Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suunnittelemani kahvila

july 1, 2017, Collaboration, Uncategorized

Kaupallinen yhteistyö Picnicin kanssa

Tässä se on! Suunnittelemani Fredrikinkadun Picnic-kahvila, joka avasi ovensa reilu kuukausi sitten. Suunnittelu alkoi jo melkein vuosi sitten ja projekti on ollut kyllä unelmieni täyttymys. Kyllä tässä on joutunut muutaman viikon sulattelemaan että tuossa se oikeasti on, se kahvila jonka havainnekuvia tuijottelin kuukausikaupalla.

Here it is, the coffee shop I designed all by myself. Picnic is the largest local coffee chain company here in Finland and I’m so glad they hired me to do this project with them. We started way back last year and it feels so surreal to see it finally with my own eyes. The entire project was a dream come true, but also a real challenge. It’s definitely different to design a public space comparing to a home, but I’m glad we all love the end result. So if you are in Helsinki, be sure to check Picnic, Fredrikinkatu 28. 

Siinä missä projekti oli upea mahdollisuus, niin se oli myös haastavampi mitä olisin kuvitellut. Kun on ketjuympäristöstä kyse, niin on paljon asioita joita pitää ottaa huomioon; tila tulee äärimmäisen kovalle kulutukselle ja konseptin pitää olla monistettavissa. Mutta parasta projektin läpiviemisessä on se että lopputulos miellyttää meitä molempia, sekä ilmeisen paljon myös sekä vanhoja että uusia asiakkaita.

Olen todella ylpeä siitä kuinka rohkean valinnan Picnic teki lähtiessään näin isoon projektiin kanssani. Nyt tekin voitte siis mennä fiilistelemään uudistunutta Picniciä Fredalle (28 sijaitsee Bulevardin ja Lönnrotinkadun välissä) ja jos napsitte kuvia niin käyttäkää hashtagia #picnicfreda28, niin pääsen ihastelemaan teidän kuvia. Pidetään lukijatapahtuma elokuussa, eli olkaa kuulolla!

46 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *