Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SUNDAY ATTIRE

july 23, 2018, outfit

Sain eilen Instan kautta paljon viestejä päivän asusta, niin laitetaan samantien kuvat kehiin! Viikonloppu on tosiaan vierähtänyt täällä Tukholmassa tuttuun tapaan Lindan kanssa Diplomatissa. On tullut rentouduttua ja syötyä hyvin, sekä suunniteltua tulevia syksyn podcast-jaksoja.

Aikaisemmin ajattelin yksin työskentely on yleisesti helpointa, mutta todellisuudessa mikään ei ole hauskempaa kun haasteiden ja onnistumisien läpikäyminen juurikin yhdessä toisen kanssa. Yksin työskentelty on oikeasti huomattavasti haastavampaa, eikä ne ilotkaan tunnu yhtä suurilta jos niitä ei voi jonkun kanssa jakaa. Podi on parasta mitä mulle on työn saralla pitkään aikaan tapahtunut, eli iso peukku siis sille ja muille yhteisille tulevaisuuden projekteille. Linda muuten kirjotti tosi hyvän postauksen pari päivää sitten painoon ja kehonkuvaan liittyen. Voin allekirjoittaa täysin joka sanan, niin sitä vanhemmiten viisastuu. ❤️

I got a lot of DM’s yesterday regarding my outfit, so let’s take a closer look to it. I was wearing my favourite hat from KN collection and an all white outfit for a change – totally love the cute blouse from River Island. This is my last day here in Stockholm, soon I’m heading to airport and back home again. Such a lovely weekend!

KN Collection Hat
Ray-Ban Sunnies
Asos Earrings
River Island Top
River Island Jeans
Chanel Bag
Hermes Sandals


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Linda Juhola

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *