täällä ollaan

Pitkästä aikaa täällä blogin puolella! Kesän aikana tämä blogin käyttöjärjestelmä päivittyi ihan uuden (oudon) näköiseksi ja pidin sitä hyvänä syynä pitää hiukan lomaa täältä. Olisi tosi kivaa kuulla, että mitä haluaisitte nähdä täällä blogin puolella? Vai koetteko että Instassa seuraaminen riittää? Tuntuu että tässä elämäntilanteessa itselläni on jäänyt blogien lukeminen todella vähäiselle ja siitä syystä myös oma inspiraatio on ollut vähän kadoksissa. Todettakoon myös, että tuon 10kk ihanan vipeltäjän kanssa myös aika on sen verran kortilla, että jostain on pitänyt karsia. Toki kun remppaprojekti alkaa, niin sitä tulen ainakin tänne dokumentoimaan ja Youtubea olisi hinku taas jatkaa! Bare with me, tahti ei ole ihan yhtä kova kuin aikaisemmin. Kun herra jossain kohtaa aloittaa päiväkodin, niin pystyn taas paremmin keskittymään monipuoliseen sisällöntuotantoon. Nyt on ollut ihanaa nauttia tästä ajasta, kun huomaa miten nopeasti nämä kuukaudet vain menee.

Remppaprojektia avasinkin muutama viikko sitten Instan puolella. Jouduttiin vaihtamaan meidän urakoitsijaa, kun projekti vain venyi ja vanui hänestä johtuvista syistä. Kilpailutus aloitettiin alusta ja löydettiin uusi sopiva kumppani. Sen jälkeen haasteeksi on osoittautunut puutavaran puute, johon varmasti jokainen remppaaja on lähikuukausina törmännyt. Kun edellinen haaste taklataan, niin seuraava on edessä – siltä tämä on tuntunut. Ei auta kun ottaa huumorilla, eihän tässä enää muuta voi!

Kuvaan tuben puolelle ihan pian kunnon kuulumiset ja sitä varten voi laittaa kysymyksiä myös tänne, jos tulee jotain mieleen? Nostan videon tietysti tänne tuttuun tapaan! Sen lisäksi ajattelin pian raapustella 10kk kuulumisia, kun 9kk jäi väliin. Palataan siis pian asiaan! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 comments

 1. Aino August 26, 2021

  Huippua nähdä sua taas blogin puolella. Odotan aina uusia postauksia, sillä päätin loppukeväästä laittaa henkilökohtaiset sometilit jäähylle. Blogia on siksi kiva käydä kurkkimassa. Ehkä meitä on muitakin, jolloin sama sisältö kuin somessa toimii myös blogissa. Kirjoittamasi aiheet ovat aina kiinnostaneet. Muoti, arki, yrittäjyys, ystävyys, lapset ja niin edelleen. Nyt jään kuulolle, josko remppajutut päätyisivät myös tänne, sillä instattomuus on jättänyt mut aivan ulos niistä kuulumisista. ???

  Reply
 2. Eeva August 27, 2021

  Ihanaa kun olet taas takaisin. Seurailen sua instan puolella mutta käyn myös viikottain tsekkaamassa täällä blogin puolella, jos olisi tullut uutta luettavaa, joten olisi ihanaa kun päivittelisit myös blogia säännöllisen/epäsäännöllisesti :), tietty ymmärtää kyllä että alle vuoden ikäisen lapsen kanssa aika on varmasti kortilla ja kaikkeen ei riitä samalla tavalla aikaa ja energiaa.

  Reply
 3. Vierailija S August 27, 2021

  Noita remppa/sisustusjuttuja ois kiva lukea tosiaan täältä blogin puolelta, tuntuu et niitä on helpompi seurata tällä puolella kun näkee paremmin kuvat ja jotenkin jaksaa lukea paremmin tekstiä. + en ite oo Instassa :). On toi teidän remppajuttu kyl yks saaga! Vai ootteko vielkään päässeet ees aloittamaan? :D. Tsemppiä. Vaikka vähän kyl kateeks käy :). (Tosin itellä ois varmaan usko loppunut jo ajat sitten).

