Suuremmat huulet?

lumene-lip-liner8

Yhdessä yössä suurentuneita huuliani kummasteltiin NYC:in reissun kynnyksellä ja nyt on paljastettava salaisuuteni! Tosin taisin siitä jo jossain kommentissa vinkata, mutta kyseessä on uusi luottorajauskynäni. Lumenen Wild Rose numero 8 on ollut kovassa käytössä viimeisen kuukauden ajan, siis melkein joka päivä. Sävy on ihan täydellinen, ei ruskea mutta ei pinkki tai persikkainenkaan – sopivan neutraali. Koostumus on parempi kun missään kokeilemassani kynässä, eli ei liian pehmeä mutta levittyy kauniisti.

I need to share my latest lip secret with you guys. I love Lumene’s Wild Rose 8 lipliner so much, I have been wearing it almost every day for over a month. Lumene is a Finnish brand but they have expanded their range abroad, so maybe you can find it from your country as well. They have tons of great products!

lumene-huultenrajaus

Aloitan piirtämisen ylähuulista ja pyöristän huulien ulkonurkkaa kynän avulla. Jatkan alahuulen puolelle ja lisään hiukan volyymia huulen keskiosaan. Lopuksi väritän huulet kynällä ja lopputulos kestää koko päivän!

I’m pretty much over lining my lips all the way through and then I’m filling them in. So I rarely use lipstick, just the lipliner. It stays all day in place, I love it. If you can’t find Lumene from your country, Charlotte Tilbury also has a great lipliner called pillow talk. 

lumene-huultenrajauskyna

Voilá! 30 sekunnissa täydellinen “omat huulet, mutta paremmat” -huulimeikki. Edullinen ja vieläpä super helppo tapa taikoa suuremmat huulet.

Voilá! The perfect “own but better” lips in 30 seconds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 comments

 1. Alina October 19, 2016

  Onko tuo kynä ollut riittoisa jokapäiväisessä käytössä ja teroittuuko nätisti katkeilematta? :-)

  Reply
  • Alexa October 19, 2016

   On ollut mun mielestä tosi riittoisa! Ja ah, kyllä teroittuu. Mennyt hermo yhden NYX:in huultenrajauskynän kanssa kun se katkeilee jatkuvasti :D Mutta testaa, tuut varmasti pitämään! Myös sävy 2 on kiva, vähän vaaleanpunaisempi. xx

   Reply
 2. Marianne October 19, 2016

  Upea sävy tuossa rajauskynässä :)
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa October 19, 2016

   No eiks vaan! :) xx

   Reply
 3. Maijaviola October 19, 2016

  Mulla on lumenen rajauskynä numerossa 2 ja oon kans miettinyt ton kasin ostamista! Ne on vaan niin lähellä toisiaan, etten oo varma tarviinko välttämättä sitä. Kuitenkin tykkään värjätä huulet lähestulkoon kokonaan ja toi kasi on vähän rusehtavampi kuin se kakkonen. Mutta lumenen rajauskynät on ihan parhaita ja niissä on tosi hyvä hinta-laatusuhde! <3

  Reply
  • Alexa October 19, 2016

   Joo mulla on myös ollut se numero 2! Se on myös tosi hyvä, ehkä just aavistuksen pinkimpi. Molemmista tykkään ja nimenomaan erinomainen hinta-laatusuhde :) xx

   Reply
 4. Betina / STELLAR October 19, 2016

  Ihana! X

  Reply
  • Alexa October 19, 2016

   No niin hyvä tuote hei ;) xx

   Reply
 5. P October 24, 2016

  Hei mikä on tuo täydellinen kynsilakka? :) Sulla on ollu täydellistä tummaa lakkaa monesti ja nyt on vihdoin pakko saada tietää mistä sävystä on kyse!! :)

  Reply
  • Alexa October 24, 2016

   Haha joo, oon laittanut Biosculpturella saman kestolakan nyt 3 kuukautta putkeen :D Eli kyse on siis kestolakasta, joka uusitaan aina kerran kuussa. :) xx

   Reply