Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SUNSET

june 6, 2013, outfit
Farkkuliivi on mielestäni yksi tämän kesän “it”-tuotteista ja sain viimein aikaiseksi hankittua sellaisen itselleni (heh, terkut sille myyjänä toimineelle lukijalleni!). Tämän valkoisen mekon ostin jo vuosi sitten täysin impulssiivisesti ja sitä on tullut säiden salliessa yllättävän paljon käytettyä. Mekko on kuitenkin sen verran tyttömäinen, että se vaatii jotain ronskia kaverikseen ja mielestäni farkkuliivi on nappivalinta tyttömäisen mekon kaveriksi. 
 
Muutin vähän asukuvien käytäntöä, sillä aikaisemmin otsikoina käyttämättäni sitaatit alkoivat oikeasti käymään vähiin. Hyvän (asukuvissa käyttämättömän) sitaatin löytäminen alkoi viemään niin paljon aikaa, että päätin pitää niistä kesälomaa. Kivaa päivää kaikille! :) 
 
//I think that a denim vest is a must-have item for this summer. They go well with a cute and a girly summer dress for example! By the way, I’m taking a vacation from the outfit quotes (on the topic), because it takes so much time to find a perfect one. Hope you have a wonderful day! :) 
 

 

 
 

 

 
Simple Ring Polder (Gaudete) / Love Ring Zoe & Morgan  / Bracelet Bik Bok / Watch Diesel
 
 
photo credits: Pasi Haaranen
 
I was wearing
Dress Elise Ryan / Denim Vest H&M / Sneakers Converse

41 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *