SYNNYTYSVIDEO

Vähän jännittää laittaa näin henkilökohtainen video liveksi, mutta olen kyllä tosi iloinen että kuvasin koko prosessin! Muistikuvat on nimittäin koko viikolta aika hämärän peitossa, niin on ihan huippua katsoa näitä klippejä jälkeenpäin.

Vaikka synnytys ja sen jälkeinen vuorokausi oli rankkoja, niin mulle jäi silti tosi hyvä fiilis synnytyksestä ja voisin kokea sen hyvin joskus uudelleen. ❤️ Mulle myös selvisi jälkeenpäin, että tämä kyseinen sairaala kulkee nimellä Espoon Sairaala ja Jorvi on viereinen rakennus, vaikka neuvolassa ja neuvolakortissa puhuttiin nimenomaan Jorvista. Suurkiitos siis Espoon Sairaalan aivan ihanalle henkilökunnalle, jotka teki mun kokemuksesta parhaan mahdollisen. ❤️

…ja Joksu oli tietysti menossa mukana, vaikka ei vlogissa juuri vilahdakaan. ❤️ Hän ihanasti vielä kannusti mua tämän videon tekemiseen, kun hän selkeästi tiesi että meikäläisen muistikuvat tulee olemaan hippusen hatarat jälkeenpäin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 comments

 1. Johanna November 15, 2020

  Oli aivan ihana video, tuli elävästi oma synnytys noin yhdeksän vuoden takaa mieleen. ❤️ Kaikkea hyvää teidän perheellenne!

  Reply
  • Alexa November 16, 2020

   Kiitos kovasti! ?❤️ xx

   Reply
 2. Emma K November 15, 2020

  Niin kaunis ja omanlainen synnytystarina ja kokemus teillä ollut! Kyyneleet tuli silmiin ja muistot omista ensihetkistä vauvan kanssa. Paljon onnea teille kaikkeen uuteen ja kiitos, kun jaoit teidän perheen tarinan.

  Reply
  • Alexa November 16, 2020

   Kiitos paljon! ?? xx

   Reply
 3. Tuire November 15, 2020

  Paljon onnea!!! ? Ja aivan ihana video, paras ja koskettavin tekemistäsi vlogeista ? Kiitos kun jaoit! Kyyneliltä ei säästytty tälläkään puolella ?

  Reply
  • Alexa November 16, 2020

   Kiitos ihana! ❤️❤️ xx

   Reply
   • Riina November 17, 2020

    Aivan ihana video! Täällä odotellaan esikoista saapuvaksi joulukuun puolella ja synnytys pyörinyt viime viikkoina paljon mielessä. Videosta jäi jotenkin todella positiivinen mieli ja tuli itselle tunne, että kyllä siitä synnytyksestä selvitään! :D paljon onnea ihanasta pojasta ❤️

    Reply
    • Alexa November 17, 2020

     Kiitos ja hurjasti onnea sinne! ❤️ xx

     Reply
 4. Mamma-to-be November 15, 2020

  ❤❤?❤❤
  Tuleva isoäiti täällä itki vuolaasti! Onneksi loppu hyvin, huolen jälkeen. Ihanaa kun jaksoit dokumentoida tarinaanne, kuinka mittaamattoman arvokas lahja pojallennekin.

  Reply
  • Alexa November 16, 2020

   Kiitos ja onnea tulevalle isoäidille myös! ❤️❤️ xx

   Reply
 5. Ainura November 15, 2020

  Alexa, warmest congratulations to your beautiful family!!!!!
  You’re going to make a wonderful mom! That’s going to be one lucky baby :)

  Reply
  • Alexa November 16, 2020

   Aww thank you so sweet of you! ❤️❤️ xx

   Reply
 6. Tea November 15, 2020

  Tää oli ihana. ❤️ Itse synnytin vuosi sitten samassa paikassa, kaikki fiilikset ja muistot palasi mieleen sun videon kautta. Kyyneleet valuen katsoin. Onnea ihan mielettömästi pienestä täydellisestä pojasta✨

  Reply
  • Alexa November 16, 2020

   Voi kiitos ihana! ?❤️ xx

   Reply
 7. S November 15, 2020

  Voi miten ihana video, itkin itsekin sitä katsoessa. Erilaisten synnytyskokemusten jakaminen on todella tärkeää, kuten videolla sanoit. Kiitos että jaoit kokemuksesi ja onnea uudelle perheelle! <3

  Reply
  • Alexa November 16, 2020

   Kiitos, ihana kun katsoit! ❤️❤️ xx

   Reply
   • Mai November 16, 2020

    Oi, mikä video! Itkin vuolaasti, kun kuulin vauvan äänen ? Nousi kaikki omat muistot vuosien takaa pintaan. Sitä hetkeä, kun vauva on ensimmäistä kertaa rinnan päällä ei unohda ikinä ❤️. Toivotan teidän pikkuperheelle voimia vauvakuplaan!

