Sushi Bar Home Delivery

sushibar-3sushi-bar2ponnarijengi
Vietettiin lapsuudenkavereiden kanssa eilen meillä koti-iltaa take away dinnerin merkeissä. Parasta illallisessa oli se että se oli suosikkiravintolastani Sushi Barista ja vieläpä kotiinkuljetettuna. Sushi Barissa tulee pyörittyä melkein viikottain, enkä olisi koskaan osannut haaveillakaan kotiinkuljetuksesta! Kyseessä on Suomessa täysin uusi konsepti, Foodora, joka kuljettaa ravintolaruokaa kotiin muutaman euron juoksupalkalla. Aluksi pidin ideaa ihan hyvänä, mutta kuullessani mukana olevista ravintoloista niin innoistuin toden teolla. Kyseessä ei tietystikään ole fine dining -konsepti, mutta jotain niin paljon parempaa kun perinteinen pizzataxi.  Sushi Bar on vasta aloittanut Foodoran yhteistyökumppanina ja myös Johdon ja Factoryn salaatteja saa kodin tai työpaikan ovelle kuljetettuna. Täydellistä jos multa kysytään! Toivelistalla olisi vielä Torin ja Hokun murkinat, ja sitten homma olisikin jo taputeltu. Yhteistyökumppaneita kartoitetaan kuulemma lisää, joten kaikki on tosiaan mahdollista.

Tykästyin tähän konseptiin niin paljon että halusin jakaa teille etukoodin Foodoraan, jotta tekin pääsette testailemaan tätä loistavaa konseptia! Koodilla alexadagmar saatte kuljetuksen haluamastanne ravintolasta veloituksetta. Foodora toimii tällä hetkellä vain Etelä-Helsingin alueella, mutta palvelua laajennetaan pikkuhiljaa.

We have this new concept in Helsinki, Foodora, which delivers food home from my favorite restaurants! What a great concept, if you ask me! I’m totally addicted to Cafe Johto’s salads and Sushi Bar’s sushi and since I heard that they are co-working with Foodora, I wanted to let you guys know about this concept. No need to rush to the other side of the city during lunch hour, because Foodora also delivers lunch to offices during lunch time. It’s so genius, how didn’t I invent this myself earlier? In Finland they are currently delivering in central Helsinki, but they are growing their business all the time. 

I totally fell for Foodora, so that’s why I wanted to share a coupon code for my lovely readers. With a coupon “alexadagmar” you get free delivery once you order via foodora.fi. Bon appétit! 

yhteistyössä foodora

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Anni August 6, 2015

  Tuli randomisti mieleen, että jos tarjoilet noilta puulevyiltä sushia ja sitten vaikka kaakkua (näkyi noissa insta-kuvissa) niin eikö kalan maku imeydy siihen puuhun ja tartu helposti seuraavaan ruokaan? :o

  Reply
  • Alexa August 6, 2015

   Mä jynssään ne aina heti käytön jälkeen ihan puhtaaksi, tietysti jotain voi imeytyä puuhun syödessä, mutta ei se mun maailmaa kaada :) xx

   Reply
 2. paulii August 6, 2015

  Ei nyt sentään täysin uusi konsepti? Olihan Gastronautti samanlainen ja joku muukin vastaava on nyt toiminnassa, muistaisi vain nimen… Mutta tykkään kyllä konseptista, näitä lisää, muuallekin kuin sinne Helsinkiin.

  Reply
  • Alexa August 6, 2015

   Anteeksi tietämättömyyteni :) Nyt kun sanoit niin muistankin Gastronautin, tosin en koskaan käyttänyt heidän palveluitaan. Voi olla että yhteistyökumppanit eivät sitten houkutelleet samalla tavalla kuin Foodora :) xx

   Reply
 3. Saranda August 6, 2015

  Hei tää oli ehdottomasti päivän paras uutinen! Juhuu! :)

  http://www.tyhjaajatus.blogspot.fi

  Reply
 4. Julia August 6, 2015

  Pitää ilmeisesti asua ihan ydinkeskustassa jotta saisi heiltä kotiinkuljetuksen. Miinukset sille :/

  Reply
  • Alexa August 6, 2015

   Joo toistaiseksi näin, mutta kuten tossa kirjottelin niin toimintaa laajennetaan koko ajan :) xx

   Reply
 5. Noora August 6, 2015

  Onkohan tämä samaa konseptia Wolt-appin kanssa? Ainakin nimi kuulostaa samalta. Appin kautta voi tosin tilata laajemmista vaihtoehdoista, kuten Skifferistä ja Fafasista, eli kannattaa sitäkin kokeilla :)

  Reply
  • Alexa August 6, 2015

   Uskon niin! Sain nimittäin yks päivä kadulla molempien flyerin kerralla, joskaan asiasta ei mainittu mulle mitään yhteistyön puolesta. Kysyin siis yhteyshenkilöltäni ja palaan pian! Fafa’sia saa myös Foodoran kautta (God bless), mutta Skifferiä ei näköjään ainakaan vielä :) xx

   Reply
 6. Johanna August 6, 2015

  Mä vaan niin odotan sun meikkipostauksia! :)

  Reply
  • Alexa August 6, 2015

   Lauantaina tulee tonne videot -kategorian alle (sivupalkissa sisustusblogin alla) ! :) xx

   Reply
 7. Perhosen ajatuksia August 7, 2015

  Heips!

  Lehtifriikkinä bongasin oitis julkaisun, joka oli pöydällä. Voitko kertoa, mistä lehdestä on kysymys? Olisi sitten kiva vaikka Akateemisessa selailla .. :)

  Reply
  • Alexa August 7, 2015

   Se on uusin Instyle :) xx

   Reply
 8. xod August 10, 2015

  Ootko kuullut Feddystä? Sieltä saa melkeempä mitä vaan minne vaan :D Ihan vaan vinkkinä :D On aika kätevä!

  Reply
  • Alexa August 10, 2015

   En oo! Pitääkin kurkata! :) xx

   Reply