SUOSIKKI KAUNEUSTUOTTEITA JA -20% ALEKOODI

kaupallinen yhteistyö: Skincity

Vitsit oon innoissani mun uudesta yhteistyökumppanista, nimittäin Skincitystä! Kyseessä on netissä toimiva ihonhoitoklinikka, joka tarjoaa mun suosikki ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteita (valikoimassa mm. Laura Mercier, Dermalogica, Peter Thomas Roth ja koodilla alexa20 saatte -20% ensi perjantaihin saakka) sekä uniikkeja ihotestejä etäyhteydellä. Skincity on alunperin ruotsalainen yritys, mutta he avasivat hiljattain myös Suomen konttorinsa, eli ihoanalyysit ja asiakaspalvelu toimii nykyään myös Suomeksi. Kävin ennen yhteistyötä tapaamassa Skincityn tyyppejä Helsingin toimistolla ja siellä toden totta istui useampi kosmetologi vieri vieressä analysoimassa ihotestien tuloksia. Skincityn ihotestit on siitä huikeita, että ne ei maksa tai velvoita mihinkään. Voit täyttää testin, lähettää itsestäsi kuvan ja saat viimeistään kolmen arkipäivän sisään kosmetologin kommentit ja suositukset omalle ihollesi meilitse. Ihotestin lisäksi asiakaspalveluun voi myös olla ihan muuten vain yhteydessä, jos kaipaa ihonhoitoon vinkkejä.

I’m so excited to tell you about my new collaboration! Skincity is originally a Swedish beauty website, where you do can do unique skin tests, get free consultation from skin experts and also purchase some of my favorite brands like Laura Mercier, Dermalogica, Peter Thomas Roth and the list goes on. Nowadays they also have their website and services in English and they deliver worldwide. You should totally check their selection!

[group][half]

Huikeiden ihotestien lisäksi Skincitysta voi tavalliseen tapaan tehdä ostoksia ja valikoima on kyllä ihan viimeiseen asti mietitty. Tuotemerkkejä on juuri sopivasti ja siellä tosiaan oli ainakin meikäläisen suosikit, joista kaikkea ei edes saa muuten Suomesta. Sen lisäksi hinnat ovat kohtuullisia ja Skincity on kaikkien myymiensä tuotteiden virallisesti valtuutettu jälleenmyyjä, eli taustalla on varmasti myös luotettavat tavarantoimittajat. Tämä on syy siihen miksi olen tehnyt todella valikoivasti kauneusverkkokauppojen kanssa yhteistyötä, sillä minulle on tärkeää tietää tuotteiden alkuperä.

[/half][/group]

Tällä kertaa tilasin Skincityltä omia suosikkejani ja muutamia uusia tuotteita testiin.

Tälläsia tuotteita lähti tällä kertaa. Dermalogican Daily Microfoliant joka on ollut jo vuosia käytössä, samoin Skinperfect Primer – ihan parhaita! Biolumin-C seerumi lähti uutena tuotteena testiin, sitä olen halunnut kokeilla jo sen lanseerauksesta lähtien. Laura Mercierin meikkivoiteesta kokeilin nyt vaihteeksi kosteuttavaa versiota (sävyssä Cashew Beige), kun aikaisemmin olen käyttänyt samasta meikkivoiteesta mattaversiota. Peter Thomas Rothin silmänalusnaamiosta otin vaihteen vuoksi nämä 24k gold-lappuset kurkkunaamioiden sijaan.

As you guys probably know, I have been using Dermalogica’s Daily Microfoliant for ages and also Skinperfect Primer is also one of my go-to products. I also wanted to try the new Biolumin-C serum and Laura Mercier’s hydrating foundation. I’m also a big fan of Peter Thomas Roth and I have been using the cucumber line for ages, so this time I chose to try the hyped 25k gold line – so exciting!

Muistakaa hei tosiaan että toi -20% alekoodi alexa20 on voimassa ensi perjantaihin saakka, olen niin innoissani että pystyn tarjoamaan tämmösen + Skincity tarjoaa aina toimituskulut. Pitää ehkä itsekin hyödyntää koodi ja ostaa muutamat Laura Mercierin tuotteet vielä varastoon. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Jekku March 3, 2019

  Olipas hyvö brändivalikoima, tilaus lähti eteenpäin!

  Reply
  • Alexa March 3, 2019

   No eikö ? Oon ihan fiiliksissä! Ihan super hyvä valikoima, just sopivasti tuotteita ja vieläpä oikeat brändit ? Love it! xx

   Reply
 2. Meri March 4, 2019

  Skin city on ihan paras! Oon tilannut useamman vuoden, niin hyvä palvelu ja tuotteet! Ja just olinkin tilaamassa, kiva kun sai vähän alennusta!

  Reply
 3. Riikka March 5, 2019

  Hei kerro sitten mitä olet mieltä tuosta C seerumista!??

  Reply