Sweater Weather

Tässä vielä yksi asu meidän New Yorkin reissulta. Tuntui siltä kun olisi ollut reissussa useamman kuukauden, kun reissun alussa satoi lunta ja viimeisinä päivinä mittari lähenteli hellelukemia – eli ihan kun olisi laskeutunut talvella ja lähtenyt pois kesällä. Oli myös mahtavaa fiilistellä jo kevätpukeutumista, enkä malta odottaa että päästään Suomessakin keventämään vaatetusta. Ei tässä olekaan enää kuin kuukausi ja siirrytään kesäaikaan! Se on aina itselleni yksi vuoden parhaimmista päivistä. Saadaan vuorokaudessa hurjasti lisää valoa päivään, ja ainakin meikäläinen saa siitä rutkasti energiaa ja työntekokin sujuu paljon helpommin – sitä odotellessa siis!

Here’s the last outfit from New York. I feel like I was there for months! When I landed the city was so wintery and when we leaved the sun was shining and the weather was super warm. Fortunately I did pack some spring clothes with me and I was so happy to finally wear a leather jacket! I’m also obsessed with my cute pink sweater from Mango. 

Olen Lindan tavoin innostunut hurjasti kunnon statement korviksista! Etenkin kun tukka on kiinni, niin korvikset pääsevät oikeuksiinsa. Nämä löytyivät Mangosta.

Rebecca Minkoff Leather Jacket*
Ray-Ban Sunnies
Mango Sweater
Zara Pants (similar here!)
Chloe Bag
Parfois Boots

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Hanna February 23, 2018

  Hei Alexa, pystyykö teiltä tilaamaan Zarrosta enää sitä peiliä joka oli teidän ensimmäisessä asunnossa siinä sohvan yläpuolella? Jos pystyy, niin paljonkohan sillä on hintaa? ? kiitos jo etukäteen!

  Reply
  • Alexa February 23, 2018

   Heippa! Valitettavasti juuri sitä peiliä ei enää saa, mutta vastaavaa on tulossa ihan piakkoin! Sen mitat on 220 x 80 cm ja hinta on jossain 1500€ paikkeilla. Eli vielä vähän isompi ja huomattavasti edullisempi. ? xx

   Reply
 2. Eveliinalivin February 24, 2018

  Hei mikä huikea asu! Joka päivä täällä kurkkailen, enkä koskaan pety <3

  Reply
  • Alexa February 24, 2018

   Voi ihana oot Eveliina! ❤️ xx

   Reply
 3. Jade February 24, 2018

  Yksinkertainen mutta silti tyylikäs kokonaisuus. Ja paljon kontrasteja, ruutua, nahkaa, pehmeää ja “kovaa”. Mäkin kurkkaan tänne päivittäin, olet koukuttava Alexa. Mukavaa pakkaspäivää!

  Reply
  • Jade February 24, 2018

   P.S. kun olet itse niin siro, niin ottaisitko haasteen vastaan ja stailaisit inspiroivasti kokoa L – XL olevan henkilön? Tuntuu että pienelle ihmiselle sopii lähes kaikki, mutta isompi koko tuo jo haastetta pukeutumiseen.

   Reply
  • Alexa February 24, 2018

   Voi ihana olet, kiitos Jade! ❤️ xx

   Reply
 4. Sanni February 24, 2018

  Hei tosi ihana asu! Tykkään myös ton uudemman postauksen kuvista ja meikistä etenkin :)

  Reply
  • Alexa February 24, 2018

   Kiitos Sanni! ? xx

   Reply
 5. Alexandra February 24, 2018

  Todella kaunis ja tyylikäs kokonaisuus! Ja toi neule?

  Reply
  • Alexa February 24, 2018

   Kiitos ihana! ? xx

   Reply