3 x SYKSYN IHANIN ASU

kaupallinen yhteistyö: Marks & Spencer

Ihan mieletöntä jatkaa taas yhteistyötä Marks & Spencerin kanssa, etenkin kun te olette hurjasti tykänneet näistä postauksista jossa on useampi asu. Kävin viime viikolla kurkkaamassa Marks & Spencerin syysuutuuksia Helsingin Sokoksen myymälässä ja vitsit siellä oli vaikka mitä! Herkullisia sävyjä, Ihania printtejä ja laadukkaita neuleita. Valitsin valikoimasta kolmea eri asua, jonka stailasin omia asusteitani käyttäen – toivottavasti tykkäätte! Uuden malliston löydät seuraavista Sokoksista: Helsinki, Jyväskylä, Porvoo, Tampere. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Ja jos muuten haluatte nähdä miten nämä kuvat syntyivät, niin kurkatkaa mun sunnuntain vlogi!

I’m so happy to continue the collaboration with Marks & Spencer, especially because you have loved the posts! I just checked their ne fall collection and totally loved it. I picked my three favorite outfits and styled them with my own accessories, hope you like the post and get inspired!

[group]

[half]

Checkmate

Tämä asu on huikea! Ensiksi mietin että uskallanko puketua koko ruutuun aina puvusta takkiin asti, mutta tästä tuli ihan mun lemppariasu. Kannattaa siis selkeästi vaan rohkeasti kokeilla. Puvun ja neuleen sävy on myös ihan täydellinen, olen nimittäin rakastunut ruskean eri sävyihin tänä syksynä erityisesti. Tämä asu pitää säästää vielä tulevia muotiviikkoja varten, ihan täydellinen look niitä silmälläpitäen.

At first I was a bit hesitant whether I was able to pull this off, but I actually fell in love with the outfit! I love brown and camel this season and I’ll definitely wear this during New York Fashion Week next time I go there. 

[/half]

[/group]

[group]

[half]

Navy Blue

Ruututeemalla jatketaan. Valitsin yläosaksi tutun ja turvallisen poolon sekä villakangastakin ja siitä syystä halusin vetää jalkaan jotain astetta räväkämpää – toimii!

I wanted to pair the classic pieces with the trendy checked trousers and I think that they go very well together. 

[/half]

[/group]

[group]

[half]

The Polka Dot Dress

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä ihana polka dot -mekko, joka on kaiken lisäksi 100% silkkiä. Se on toki ihoa vasten ihan mielettömän tuntunen, eikä myöskään rypisty helposti, kuten jollain silkeillä on tapana. Musta mekko menee mukavasti myös talvella sukkahousuihin tai nahkahousuihin yhdistettynä, ja toisaalta mekon päälle voi heittää myös muhkean neuleen.

As you guys know, I love polka dot dresses! I could wear them everyday. This lovely dress is 100% silk, so it feels and looks amazing. I’ll definitely pair it with a chunky sweater and leather pants when it gets colder.

[/half]

[/group]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

26 comments

 1. Lotta September 19, 2018

  Kyllä tuo silkkimekko on näistä asuista kaunein. Uudet kenkäsi tulevat ihanasti esille sen kanssa, lisäksi mekon malli sopii sun vartalolle tosi hyvin! Pituuskin näyttää olevan nappiin.

  Reply
  • Alexa September 19, 2018

   Kiitos! 😍 Se on ehdottomasti klassisin asu kaikista! xx

   Reply
 2. uuuuuuuiu September 19, 2018

  Hei ei nyt liity podtauksern, mut podiin aiheidea! Tehkää halloween spessuna joku jakso mis kerrot niistä näkijän kyvyistä lisää, ku mua alko sikana kiinnostaa:D ja muista yliluonnollisista jutuista siinä samassa, jos satutte keksimään puhuttavaa. Jostain omista uskomuksista, energioista, intuitiosta…

  Reply
  • Alexa September 19, 2018

   Joo hei hyvä idis, ehdottomasti laitetaan mieleen! 😍 xx

   Reply
 3. Meri September 19, 2018

  Ihana toi vika mekko! Voisin ottaa sen vaatekaappiin samantien!