    Reply
    • Alexa November 17, 2020

     Kiitos! ?❤️ xx

     Reply
 8. Henna November 16, 2020

  Hei,
  Mukava video ja erittäin hyvä ajatus että kaikki synnytkset on erinlaisia.vauvan syntymä teki ihan vuolaat kyyneleet poskille:)!itsellä tulee oman lapsen syntymän jälkeen kaikista vauvan syntymisvideoista kyynel silmään..teidän vauvasta pipo päässä tuli ihan pikku tonttu mieleen<3

  Reply
  • Alexa November 16, 2020

   ❤️❤️ xx

   Reply
   • Irmala November 16, 2020

    Kiitos koskettavasta videosta! Upeaa, että sen jaksoit tallentaa ja että jaat tarinasi muillekin. Tuli elävästi mieleen omien lasten syntymät ja samaistuin niin moniin fiiliksiin, joita sinulla on videolla. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi vauvaelämän alkuun!<3

    Reply
    • Alexa November 17, 2020

     Kiitos paljon! ?❤️ xx

     Reply
 9. Anniina November 16, 2020

  Kiitos Alexa, että jaoit tuon yksityisen ja tärkeän hetken seuraajiesi kanssa. Elämäntilanteesi on hyvin erilainen kuin itselläni, mutta silti mielenkiintoista seurata matkaasi :) Olet rohkea.

  Reply
  • Alexa November 16, 2020

   Kiitos kun seuraat! ❤️? xx

   Reply
 10. Erica November 16, 2020

  En ole ikinä katsonut kenenkään synnytysvideoita koska en ole halunnut tai pystynyt eikä ole ollut kiinnostustakaan vaikka yhden lapsen synnyttänyt olenkin. Tämän kuitenkin katsoin jostain syystä ja kiitos siitä, video ei ollut mikään kamala vaan ihanan realistinen ja aito! Ja iso hatunnosto että tuollaisessa tilanteessa on halua / kykyä / innostusta kuvata asiaa :)

  Reply
  • Alexa November 16, 2020

   Voi kiitos kun katsoit ja kommentoit! ❤️❤️ xx

   Reply
 11. Mari November 16, 2020

  Miljoonasti onnea, ihana muisto ja kiitos sen jakamisesta näin kauniisti kuitenkin kaunistelematta.
  Palasi itsekin omiin fiiliksiin ja itku pääsi syntymän hetkellä. Kaikkea hyvää, pärjäätte varmasti hienosti.

  Reply
  • Alexa November 16, 2020

   Kiitos kovasti! ❤️❤️ xx

   Reply
 12. Anna November 16, 2020

  Siis täällä tuli katsojallekin tippa linssiin kun poika syntyi ja kun kerroit alkupäivien haasteista, ihan hurjasti onnea koko perheelle ?

  Reply
  • Alexa November 16, 2020

   Kiitos paljon! ❤️❤️ xx

   Reply
 13. Hv76 November 16, 2020

  Onnea?!

  Reply
  • Alexa November 16, 2020

   Kiitos! ❤️❤️ xx

   Reply
 14. Maria November 16, 2020

  Ihana video ja valtavasti onnea murusta! Ihanaa, että jaoit tämän ja kyyneleethän tuli lopuksi silmiin liikutuksesta: se vastasyntyneen ääni on vain niin ihana! Pitkä synnytys oli minullakin esikoisen kanssa, pikkuveli taas syntyi huomattavasti joutuisammin – hyvin erilaisia synnytyksiä siis minulla ainakin nämä kaksi omaani. Ihania hetkiä vauvan kanssa teille, vaikutatte ihanilta vanhemmilta! <3

  Reply
  • Alexa November 16, 2020

   Kiitos kovasti ihana! ❤️❤️ xx

   Reply
 15. Sara November 16, 2020

  Kiitos, kun jaoit tämän ihanan, henkilökohtaisen ja rehellisen videon! Itse olen synnyttänyt kaksi lasta, ja synnytykset sinällään olivat ihan samanlaiset. Lapset syntyivät jopa täysin samaan aikaan, siis ihan minuutilleen. Esikoisen kohdalla vain tapahtui kaikenlaista huolta ja pelkoa aiheuttavaa, joten osaan hyvin samaistua huoleesi (ja iloosi) videon lopussa. Aivan ihanaa, että kaikki oli lopulta hyvin. Sydämen pohjasta onnea teille! ❤️