  Reply
 4. Mime August 27, 2021

  Itse en ole Instagramissa, joten toivoisin myös perinteisiä blogipostauksia; edes joskus, vaikka ymmärrettävästi vuorokauden tunnit ei kaikkeen riitä. Vauva-arki (ja arkipostaukset ylipäätään) ja remppajutut kiinnostavat erityisesti. Hyvää syksyä! :)

  Reply
 5. Roosa August 27, 2021

  Itse odottelen sulta jälleen vlogeja tai muuta sisältöä tubeen!

  Reply
 6. Hanna Järvi August 27, 2021

  Hei Alexa !
  Mihin jääneet vauvan kanssa kuukausielämykset? Niitä oli ihana lukea mien vaavi keittyi.

  Reply
 7. Anni August 28, 2021

  Haluaisin nähdä täällä blogin puolella kaikkea sitä, mitä sun blogi on tähänkin mennessä ollut: tavallisis kuulumisia, asukuvia, sisustuskuvia, ajatuksia ja kokemuksia vauva-arjesta, eli siis ihan sitä normi bloggaamista, mieluiten useammilla asukuvilla per asupostaus. Kaipaan kunnon vanhan ajan blogia, sitä ei insta missään nimessä korvaa!

  Reply
 8. Jenni - BMH August 30, 2021

  Minusta on ihanaa lukea edelleen blogeja ja sun blogia varsinkin. Joten kyllä mä ainakin toivoisin sitä sisältöä myös täällä. :)

  Reply
 9. Juliaana August 30, 2021

  Itse 3kk ikäisen tytön äitinä olisi kiva tiedustella miten muut pariskunnat yhdistää vauva- ja parisuhdeajan yhteen? Onko teillä esim. tietty päivä viikosta jolloin keskitytte toisiinne, käytte treffeillä yms.

  Reply
 10. Petra August 31, 2021

  Olen blogien ystävä, ja insta on jäänyt itselleni kokonaan aika vieraaksi alustaksi. On aivan ihana lukea päivityksiä vauva-arjesta, ja toki kaikkea muutakin mitä elämään kuuluu: sisustusta ja asumisen teemoja, muotia, matkoja, pohdintoja läheisten kanssa, jne.

  Reply
 11. Laura August 31, 2021

  Heii, onpa kiva kuulla susta täällä bloginkin puolella! :)

  Itse luen blogeja usein ns. alku- tai välikevennyksenä ennen päivän hommiin ryhtymistä, kun läppäri on jo auki ja mussutan aamu- tai välipalaa – ihanaa omaa aikaa!

  Myös sun YouTube-videoita odotan ihan sata lasissa!!

  Kivaa alkavaa syksyä! <3

  Reply
 12. Sari September 1, 2021

  Heippa Alexa! Olen samaa mieltä mitä moni muukin kommentoija: rakastan vanhoja kunnon blogipostauksia. Olen kyllä instassa, mutta en jaksa “koko aikaa” istua puhelin kädessä katsomassa instastooreja ym. :D! Olen huomannut, että moni bloggaaja on siirtynyt instaan ja päivittelee sinne kuulumisiaan ja ymmärrän senkin täysin….onhan se nykypäivää :D. Ymmärrän myös sen, että sulla on pieni lapsi niin ei varmasti ehdi joka sometiliä päivittelemään…! Toivon silti ettet lopeta tätä blogia…oon seurannut sua niin kauan ja tätä kautta on kiva lukea sun kuulumisia, katsella kuvia ja sun videoita. Ihanaa syksyn alkua ja oot ihana <3! PS. odotan vesikielellä sun remppapostauksia!

  Reply
  • Alexa September 3, 2021

   Voi kiitos ihana!! ? Olipa ihana kuulla! xx

   Reply