Suvi Maria Sysi

Olen saanut kovasti kyselyitä meidän olohuoneen taulusta, ja se on tosiaan Marjatta Tapiolan tekemä. Halusin tulla vinkkaamaan teillä lapsuudenkaverini upeista duuneista, jotka ovat todella samanhenkisiä meidän olkkarin taulun kanssa. Suvilla on ihan mieletön kädenjälki, ja voisin napata kotiini jokaisen näistä alla olevista töistä. Varmasti vielä jossain välissä ostankin, kun löydän vaan täältä sopivan paikan. Suvin hinnat on todella kohtuulliset, kuulemma haitarissa 200-1200€. Uskon että Suvista tulee vielä iso nimi tulevaisuudessa, joten eihän sitä tiedä miten isoksi sijoitukseksi tollanen taulu vielä osoittautuu!

Just wanted to tip about my childhood friend’s gorgeous art work. Totally love the monochrome paintings, they would fit well to our home as well. You can find all of here work on her website.
suvi-maria-sysi-taulu
Suvi sekä muut nuoret taitelijat myyvät töitään Kuvataideakatemian joulumyyjäisissä (täältä löydät lisää tietoa), joten jos taulu on hakusessa niin kannattaa käydä siellä (tai laittaa Suville meiliä!)! Toivottavasti tästä oli teille apua! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.