  Reply
  • Alexa November 17, 2020

   Kiitos paljon! ?❤️ xx

   Reply
 16. Tiina November 16, 2020

  Ihana video ja kiitos että jaoit teidän tarinan. :)

  Ei sitä itkemättä voinut katsoa ja tuli aivan oman pojan syntymä mieleen. Mua huvitti kun heti vauvan syntymän jälkeen taisit olla itsekin vähän hämillään ja kun kätilö onnitteli sanoit vain rauhallisesti, että kiitos. Kunnes sitten taisit pian itsekin tajuta sen koko hetken ihmeellisyyden ja liikutuit. Minulle kävi ihan samoin. :) Ensin vaan ajattelin että huh, nyt se on ohi eikä tartte enää ponnistaa. Vasta vauvan parkaisu sai aikaan sen liikutuksen ja ymmärryksen mitä just oli tapahtunut. Kai sitä on niin väsynyt siinä vaiheessa ja niin keskittynyt siihen ponnistamiseen ettei ajatukset ehdi mukaan tilanteeseen. Ehkä juuri se aitous teki videosta niin ihanan, että näytit meille niitä hyvin yksityisiäkin hetkiä. Kiitos!

  Kaikkea hyvää teidän perheelle!

  Reply
  • Alexa November 17, 2020

   Hahah tilanne oli varmasti just sellanen kun kuvailit! ?❤️ Kiitos ihana! xx

   Reply
 17. Maikki November 16, 2020

  Varmaan jokainen, joka on synnyttänyt, pystyy samaistumaan tunteisiisi. Olen kolmen lapsen äiti ja kaikki kolme synnytystä ovat olleet hyvin erlaisia. Jokainen synnytys tuli tunneryöppynä mieleeni, kun katsoin videotasi ja onnenkyyneleet valuivat valtoimenaan! Niin kaunis ja luonnollinen tapatuma, olet ihana, kun jaoit sen! Onnea pienelle ja onnea tuoreille vanhemille! ❤

  Reply
  • Alexa November 17, 2020

   Kiitos kovasti! ❤️❤️ xx

   Reply
 18. Noora November 16, 2020

  Aivan kuin olisi omaa synnytystä seurannut, kun meni niin samalla tavalla. Valtavan urhea olit monen päivän kipujen kestämisen jälkeen. Hieno video, sai kyyneleitä räpytellä pois kun vauvanne syntyi. Paljon onnea!

  Reply
  • Alexa November 17, 2020

   Voi kiitos! ❤️❤️ xx

   Reply
 19. Jaana November 16, 2020

  Voi, miten ihana ja suloinen hän on!!! <3
  Kiitos tämän jakamisesta. Liikutuksen kyyneleet silmissä täällä katsoin ja "elin mukana". Tuli oma eka synnytys mieleen. Oma esikoiseni syntyi lokakuussa 2009 ja hän täytti juuri 11 vuotta jo. Aivan hullua, sillä vastahan olin synnyttämässä itsekin.

  Niiiiiiiiin Paljon onnea koko perheelle. Ihanaa, että kaikki on nyt hyvin pikkuisella.

  Reply
  • Alexa November 17, 2020

   Kiitos hurjasti! ?❤️ xx

   Reply
 20. -M- November 16, 2020

  Ihana ja niin liikuttava video ?
  Paljon onnea koko perheelle ?

  Reply
  • Alexa November 17, 2020

   Kiitos! ❤️❤️ xx

   Reply
 21. Anna November 16, 2020

  Kiitos, että jaoit tämän! Paljon onnea koko perheelle ❤

  Reply
  • Alexa November 17, 2020

   Kiitos! ❤️❤️ xx

   Reply
 22. Petra November 16, 2020

  Ihana video, itselläni ei ole lapsia, mutta vedet nousi silmiin kun katsoin miten tunteikasta lapsen syntymä voi olla. Vlogi oli ihan sun näköinen. Onnea ja kaikkea hyvää teidän koko perheelle ?

