TÄLTÄ NÄYTÄN ILMAN MEIKKIÄ

february 17, 2019, Beauty

Jos Nonsensen instatiliä tai mun Youtube-videoita on seurannut, niin mun meikittömässä naamassa ei tosiaan ole mitään uutta – paitsi ripsienpidennykset! Pitkän jahkailun jälkeen päätin kokeilla ripsienpidennyksiä, näin kuuden vuoden tauon jälkeen. Ajattelin että teistä olisi varmasti kiinnostavaa kuulla kokemuksia ja nähdä tietysti että onko niistä mitään hyötyä? Eli miltä meikäläinen näyttää suoraan sängystä revittynä ilman meikkiä ja kuvankäsittelyä.

Täytyy sanoa että olen todella yllättynyt siitä kuinka paljon ripsienpidennykset ovat kehittyneet vuosien varrella. Silloin joskus vuonna 2012-2013 kun minulle oli pidennykset viimeksi, niin olivat ne täysin erillaiset; raskaat, epämukavat ja varsin luonnottomat. Nyt ne on kyllä kaikkea muuta! Kukaan ei ole oikeastaan edes huomannut että olen laittanut ripsienpidennykset, mutta selviän aamun meikkirutiineista huomattavasti nopeammin, eikä iltaisin tarvitse käyttää varttia siihen että saan pestyä vedenkestävän ripsivärin pois. Meikittömiä päiviä on tullut vietettyä myös normaalia enemmän, kun on pieni ehostus heti herätessä valmiina.

Toki ripsitekniikoita on edelleen varmasti joka lähtöön, mutta hitsi vie olen näihin niin tyytyväinen! Syy miksi päätin ylipäätään kokeilla, oli kaverini Lotta, joka on aikamoinen ripsitaikuri. Hän on vuosia yrittänyt suositella minua edes kokeilemaan uudestaan ja olen iloinen että viimein tammikuun alussa kokeilin! Taidan nimittäin olla koukussa.

I just wanted to show you how I look straight after waking up. Why? I just tried lash extensions after 6 years and I thought that it would be a fun way to show you “the power of” lash extensions. If you have been reading my blog for years, you probably remember that I used to have lash extensions back in 2013. At that time lash extensions were dramatically different, really uncomfortable and unnatural. That’s why I really hesitated trying them again, but I’m glad my friend convinced me to try. Lash extensions are nothing like that anymore, more like the opposite. I’d describe the lashes I currently have comfy and natural-looking, I’m totally hooked.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *