Summer Fashion Inspo

Nyt kun se kesä viimein tuli, niin on pakko vielä hetki ihastella kesähepeneitä. Kieltämättä ajatukset on jo syksyn muodissa, mutta niitä ehtii fiilistellä vielä todella pitkään. Toivon että pääsen vielä elokuussa käyttämään ihania valkoisia kesämekkoja, sillä niitä löytyy kaapista vaikka minkälaisia. No ainakin lupaavalta näyttää tämä viikonlopun sää!

Kovasti ollaan poikaystävän kanssa mietitty reissua syksylle, ja edelleen se Santorini kummittelee mun mielessä. Kiitos muuten kaikista vinkeistä mitä annoitte Santoriiniin liittyen , teistä on aina hurjan paljon apua.  Ihanaa päästä viikonlopunviettoon näin upean sään saattelemana. Nauttikaa ilmoista tyypit!

The summer weather finally arrived in Finland. I have been totally obsessed about fall wear already , but let’s take a moment for summer inspiration before it ends. The weather seems to be really warm during the weekend, I can finally wear my white summer dresses – yay! Have a beautiful weekend everyone! 

white-summer-outfits

Lace up -ballerinat ovat olleet suurinta huutoa tänä kesänä. Enkä ihmettele, sillä olen hurjasti tykännyt niistä itsekin. Kuvassa olevat ballerinat ovat Topshopin mallistosta, juuri ne samat mitkä löytyy vaatekaapistani mustana. Olen myös kovasti tykästynyt Quay Australian aurinkolaseihin, joita olen bongannut Instagramista aina välillä. Ihanan leikkisiä ja erilaisia laseja, ja vieläpä hyvän hintaisia. Tosin kaikki kivoimmat lasit tuntuvat aina olevan loppuunmyyty. No ehkä ensi kesäksi sitten!

Lace up ballerinas have been really in this summer. No wonder, I have been really into my lace up flats from Topshop. The ones in the photo are also from Topshop, I totally love the snake print, it’s so fresh. I have been also really into Quay Australia’s sunnies, I have seen them a lot on Instagram. They are so funky and cool, yet inexpensive.

Photos: @chrisspy, Classyinthecity, Fashionandstylev, Pinterest / postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Anne August 8, 2015

  Which brand is the white tunic in the collage you’ve made?

  Reply
  • Alexa August 9, 2015

   Vero Moda, linked down below :) xx

   Reply
 2. Lisa August 9, 2015

  Moikka!

  Kannattaa tsekata Asos, siellä noita Quayn laseja löytyy jos jonkinlaista mallia, mukaan lukien noita kollaasin kuvassa olevia! :-)

  Ja halusin vielä kiittää ihanasta blogista! Täältä saa päivittäin ihan superit inspiraatiot ja parasta blogissasi on jotenkin sen esteettinen yhtenäisyys! Itsekin tulee aina yritettyä jotain blogia mutta homma kaatuu siihen että ärsyttää postausten kuvien “erilaisuus” (eri valotukset jne.). Täällä kaikki on jotenkin niin ihanan tyylikästä ja kuvat onnistuneita ja vaaleita/selkeitä!

  Ihania kesäpäiviä sulle Alexa! :-)

  Reply
  • Alexa August 9, 2015

   Joo mä itse asiassa just linkkasin noi Asosille :) Voi kiitos ihana, piristit mun iltaa kovasti! :) xx

   Reply