  Reply
  • Alexa November 17, 2020

   Kiitos paljon! ❤️❤️❤️ xx

   Reply
 23. Heli November 16, 2020

  Ihana video❤️ Tuli oma synnytys ja kaikki ne suuret tunteet mieleen. Rakkaus omaan lapseen on jotain ihan käsittämätöntä ja syntymä suuri ihme, elämän mystisiä ja samalla todella luonnollisia tapahtumia. Oma lapsi jo kohta kaksivuotias, mutta tuntuu, että rakkaus on vain kasvanut ja syventynyt siitä päivästä, kun ensi kerran kohdattiin. Valtavasti Onnea!❤️

  Reply
  • Alexa November 17, 2020

   Kiitos kovasti! ?❤️ xx

   Reply
 24. Soile November 17, 2020

  Onnea Alexa sinulle ja perheellesi ❣️ ihanaa kun teit tämän videon ❤️ kyyneleet vaan valui silmistä kun katsoin ❤️

  Reply
  • Alexa November 17, 2020

   Kiitos ihana! ❤️ xx

   Reply
 25. Julia November 17, 2020

  Olipa ihana ja tunteikas video! Paljon onnea tuoreille vanhemmille<3 Kaikkea hyvää teille!

  Reply
  • Alexa November 17, 2020

   Kiitos kovasti! ❤️❤️ xx

   Reply
 26. Pupunen November 17, 2020

  Kiitos Alexa kun jaoit yksi elämäsi tärkeimmistä päivistä ja kokemuksistasi! On kyllä itkun pidättelemistä katsoessa videota.

  Oot upea ihminen! Kaikkea ihanaa ja onnea teille ja vauvalle???????✨✨✨✨

  Reply
  • Alexa November 17, 2020

   Kiitos ihana! ❤️❤️ xx

   Reply
 27. Marsu November 17, 2020

  Voi onnea, onnea tuhannesti!
  Miten ihana video ja upea synnytystarina! Kiitos kun jaoit noin herkän ja henkilökohtaisen osan elämääsi!
  Ja miten suloinen vauva ja loistava uutinen, että hänellä kaikki hyvin.

  Täälläkin päässä itkettiin vuolaasti!

  Hyvää toipumista ja jaksamista sinne ja onnellisia päiviä koko pikkuperheelle!

  Reply
  • Alexa November 17, 2020

   Kiitos paljon! ❤️❤️ xx

   Reply
 28. Pia November 17, 2020

  Ihana video! Kiitos, kun jaoit kokemuksesi. ❤️ Kaikkea hyvää teille!

  Reply
 29. Sari November 18, 2020

  Tosi ihana ja herkistävä video! Kyyneleet valuivat poskia pitkin. Omasta ekasta synnytyksestä jo 20 vuotta aikaa, mutta muistoja siitä tulvi mieleen… Kaikkea hyvää teille!

  Reply
 30. Sirpa November 18, 2020

  Kiitos kauniin kokemuksen jakamisesta ja paljon onnea teille <3

  Reply
 31. Rlg November 18, 2020

  ihana video❤️❤️ Kiitos kokemuksen jakamisesta, ihan tuli itsellekin kyyneleet silmiin ?☺️

  Reply
  • Alexa November 18, 2020

   Kiitos, ihana kuulla! ❤️❤️ xx

   Reply
 32. Linda November 18, 2020

  Paljon Onnea koko perheelle!❤ Aivan ihana video, olet kyllä super rohkea nainen! Täällä kanssa mennään rv33, eli synnytys lähestyy. Mikä ihana pipo teidän super suloisella pojalla on videolla?? Haluaisin itse löytää samanlaisen omalle pojalle ensimmäiseksi pipoksi?

  Reply
  • Alexa November 18, 2020

   Voi kiitos ja tsemppiä sinne viime hetkiin! ? Se on Polarn O Pyretiltä! ❤️ xx

   Reply
 33. K November 18, 2020

  Kiitos että jaoit kokemuksen! ♥️ Olen itse rv 36 ja esikoista odotetaan, joten synnytysasiat on todella paljon mielessä. Tästä tuli jotenkin rauhoittava olo. Pää on ollut ihan pyörällä synnytysjuttuja, niin tässä pääsi ihanasti lähelle sitä oikeaa kokemusta, joka oli jotenkin lohdullista ja lisää myös omaa uskoa synnytyksestä selviämiseen. Kiitos ♥️ Ja onnea uudelle perheelle!

  Reply
  • Alexa November 19, 2020

   Hei ihana kuulla! Onnea sinne loppumetreille, hyvin se menee ❤️ xx

   Reply
 34. j November 18, 2020

  Oi onnea ihanuudesta ja itkuhan tästä(kin) synnytysvideosta tuli! <3

  Reply
 35. Päivi November 18, 2020

  Onnea kovasti sinne koko perheelle ja ihanaa vauvan tuoksuista arkea teille. Ihana video ja pikkuinenkin kun kasvaa, niin saa sen katsoa <3. Ihana muisto!

