Suosikki kauneustuotteet videolla | Sabina Särkän kanssa

april 7, 2016, video

Sain tällä kertaa videolle vieraakseni Sabina Särkän, joka on ehdottomasti yksi Suomen upeimpia naisia. Halusin kurkistaa Sabinan luottotuotteiden pariin, ja ajattelin että ehkä joku teistäkin voisi olla kiinnostunut. Siispä pidettiin pieni kahvitteluhetki meillä höpötellen suosikkituotteistamme. Toivottavasti tykkäätte videosta! Sabinaa voitte muuten seurata Instagramissa ja Snäpissä nimimerkillä @sabinasarkka.  ♥

Musta tuntuu että joudun joka kerta postatessa videon aina pahoittelemaan jotain, ja tällä kertaa se on mun ryhti. Oli vaan liian mukava asento tossa sohvalla! ;)

This time I invited Sabina (Miss Finland, 1st runner up) over to catch up and talk about our favorite beauty products. The list of the products are down below! 

Alexan tuotteet
Dermalogica Precleanse
Laura Mercier Almond Coconut Milk Body Creme
Lorac Pro
Benefit Wattsup
Urban Decay Naked
Makeup Forever Pro Bronze Fusion

Sabinan tuotteet:
Dermalogica Daily Microfoliant
Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque
Dermalogica Skin Hydrating Booster
Lumene Kulmakarvageeli
Joe Blasco Orange Highlight 1
Beauty Blender
M.A.C Studio Finish Concealer
Lancome Teint Miracle
Lumene Wild Rose Lipliner 2

Kuten videolta huomaa, niin me jo ihan innostuttiin keksimään uusia ideoita keskenämme, ja tulemme varmasti tekemään kimpassa videoita myöhemminkin. Olisiko juuri tukkavideo teidän mieleen? Suosikkituotteita ja tutoriaali esimerkiksi? Mä ainakin haluaisin tietää Sabinan upean tukan salaisuuden! Ja sitten toinen kysymys, kenet haluaisitte nähdä tulevaisuudessa mun viereena? Bring it on!

43 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *