Sweater Dress & Leather Pants


Tässä on neulemekko -haasteen 3/4 asu. Astetta edellistä asua arkisempi asu, joka käy vaikka rennompiin työmenoihin. Mua melkeen harmittaa että sunnuntaina tulee jo viimeinen asu ennen koostetta, mutta toisaalta olen innoissani kehittämässä seuraavia ideoita. Niin ja toiveta otetaan myös vastaan! Mitä mieltä olette tästä asusta?

Täytyy vielä pitkästä aikaa hehkuttaa tota 3.1 Phillip Limin ihanaa Mini Pashli -laukkua. Laukku on ollut nyt (kovassa) käytössäni yli kaksi vuotta, ja se on edelleen kuin uusi. Juurikin tuo musta -kultanen versio tuntuu olevan aina loppuunmyyty joka paikasta, mutta kurkkasin että Shopbopilta ainakin tällä hetkellä löytyy. Siinä on kyllä hinta ja laatu kohdallaan. Muutamat myös kyseli vaatehuone -postauksessa vilahtaneelle karvapallolle, ja kyseessä on MK:n pallero. Shopbopilla oli niitäkin muutamassa värissä, mutta muualta en niitä sattunut löytämään.

Here is the 3/4 outfit of my sweater dress challenge. This is a little bit more relaxed look comparing to the  one I posted on Wednesday. I have been wearing this outfit at work and actually my mom has been wearing the exact same outfit as well – great minds, right? 

I also need to rave about the 3.1 Phillip Lim Mini Pashli bag. It’s a totally a designer bag, which is worth every penny. I have had mine for over two years now and it still looks like a brand new one. The quality is amazing! I just noticed that Shopbop has the exact same color combination (black&gold) in stock right now, in case you are interested. Hope you like the look!

Photos by: Maria Hästbacka
Karen Walker Sunnies
Gsus Dress
By Malene Birger Pants

Converse Sneakers

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Marika October 30, 2015

  Moikka,
  Olisiko mahdollista saada vinkkejä pian saapuviin pakkaskeleihin? Tuntuu, että talvitakkikautena lumiukko-fiilis on taattu. :D

  Reply
  • Alexa October 30, 2015

   Joo katotaan sit kun pakkaset tulee :D! Mulla ei ees (vielä) oo toppatakkia… xx

   Reply
 2. Tiina October 30, 2015

  Vinkkinä jollekin karvapalloa havittelevalle jos MK:n hinta tuntuu suolaiselta niin Kauppatorin turkismyyjiltä löytyy myös samanlaisia pieniä turkispalloja. Hinnat oli 5-15€ kojusta riippuen. Omani nappasin vitosella mukaan. Kiinnitys tuossa omassani ei ole aivan yhtä kaunis kuin tuossa Alexan versiossa. Mutta ajaa asian pienten laukkujen piristäjänä.

  Reply
  • anne4 October 30, 2015

   Noita löytyy edullisesti myös esimerkiksi Monkista ja Ginalta! :) Molemmissa hinta muistaakseni alle 10 euroa.

   Reply
   • Alexa October 30, 2015

    Höh miks mä en oo nähny :D ? Tosin käyn tosi vähän “kaupoilla pyörimässä”… xx

    Reply
 3. Sasha October 30, 2015

  Another amazing look! Can’t wait for the last one:)
  xx
  SASHA

  Reply
 4. Natali October 30, 2015

  Great and comfy outfit! You’re always looking so effortlessly stylish Alexa!!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa October 30, 2015

   Thanks Natali! :) xx

   Reply
 5. Sanna/Beauty Box October 30, 2015

  Tosi tyylikäs ja toimiva arkiasu. Tykkään. :)

  http://www.beautyboxblog.com/

  Reply
  • Alexa October 30, 2015

   Kiitos kovasti :)! xx

   Reply
 6. NorthFashion October 30, 2015

  Great outfit :)

  http://north-fashion.blogspot.com/ ♥♥♥

  Reply
 7. Callmeblondieee October 31, 2015

  I thought that the previous outfit was my fav, but now I’m confused, because I also love this one :D You look great! ♥︎♥︎♥︎ Ps. Alexa, would you be so kind and tell what is on your lips?

  Reply
  • Alexa October 31, 2015

   Haha awesome! :) I have the Nars lipgloss in Turkish Delight on my lips :) xx

   Reply
 8. Heidi October 31, 2015

  tosi ihana asu, tykkään neulemekon ja nahkahousujen yhdistelmästä kovasti :). Mä en edelleenkään ole löytänyt hyviä tekonahkahousuja,. Mahtaakohan niitä olla olemassakaan? aina kun sovitaan housuja totean ettei ne istu hyvin tai niissä ei voi istua ilman pyllyn vilauttelu vaaraa. Ehkä pitäis panostaa aitonahkaisiin.

  Toivottavasti teet vielä jatkossa tällaisia postaussarjoja. Näistä saa tosi hyviä ideoita.
  Minusta on ihanaa, että vastaat lähes kaikkiin lukijoiden kommentteihin :). Tuntuu, että välität aidosti lukijoista ja meidän kommenteista.

  Reply
  • Alexa October 31, 2015

   Jee voi kuinka kiva kuulla, kiitos! :) Suosittelen kyllä aitoja nahkahousuja, sillä ne istuu ihan super hyvin ja ovat niin mukavat päällä! Ja jees, postaussarjoja on todellaki tulossa lisää! :) xx

   Reply
 9. […] / queenofjetlags.com / creatorsofdesire.com / dariadaria.com / cathinthecity.com / alexadagmar.com / […]

  Reply