  Reply
  • Alexa September 19, 2018

   Niin ihana kyllä! Ajaton ja laadukas 😍🙏 xx

   Reply
 4. Jenni S. | big mamas home September 19, 2018

  Tuo mekko on aivan ihana. Muut kaksi eivät ole ihan mun tyyliä, mutta mekko kyllä. Tällainen postaus on muuten tosi kiva. ❤

  Reply
  • Alexa September 19, 2018

   Jee, kiva kuulla! 😍 Kaksi ekaa on vähän villimpiä vaihtiksia ja mekko on se klassisempi valinta 🙏 xx

   Reply
 5. Tanja September 19, 2018

  Aivan ihana mekko! <3 Muut kaksi tyyliä ehkä liian tätimäisiä mun makuun, mutta sun päällä kyllä toimii tosi hyvin. Sulla on pettämätön tyylitaju. :)

  Reply
  • Alexa September 19, 2018

   Voi kiitos, ihana kuulla! 😘 xx

   Reply
 6. Emma September 19, 2018

  pakko saada tollanen ruskea ruudullinen takki+housut combo !! rakastuin ensisilmäyksellä :D

  Reply
  • Alexa September 19, 2018

   Hei jee, ihana kuulla! 😘 xx

   Reply
 7. Pilvi September 19, 2018

  eikä toi mekko pakko saada!! en kyllä tiedä osaanko käyttää syksyllä, mutta voisi olla hyvä hankita talven matkoja varten;)

  Reply
  • Alexa September 19, 2018

   Joo siis sukkisten kaa vaa, go for it! 😍 xx

   Reply
 8. Veera September 19, 2018

  Tuo kokoruutuasu… Damn hot!

  Reply
 9. Sini September 19, 2018

  Vau, sinulle sopii tummansininen paremmin kuin hyvin! En ole ennen kiinnittänyt huomiota siihen, että oletko navy-värisiä käyttänyt, mutta jos et niin suosittelen ☺️ Todella tyylikäs!

  Reply
  • Alexa September 19, 2018

   Ai kiitos! 😘 xx

   Reply
 10. marttabeibe September 19, 2018

  Hey! Mitkä kengät sulla on? Erityisesti ihastuin niihin vaikkakin asutkin aika kivoja… ;)

  Reply
  • Alexa September 19, 2018

   Asusteet on mun omia, kengät Chanelilta. 😊❤️ xx

   Reply
 11. Muuttuva kotini Päivi S September 19, 2018

  Ihania asuja kaikki <3 Oliski sellainen työ, että vois pukeutua noin siististi :) Tuo ruutu takki ja housut ihana yhdistelmä <3 sekä upeat syksyiset värit. Meidän 14- vuotias neiti on selvästi muodin jäljillä, kun osti punaisena ruutuhousut, jotka oli tosi makeat mustan tiukan poolon ja mustien paksu pohjaiseten kenkien kanssa.

  Reply
  • Alexa September 19, 2018

   Ihanaa että tykkäsit 😍 Ja hei ihana tyttö teillä! 🙏 xx

   Reply
 12. vveronika September 20, 2018

  great outfits! also, that earring..can you send link? so cute and makes every outfit more elegant. thanks, Veronika

  Reply
  • Alexa September 20, 2018

   Thanks! 😍 I just checked the earrings from Asos and they are sold out / not in production anymore. Sorry! 😭 xx

   Reply
 13. Merja September 20, 2018

  Taas täyskymppi. Muut tykkää mekosta, mutta minä tykkään ruuduista aina, oli muotia tai ei. Ruutuhousut on oltava, jos ei muuta niin kaapissa.

  Reply
  • Alexa September 20, 2018

   Voi kiitos ihana Merja! 😍🙏 xx

   Reply