  Reply
 36. Mamma 2019 November 18, 2020

  Kiitos ihanasta videosta. Kyyneleet nousivat silmiini ja valuvat täällä edelleen kun luin muiden laittamia kommentteja. Esikoiseni syntyi vuosi sitten ja vaikka se ei mennytkään perinteisen kaavan mukaan ( syntyi keskosena sektiolla ja kiidätettiin teholle) niin pystyn samaistumaan tuohon tunteeseen miltä tuntuu saada lapsi ekaa kertaa rinnalle. Rakkaus omaa lasta kohtaan on niin käsittämättömän suurta jo silloin ja vielä käsittämättömämpää on se kuinka se vain päivä päivältä voimistuu.

  Reply
  • Alexa November 19, 2020

   Voi kiitos ja kiitos omasta tarinastasi. ❤️❤️ xx

   Reply
 37. Jasmin November 19, 2020

  Ai vitsi, ihan nousi kyynel silmään, kun vauva viimein saatiin maailmaan! Paljon onnea koko perheelle!

  Reply
  • Alexa November 19, 2020

   Kiitos ❤️❤️ xx

   Reply
 38. S November 20, 2020

  Siis WAU miten hienoa katsoa sun synnytystarina! Jo podianne kuunnellessa synnytyspelkoni on vähentynyt, koska sinä ja Linda ootte suhtautuneet niin hyvällä asenteella synnytykseen. On harmi, miten synnyttämisestä on ainakin itsellä tullut jo lapsena hirmu pelottava asia, koska siitä on aina puhuttu ”elämän pahimpana kipuna” ja kaikkea on verrattu synnytyskipuihin. Sun videokin antoi sellaisen ”normaalin” ja rauhallisen kuvan synnyttämisestä. Kunpa itsekin pääsis joskus noihin puuhiin saaden oman pikkusen♥️

  Reply
  • Alexa November 20, 2020

   Hei kiitos ihana! Tosi arvokasta palautetta ❤️❤️ xx

   Reply
 39. Maria November 22, 2020

  Alexa, koin samantyppisen synnytyksen. Pitkä ja mutkainen. Leikkauksella lopulta pääsi ulos. Lapsi joutui heti teholle sokereiden ja pitkän synnytyksen vuoksi. Olin tosi kipeä, lasta imetin kuitenkin 24/7. Pyörätuolilla mentiin lasten teholle. Rakas poikani selvisi siitä rumbasta ja on nykyään 5,5-vuotias. Tyttäreni syntyi 1,5-vuotta myöhemmin, se oli syöksysynnytys. Ymmärrän huolesi, äidin vaistot. Onnea teille. ❤️

  Reply
  • Alexa November 22, 2020

   Kiitos paljon! Ihanaa kuulla että kaikki meni lopulta hyvin! ❤️ xx

   Reply
 40. H November 25, 2020

  Kiitos todella koskettavasta ja rohkeasta videosta! Naisen keho on kyllä ihmeellinen! Kyyneleet tulivat samaan aikaan kuin sinulla, sillä niin kuin monet muutkin kommentoijat sanoivat, tuli omat synnytykset heti mieleen. Esikoisemme on reilu 2-vuotias ja toinen synnytys tapahtui muutama kuukausi ja tämä lopputulos tuhisee tässä rinnalla juuri ❤️ Onnea teille vauva-arkeen!

  Reply
  • Alexa November 26, 2020

   Voi kiitos paljon, miten ihana kuulla! Onnea myös sinne ❤️ xx

   Reply
 41. G November 28, 2020

  Kiitos❤️. Tosi Ihana video. Onnea pienokaisenne kanssa.

  Reply
 42. Krista December 12, 2020

  Aivan ihastuttavan aito video! Kyyneleet tuli simmuihin kun katsoin. Onnittelut vauvasta!

  Reply
  • Alexa December 13, 2020

   Voi kiitos! ❤️❤️ xx

   Reply
 43. Kaisa February 19, 2021

  Ihana synnytysvideo! Itkin täysillä ku katoin sitä. Kiitos! Täällä ollaan rv 36 ja tuo antoi paljon voimaa omaa tulevaa ajatellen. Aion myös hommata lämpötyynyn. Vehnätyynyn hain jo mut onhan toi paljo kätevämpi!

  Reply
  • Alexa February 20, 2021

   Voi kiitos! Onnea ja tsemppiä synnytykseen! ❤️ xx

   Reply