Hammasprojekti: Suorat Hampaat 4 Kuukaudessa

Uusi katsaus hammasprojektiin! Nyt on tosiaan koko projektin aloittamisesta kulunut tasan neljä kuukautta, mutta hoito alkoi varsinaisesti vasta 2,5 kuukautta sitten kun kaikki braketit saatiin asetettua sekä ylös että alas. Aikamoista vauhtia ovat hampaat liikkuneet! En voisi olla onnellisempi päätöksestä lähteä projektiin. Pitemmittä puheitta videon pariin! :)

Edelliset hammasprojekti -postaukset löytyy täältä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. K July 3, 2016

  Olisiko sulla suositella jotain salia tässä helsingin keskustan alueella mistä oot ite tykännyt?
  Lisäksi kysyisin, sullahan on pt? Oletko kokenut hyödylliseksi? :)

  Reply
  • Alexa July 3, 2016

   No eipä oikeestaan ole :D Oon käynyt Esport Bristolissa nyt siitä lähtien kun se avasi ovensa, mutta jäsenyys menee umpeen tässä kuussa enkä tiedä jatkanko ja jos vaihdan niin mihin. Ja joo, rakastan treenata PT:n kanssa. Nyt kesäisin treenataan kahdesti viikossa. Johanna Muhonen on mun PT :) xx

   Reply
 2. Katja July 3, 2016

  Heippa Alexa, mun on pakko kiittää sua postauksesta,
  missä sulla oli Acnen uusi bomber. Eilen kävin hakemassa samanlaisen Gaudetesta. Olen googlannut kaikki paikat ja sitä bomberia ei ole myynnissä missään vielä ja tuli kauhea paniikki, että toi mun on pakko saada. Se on tosi IHANA!
  Joten kiitos vinkistä ja aurinkoista kesää.

  Reply
  • Alexa July 3, 2016

   Jee loistavaa hei! Ihana kuulla. Kuulemma se meni ihan nanosekuntissa sieltä sitten loppuun, enkä ihmettele! Nauti takista ja ihanaa kesää! xx

   Reply
 3. Anni July 3, 2016

  Moikka Alexa! Löysin sun blogin ihan tässä vähän aikaa sitten, ja pakko sanoa että oon jo lyhyessä ajassa saanut sun blogista ihan älyttömästi inspiraatiota. Vaikutat muutenkin tosi fiksulta ja mukavalta ihmiseltä!
  Vielä piti kysyä, että käytätkö jotain valkaisevia tuotteita sun hampaisiin? Näyttävät niin kauniin valkoisilta. Itse taistelen kellertävien hampaiden kanssa, joten olisi mahtavaa saada vinkkejä!

  Reply
  • Alexa July 3, 2016

   Voi kiitos ihana kuulla Anni! :) En käytä tällä hetkellä mitään valkasevaa (muuten jäisi kivat neliöt brakettien kohdalle), mutta olen kyllä valkaissut hampaani useaan otteeseen ennen rautojen asentamista. Paras valkaisukokemus on ollut Medismilesta (toimipiste on vissiin Vantaalla nykyään). Ihan super edullinen ja tullut tosi valkoiset, lopputulos on myös kestänyt pitkään. Sinne suuntaakin varmaan taas uudelleen kun hammasprojekti on ohi :) xx

   Reply
 4. Mirka July 3, 2016

  Wau, näyttää tosi hyvältä! Oon tosi ilonen sun puolesta, että sait noin pian kauniin hymyn. Eikä sillä oo väliä näkyykö raudat vai ei, lopputuloshan siinä ratkasee ;)

  Reply
  • Alexa July 3, 2016

   Voi kuinka ihana olet, kiitos :) xx

   Reply
 5. Heli July 3, 2016

  Upeat tulokset jo nyt hammasprojektissasi, onnittelut! Omasta kokemuksesta voin sanoa (alahampaissa raudat ollut), että kannattaa panostaa projektiin ja antaa aikaa lopulliselle muutokselle, raudat ehtii ottamaan pois ajallaan. Ja kiitos, että kerrot asiasta todella asiallisesti, toivottavasti tästä joku saa tsemppiä ja rohkeutta lähteä oikomisprojektiin. Hyvää kesän jatkoa!

  Reply
  • Alexa July 3, 2016

   Joo todellakin just näin! :) Kiitos ja samoin sinne! xx

   Reply
 6. hahe July 3, 2016

  Moikka Alexa! :) Hienoa nähdä, miten hurjasti sun hampaat on jo liikkuneet – jee! Osaatko antaa jotain osviittaa sun oikomisprojektin hinnasta? Itselläni oiottiin lapsena, mutta kun 12-vuotiaana sain päättää, jatketaanko vielä hienosäätöä vai lopetetaanko, voit arvata, miten kävi… :D Joten nyt sun oikomishoidon myötä on alkanut kiinnostamaan, että josko jatkaisi vielä sen omankin loppuun. :) Ei kuitenkaan mitään hajua, paljonko aikuisten oikomishoito yksityisellä kustantaa. Ihanaa kesää sulle! :)

  Reply
  • Alexa July 4, 2016

   Varmasti toki aika yksilöllistä ja sulla voi olla pienemmät kustannukset kun suurinosa projektista jo takanapäin. Mulla hinta-arvio oli n. 4000-5000€. Samoin sinne! :) xx

   Reply
 7. Maria July 9, 2016

  Wow mikä ero näin lyhyessä ajassa! Näytät muutenki jotenki tosi iloiselta ja onnelliselta, kiva katsoa :-)

  Reply