TÄLTÄ NÄYTÄN ILMAN MEIKKIÄ

Jos Nonsensen instatiliä tai mun Youtube-videoita on seurannut, niin mun meikittömässä naamassa ei tosiaan ole mitään uutta – paitsi ripsienpidennykset! Pitkän jahkailun jälkeen päätin kokeilla ripsienpidennyksiä, näin kuuden vuoden tauon jälkeen. Ajattelin että teistä olisi varmasti kiinnostavaa kuulla kokemuksia ja nähdä tietysti että onko niistä mitään hyötyä? Eli miltä meikäläinen näyttää suoraan sängystä revittynä ilman meikkiä ja kuvankäsittelyä.

Täytyy sanoa että olen todella yllättynyt siitä kuinka paljon ripsienpidennykset ovat kehittyneet vuosien varrella. Silloin joskus vuonna 2012-2013 kun minulle oli pidennykset viimeksi, niin olivat ne täysin erillaiset; raskaat, epämukavat ja varsin luonnottomat. Nyt ne on kyllä kaikkea muuta! Kukaan ei ole oikeastaan edes huomannut että olen laittanut ripsienpidennykset, mutta selviän aamun meikkirutiineista huomattavasti nopeammin, eikä iltaisin tarvitse käyttää varttia siihen että saan pestyä vedenkestävän ripsivärin pois. Meikittömiä päiviä on tullut vietettyä myös normaalia enemmän, kun on pieni ehostus heti herätessä valmiina.

Toki ripsitekniikoita on edelleen varmasti joka lähtöön, mutta hitsi vie olen näihin niin tyytyväinen! Syy miksi päätin ylipäätään kokeilla, oli kaverini Lotta, joka on aikamoinen ripsitaikuri. Hän on vuosia yrittänyt suositella minua edes kokeilemaan uudestaan ja olen iloinen että viimein tammikuun alussa kokeilin! Taidan nimittäin olla koukussa.

I just wanted to show you how I look straight after waking up. Why? I just tried lash extensions after 6 years and I thought that it would be a fun way to show you “the power of” lash extensions. If you have been reading my blog for years, you probably remember that I used to have lash extensions back in 2013. At that time lash extensions were dramatically different, really uncomfortable and unnatural. That’s why I really hesitated trying them again, but I’m glad my friend convinced me to try. Lash extensions are nothing like that anymore, more like the opposite. I’d describe the lashes I currently have comfy and natural-looking, I’m totally hooked.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Vivi Vinna February 17, 2019

  Vau, onpa mielettömät ripset! Itse en todellakaan ole ripsienpidennyksiä laittanut juuri sen takia, että ovat niin luonnottomat jne., mutta noihan on tosi kivat! :)

  Reply
  • Alexa February 17, 2019

   No eikö 😍 On kyllä muuttunut hurjasti vuosien saatossa! 🙏 xx

   Reply
 2. Mami February 17, 2019

  Nätti olet meikittömänäkin! Panin merkille, että sinulla on melko paljon luomia ihollasi (kuten minullakin). Toivottavasti käyt tarkistuttamassa ne ihotautilääkärillä 2-3 vuoden välein, ihan varmuuden vuoksi. Aurinkoisia kevättalven päiviä ☀️

  Reply
  • Alexa February 17, 2019

   No voi kiitos 😘 Joo tommosia pieniä luomia on ja oon kyllä käynyt tarkistuttamassa muutaman vuoden välein. 🙏

   Reply
 3. Sini February 17, 2019

  Pidennyksiä ois kyllä niin kiva kokeilla! Varmasti helpottais, kun on aina pienessä tällingissä jo valmiiksi :)

  Reply
  • Alexa February 17, 2019

   Suosittelen kyllä näillä kokemuksilla! Ne on kyllä muuttuneet hurjasti parempaan suuntaan 😍🙏 xx

   Reply
 4. Tua February 17, 2019

  Oot niin luonnonkaunis 😌! mistä toi ihana yökkäri?

  Reply
  • Alexa February 17, 2019

   Voi kiitos 🙊 Ripsistä on kyllä vähän apua. Yökkäri on Victoria’s Secret 😘 xx

   Reply
 5. Miia February 17, 2019

  Harvoin kommentoin blogeihin, mutta nyt oli pakko. Näytät aivan todella kauniilta ilman meikkiä! 😍 Tosi fresh. Olis kiva nähdä joskus sun tekemänä meikkitutorial vähän kevyemmästä meikistä :)

  Reply
  • Alexa February 17, 2019

   Voi kiitos ihana! 😍 Vaikka ripset tosin vähän avittaa 🙊 Ja ehdottomasti laitetaan toive ylös! xx

   Reply
 6. S February 18, 2019

  Onko noi sun ripset volyymit entäs tiedätkö mitä kaarevuutta ja pituutta niissä on käytetty? Ihanalta näyttää😍

  Reply
  • Alexa February 18, 2019

   Moikka! 0.05 paksuus, c kaari ja 7-10mm, cc 11m. Siinä tarkat speksit 😘 xx

   Reply
 7. jiffy February 18, 2019

  Näytät freshiltä! <3 Kerrotko minkä mittaista ripseä sulla on näissä? Nimim. varasin just ajan enkä muista yhtään minkä mittaisia ripset oli just silloin kun niitä viimeksi käytti!

  Reply
  • Alexa February 18, 2019

   Moikka! 0.05 paksuus, c kaari ja 7-10mm, cc 11m. Siinä tarkat speksit 😘 xx

   Reply
 8. Sara February 18, 2019

  Tuollaiset ripsienpidennykset voisin laittaa itsellenikin! Olisi kiva saada päivitys vaikka viikon ja sitten kahden viikon välein siitä, miten pidennykset voivat ja kuinka usein ne täytyy huoltaa. Näytät kauniilta ilman meikkiäkin. :-)

  Reply
  • Alexa February 18, 2019

   Joo hei hyvä idis! Voisin tehdä sellanen postauksen jossa olisi nimenomaan kuvat heti huollon jälkeen, viikon jälkeen ja sit vielä kahden viikon jälkeen. ☺️ Laitetaan siis ylös ja kiitos ihana! ❤️ xx

   Reply
 9. Balenciaga February 18, 2019

  Hei Alexa, kiitos ihanasta blogista, joka mielestani on Sofia Ruudun blogin kanssa ihan Suomen paras. Olet tosi hyvännäkoinen mimmi ja ehdottomasti vielä kauniimpi ilman paksua meikkiä; nuoren naisen heleä iho pääsee näin paremmin esille…Kokeile joskus “ranskalaistyyppistä” meikkiä”, jossa ei meikkivoidetta/puuteria tms ja vain silmat ehostetaan ripsarilla ja kajalilla, poskiin sipaus punaa ja sit ehkä huulikiilto, please…! Ja sit kuvia…

  Reply
  • Alexa February 19, 2019

   Voi kiitos, olipa kauniisti sanottu! 😘 Mitä tuohon ranskalaiseen meikkiin tulee, niin mulla on ollut monissa kuvauksissa sellanen ja se ei valitettavasti toimi mulla ollenkaan 😅 Näytän paremmalta ilman meikkiä 😂❤️ xx

   Reply