Summer Vibes

_MG_9104

kesa

_MG_9243 _MG_9290 summer-photodiary _MG_9268 _MG_0016 _MG_9092

_MG_9270

Pakko vielä fiilistellä kesää yhden postauksen verran! On nimittäin ollut niin upeeta nämä viimeiset pari viikkoa että ei pysty edes sanoin kuvailemaan. Töitä on kyllä rittänyt, mutta jotenkin toi valo ja lämpö on antaa niin paljon energiaa että kaikki tuntuu paljon helpommalta ja kevyemmältä. Ihan uskomatonta että nyt on jo torstai! Mihin nämä viikot oikein vierähtää. Ainakin mahtava viikonloppu on tulossa. Säästä en niin tiedä, mutta vietetään isolla kaveriporukalla iltaa ja pari Suomen lätkämatsiakin (tosin tällä kertaa olkkarista katsottuna) mahtuu viikonloppuun. Kuulostaa täydelliseltä suunnitelmalta, jos multa kysytään!

I just need to express my love for summer! The past few weeks has been amazing. Everything just feels easier and people are constantly so happy and friendly – that cannot be taken for granted in Finland. I just don’t have nothing else to say, I’m just genuinely happy lately! I also have pretty bomb plans for the weekend; a little party for friends at home and then hockey night on Sunday evening with friends. Can’t wait!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 comments

 1. Natali May 12, 2016

  Beautiful photos Alexa! I love the current Helsinki weather, it’s been amazing!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa May 12, 2016

   Thanks Natali! Totally agree :) xx

   Reply
 2. Leanne May 12, 2016

  Such lovely photos, Alexa. The weather looks perfect for ice cream.

  Love from South Africa

  Arum Lilea

  Reply
 3. Jjjj May 12, 2016

  Kuulostaapa täydellisiltä sun suunnitelmat. Niin totta et toi ilma ja aurinko antaa niin paljon energiaa. :) näin susta muuten eilen jossain lehessä maybelinen mainoksen, upeeta työtä!

  Reply
  • Alexa May 12, 2016

   Voi kiitos ja ihana kuulla!! Se oli makee juttu tehdä :) xx

   Reply
 4. Jenni May 12, 2016

  Ihania kuvia! Tulee kyllä niin kesäfiilikset ai että :) Toivottavasti saadaan nauttia näistä säistä vielä paljon tänä kesänä! xx

  http://shakespeareandsparkle.com

  Reply
  • Alexa May 12, 2016

   No joo todellakin!! Kiitos :) xx

   Reply
 5. Nancy May 13, 2016

  The photos are so nice! I get such happy summer feelings from them :) x
  http://www.simplynancyblog.com

  Reply
 6. Eneli May 13, 2016

  Wow, this is really one of my favorite posts from you lately! Really feels personal and easy-to-relate! Love it, please keep us updated this way from time to time! ;)

  Reply
  • Alexa May 13, 2016

   Aww thanks so much! I totally will :) xx

   Reply
 7. Ems May 14, 2016

  Tämä kommentti ei nyt liitytähän postaukseen, mutta halusin kehua, miten ihanasti olet tuonut miestäsi esille blogissa viime aikoina. Lukijana tietysti ei voi tietää, mitä kulissien takana tapahtuu, mutta mielestäni on söpöä, miten ole kihlautumisenne jälkeen maininnut miehesi huomattavasti useammin blogissa ja aina jotenkin niin lämpimän oloisesti. Jonkinasteinen kuherruskuukausi siellä varmaan meneillään ;) Ihanaa seurata toisten ihmisten onnea, vaikkakin todella etäältä. Hyvää häiden suunnittelua teille, nauttikaa toisistanne! :)

  Reply
  • Alexa May 14, 2016

   Haha eikä! :D En ole kiinnittänyt asiaan yhtään huomiota! No mutta mukava kuulla joka tapauksessa :) Kiitos paljon! xx

   Reply