Summer Sunday

Kai se on pakko myöntää että kesän viimeisiä viikonloppuja viedään! Viikonloppu on mennyt pitkälti asuntoprojektin merkeissä, ja voin paljastaa että eteenpäin ollaan menty hurjaa vauhtia. Mikään ei ole vielä kiveen hakattu, joten lupaan paljastaa enemmän kun alkaa olemaan nimiä papereissa. Olen kyllä todella innoissani kaikesta tulevasta, enkä malta odottaa että pääsen paljastamaan teille enemmän! 

Tämä sunnuntai oli kyllä ihan mieletön kesäpäivä. Aloitettiin Vilman kanssa aamu Hietsun kirppiksellä, ja meidän tavarat menivät kuin kuumille kiville heti savuttuamme. Oli niin kyllä niin vapauttavaa saada kaappeihin lisätilaa, ja muuton alta tavaraa pois. Pöytä onneksemme tyhjentyi kokonaan muutamassa tunnissa, ja me lähdettiin jatkamaan päiväämme ravintolapäivän merkeissä. Kierrettiin Koffi, Roba ja Ruttopuisto, ja jälkimmäisestä löytyi ehdottomasti parhaat eväät. Olen tosi ilonen että Helsingissä on järjestetty tällainen tapahtuma, sillä kaupungin fiilis ravintolapäivänä on ihan ainutlaatuinen – suosittelen. Nappasin kamerankin mukaan meidän kaupunkikierrokselle, ja tässä muutamia kuvia päivän varrelta! :) 

I need to admit that summer is ending soon! It seems like the there will be a lot of rainy days during the next couple of weeks, so I wanted to take advantage of the last beautiful days by walking around in town. Luckily the restaurant day was held today (A food carnival when anyone can open a restaurant for a day) and it was so much fun to just walk around with friends and stop by for a spontaneous picnic. I’m so glad we have this ‘tradition’ also in Finland, it brings people together for a fun cause! :) 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Hanna August 18, 2014

  Onneksi ravintolapäivä on yleinen ympäri Suomea oleva tapahtuma..

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 18, 2014

   Niinpä! Juuri eilen juteltiinkin kavereiden kanssa että mukavaa että heidänkin uudesta kotikaupungista Kuopiosta kyseinen päivä löytyy! :) xx

   Reply
 2. jemina August 18, 2014

  Ravintolapäivä on kansainvälinen tapahtuma ja samana päivänä ympäri maailmaa, ei vain helsingissä tai Suomessa :) http://www.restaurantday.org/en/info/about/

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 18, 2014

   Tiedän! :) Mulla on vain kokemusta Helsingistä, niin siksi viittasin siihen! xx

   Reply