen Chanel mulla on ollut jo pidempään ja kun olen pitänyt siitä niin kovasti, niin tiesin että tulen käyttämään myös tätä. Kangas tekee laukusta rennomman ja “pehmeämmän”, eikä se lopulta olekaan niin arka kun olin ajatellut. Hyvä ostos se tosiaan olikin, kun sitä on tullut käytettyä enemmän kuin mitään muuta laukkua syksyn aikana.

I have received a lot of questions about this vintage Chanel bag. I’ve bought it from Paris from WK Accessories, it’s one of my favourite vintage boutiques in Paris. Such a well curated selection, I always visit their boutique, just out of curiosity. Last time I couldn’t resist buying the bag and I have been using it a ton ever since I bought it. 

H&M Coat* (similar here)
Soft Goat Turtleneck (similar here)
Y.A.S Leather Pants*
Timberland Shoes*
Chanel Bag (vintage)

postaus sisältää mainoslinkkejä | *tuotteet saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Carmen January 12, 2019

  Love the outfit! And, beautiful pictures, I really like the color scheme!

  http://carmenhansen.com

  Reply
 2. Pia January 12, 2019

  Ah siis aivan aivan ihania kuvia!!! :)

  Reply
  • Alexa January 12, 2019

   Kiitos ihana 😍❤️ xx

   Reply
 3. Essi January 12, 2019

  Tosi mielellään lukee postauksia näistä ihan perusasuistakin! <3 Saanko tiedustella tuon kankaisen chanelin hintaa kyseisestä liikkeestä? Täytyy vierailla WK:lla seuraavan kerran, kun Pariisissa käyn :)

  Reply
  • Alexa January 12, 2019

   Jee, kiitos ihana! 😘 Laukku oli n. 1600€, noi kankaiset on nahkasiin verrattuna second handina yllättävän edullisia. Tykkään myös tosi paljon siitä “pehmeästä” lookista, mikä kankaisissa on. 😍 xx

   Reply
 4. Lumi January 13, 2019

  Todella kivat kuvat tässä postauksessa!

  Reply
  • Alexa January 13, 2019

   Kiitos ihana 😘 xx

   Reply
 5. Cami January 13, 2019

  Ah jesjesjes, mä löysin VIHDOIN itsellenikin teddy-takin enkä malttais millään odottaa, että se tulis. Oon muutenkin pistänyt vaatekaappia uusiksi ihan urakalla ja kohta se alkaakin olemaan jo hyvällä mallilla. Panostan laatuun ja helposti yhdisteltävissä oleviin vaatteisiin! Ihana asu ja kaunis olet <3

  Reply
  • Alexa January 13, 2019

   Jee hei ihanaa 😍 Ja kiitos ihana! ❤️ xx

   Reply
 6. Minna January 13, 2019

  Moikka Alexa,

  Oisko sulla suositella jotain opiskelijabudjettiin sopivaa itseruskettavaa, jolla sais kivan rusketuksen pintaan? Kiitos jo etukäteen vastauksesta <3

  Reply
  • Alexa January 13, 2019

   Doven Summer Revived on esimerkiksi tosi hyvä ja budjettiystävällinen 😍 xx

   Reply