Sunday Morning

_MG_5009
_MG_5070_MG_2438Hyvää huomenta vaan sinnekin! Tänään oli pitkästä aikaa sellainen aamu, kun ei tarvinnut nousta herätyskellon pirinään. Joskin heräsin jo ihan itsekseni yhdeksän aikaa, mutta ihan omaan tahtiini. Aamu on mennyt todella levollisissa merkeissä, eikä mulla ole juurikaan suunnitelmia päivälle. Olisipa tällaisia päiviä useammin! Tosin sillon niitä ei ehkä osaisi arvostaa samalla tavalla.

Sisustusblogissa on viimein kurkkaus makuuhuoneen sisustukseen!

Good morning everyone! It has been such a lovely day so far. I slept as long as I could (until nine haha) and I have been just enjoying the lazy Sunday. Eating breakfast in bed, watching my favorite vlogs and reading magazines. That’s my definition of relaxation. A perfect way to kick off the beginning of March.

New on the apartment blog! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Anni March 2, 2015

  Hei!
  Useamman vuoden jo blogiasi seuranneena luotan arvostelukykyysi ja siksi minulla olisikin esittää muutama kysymys Givenchyn Antigonaan liittyen (:

  Olen harkinnut laukun ostoa pitkään, mutta en osaa päättää kummalla nahalla (lehmä/vuohi) laukun hankkisin! Pidän vuohennahkaisen laukun hopeista metalliosista ja ei-niin-kiiltävästä pinnasta mutta pelkään että se ajan kanssa menettää muotoaan ja rupeaa pussittamaan, jos ymmärrät mitä tarkoitan (: Sinun laukkusi näyttää olevan täysin moitteettomassa ja uuden veroisessa kunnossa ja juuri sitä haluaisin omanikin olevan vielä vuosia oston jälkeen!

  Joten siis,

  – Oletko ollut tyytyväinen laukusi nahkaan? Sen kestävyyteen ja raapaisuherkkyyteen?
  – Onko laukkusi osoittanut “luhistumisen” merkkejä ajan kuluessa?
  – Kiiltääkö laukku paljonkin luonnossa? Patentoidun nahan tapaista efektiä en haluaisi!
  – Osaatko sanoa mielipidettä vuohennahasta suuntaan tai toiseen? Kumpi laukuista “säilyisi” paremmin?
  – Voisitko kertoa syitä miksi päädyit juuri tähän nahkaan mikäli kyseessä oli siis muukin kuin esteettinen miellyttävyys? (:

  Kiitos tuhannesti jos vaivaudut vastaamaan kysymyksiini! Sinulla on ihana, kaunis blogi jota luen päivittäin, toimit suurena inspiraation lähteenä minulle! (: xx

  Reply
  • Alexa March 2, 2015

   Heippa! Laukku on ihan paras, suosittelen lämpimästi! :)

   Olen ollut tyytyväinen kestävyyteen, enkä ole vieläkään havainnut siinä naarmuja. Laukku on edelleen täydellisessä ryhdissään, vaikka siellä ei olisi tavaraa olleenkaan. Laukku kiiltää luonnossa vähemmän kun kuvissa, mutta siitä on myös mattaversio. Olen tosin kuullut että mattaversio menettää muotonsa, toisinkuin tämä. Silloin kun hankin Antigonan, niin vaihtoehtoja ei juuri ollut. Luisaviaroma oli siihen aikaan ainut nettikauppa joka myi sitä, ja sinne ilmestyi todella satunnaisesti muutama eri väri. Yleensä ne oli värit oli kirkkaita, joten kun musta tuli myyntiin niin ostin sen nopeasti. Tavallaan harmi että laukkua saa nykyään niin “helposti”, sillä siinä oli oma taikansa silloin :) xx

   Reply
 2. Martine March 2, 2015

  Hi Alexa!

  Such a great blog, one of my favourites actually. It’s really inspiring to read posts like this one, just some simple basics about your day and daily routins. And of course your outfit posts AND apartment posts. You and your boyfriend have done a really great job!

  Can you please write a list with your favourite Vbloggers? I need some new ones to follow.

  Have a great day, gorgeous!

  Xx M

  Reply
  • Alexa March 2, 2015

   Thank you so much, that’s so sweet! :)

   My favorites:
   Jaclyn Hill
   Claire Marshall
   Essie Button
   Amelia Liana
   Nicole Guerreriro

   Have a great day Martine! xx

   Reply