SUNDAY ATTIRE

Sain eilen Instan kautta paljon viestejä päivän asusta, niin laitetaan samantien kuvat kehiin! Viikonloppu on tosiaan vierähtänyt täällä Tukholmassa tuttuun tapaan Lindan kanssa Diplomatissa. On tullut rentouduttua ja syötyä hyvin, sekä suunniteltua tulevia syksyn podcast-jaksoja.

Aikaisemmin ajattelin yksin työskentely on yleisesti helpointa, mutta todellisuudessa mikään ei ole hauskempaa kun haasteiden ja onnistumisien läpikäyminen juurikin yhdessä toisen kanssa. Yksin työskentelty on oikeasti huomattavasti haastavampaa, eikä ne ilotkaan tunnu yhtä suurilta jos niitä ei voi jonkun kanssa jakaa. Podi on parasta mitä mulle on työn saralla pitkään aikaan tapahtunut, eli iso peukku siis sille ja muille yhteisille tulevaisuuden projekteille. Linda muuten kirjotti tosi hyvän postauksen pari päivää sitten painoon ja kehonkuvaan liittyen. Voin allekirjoittaa täysin joka sanan, niin sitä vanhemmiten viisastuu. ❤️

I got a lot of DM’s yesterday regarding my outfit, so let’s take a closer look to it. I was wearing my favourite hat from KN collection and an all white outfit for a change – totally love the cute blouse from River Island. This is my last day here in Stockholm, soon I’m heading to airport and back home again. Such a lovely weekend!

KN Collection Hat
Ray-Ban Sunnies
Asos Earrings
River Island Top
River Island Jeans
Chanel Bag
Hermes Sandals

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Oona July 23, 2018

  Off topic, mut miten sun tossa laukussa on kestänyt toi nahka? Harkitsen just eri materiaalien välillä ja en tiedä uskallanko ostaa ton lampaannahkaisen ja herkemmän, vaikka kauniimpi onkin verrattuna caviariin.

  Reply
  • Alexa July 23, 2018

   Hyvin on kestänyt! Mun on siis jo jostain 90-luvulta kun äidin vanha. Vähän aikaa sitten huollatin The Handbag Spassa ja näyttää ihan uudelta taas! 😍 xx

   Reply
 2. Satu July 23, 2018

  Ei liity tähän postaukseen, mutta onko sulla antaa jotain vinkkejä gucci sneakersien hoitoon? Ostin juuri itselleni parin ja, mietin pitäisikö niitä jollain suojata ennen käyttöä? Kuitenkin on erittäin herkästä nahasta ilmeisesti kyse.

  Reply
  • Alexa July 24, 2018

   En valitettavasti osaa sanoa! En ole kauheasti käyttänyt omiani. 🤔 xx

   Reply
 3. Onpas aivan ihana kesäasu. 😍

  Reply
 4. Pinja July 24, 2018

  Pakko kyllä (taas kerran) kehua tota teidän podia, se on aina työmatkojen piristys kun laittaa teidän höpötykset soimaan! Kuuntelin joskus myös lennolla ja piti ihan hillitä itseni etten alkanut kikattamaan yksikseni ääneen teidän juttuja kuunnellessa :D Ihan huippua naiset, jatkakaa samaan malliin ♥︎ Niin ja pakko vielä kehua tuota kuvien hattuakin, voiko olla täydellisempää kesähattua?!

  Reply
  • Alexa July 24, 2018

   Voi kuinka ihana oot Pinja! Ihanaa että pystytään viihdyttämään sua! ❤️ xx

   Reply
 5. Emilia July 26, 2018

  Moi!:) ei liity mitenkään postaukseen tää kysymys, mut miten hoidat sun Givenchyn antigonaa? Ostin sen laukun ja mietin kannattaako siihen laittaa jtn nahkanhoitotuotteita?

  Reply
  • Alexa July 26, 2018

   En oo hoitanut oikeestaan mitenkään ja hyvältä näyttää edelleen! 😍 xx

   Reply