SYKSYN PEHMEIN ARVONTA

october 27, 2019, Uncategorized

kaupallinen yhteistyö: vogue hosiery

Viimeyönä sanottiin kesäajalle heipat, joten kai se on uskottava, että talvi todella tekee tuloaan! Rakastan kesää, mutta syksyn pimenevissä illoissa on kyllä oma taikansa. Tämä olisikin sopiva väli heittää kliseinen blogilausahdus vilteistä, tuoksukynttilöistä ja pumpkin spice latesta. Mutta onhan se totta, että on ihanaa kesän rientojen jälkeen rauhottua ja tuijottaa Netflixiä (tai temppareita) hyvällä omalla tunnolla. Parasta arjessa on viime päivinä ollut nimenomaan nuo kiireettömät illat. Kun tulee pitkän päivän jälkeen kotiin sateen kastelemana, menee saunaan ja heittää oloasun ja villasukat jalkaan. Ei tämä syksy tosiaan hullumpaa olekaan!

…ja jotta saadaan siitä vielä pikkuriikkisen ihanampi, niin haluttiin ilahduttaa teitä Voguen kanssa alekoodilla ja pehmeällä arvonnalla. Koodilla ALEXA20 saatte -20%. Voguen valikoimasta viikon ajan. Ohjeet arvontaan löytyvät, kun rullaatte pari kuvaa alaspäin. 🖤

Nämä Softies-sukat ovat olleet ihan mun ykköslempparit!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJA: VILMA (otan yhteyttä meilitse) KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE. ❤️

Arvonta
Jätä kommenttiboksiin viesti
huomiseen klo 21 mennessä, niin olet mukana arvonnassa. Voit voittaa itsellesi ja ystävällesi setin mitä pehmeimpiä villasukkia Voguen valikoimasta. Muista täyttää sähköposti-kenttä, niin pystyn olemaan sinuun yhteydessä voiton osuessa kohdallesi.

P.S.
Mun Instagramin puolella on toinen mahdollisuus voittaa!

Täältä pääset tutustumaan Voguen valikoimaan

220 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *