Summer Beauty Favorites

Tuotteet saatu testiin

Löwengrip Facial Mist


Löwengrip Facial Mist on ollut viime viikkoina ahkerassa käytössä. Ne päivät kun helteillä jaksan meikkata, haluan että meikkipohjani näyttää kuulaalta. Löwengrip on onnistunut luomaan todella hyvän kosteussuihkeen, joka on hienojakoinen ja tuoksuu myös ihanan raikkaalta. Suihkutan tätä kasvoille (erityisesti kuivempiin kohtiin) kun meikki on valmis. Tämä on myös loistava tuote, jos haluaa saada korostuspuuterista tai metallinsävyisistä luomiväreistä todella hohtavan. Suihkuta tätä siveltimeen ennen tuotteen levittämistä, niin saat kaiken korostuspuuteristasi irti!

On those hot sunny days when I decide to wear makeup, I like to finish the look with the Löwengrip Facial Mist. The mist is very fine and gives me a beautiful glow and moisture to the dry areas of my face. This is also a great product in case you really want your highlighter or metallic eye shadow to pop. Spray the mist on a brush before applying the product to get the most out of your shimmers!

essie too too hot

Usein vannon nude-lakkojen nimeen, mutta näin kesällä on ihanaa piristää itseään kirkkailla kynsillä. Olen punaisten lakkojen suhteen aika valikoiva, mutta essien too too hot oli juuri sitä mitä etsin! Se on koristanut kynsiäni nyt jo useamman viikon.

I often swear by nude polish but this summer I’ve brightened up my days with more colorful nails. I’m quite picky when it comes to red polishes, but “too too hot” by essie is right up my alley!

Vita Liberata Beauty Blur

Vita Liberatan Beauty Blur on ikonisesta Body Blur-tuotteesta kehitetty versio kasvoille. Sekoitan tätä kuultovoidetta meikkivoiteen joukkoon ja ihanan kuulas meikkipohja on taattu. Beauty Blur-voiteessa on myös aavistus itseruskettavaa, eli päivittäin käytettynä kasvoille muodostuu luonnollisen kuulas päivetys.

Beauty Blur by Vita Liberata is a face version of the iconic Body Blur. I often mix this with my foundation to get a beautiful even finish. The Beauty Blur also has a hint of self-tanning that gives, if daily used, a lovely natural tan.

Lumene Shine Hydrating & Plumping Gloss (6 Soft Pink)

Olen viime kuukausina käyttänyt lähestulkoon pelkästään tätä huulikiiltoa ja saan siitä toistuvasti kyselyitä InstaStoriesin puolella. Soft Pink tuo kevyesti sävyä, sekä kauniin kiillon. Koostumus on myös ihanan kevyt, eikä lainkaan tahmainen. Suosittelen!

The last few months I’ve been wearing nonstop this Lumene lip gloss . The shade Soft Pink gives a light gloss and hint of colour and it is not sticky at all!

Pearl Hair Clips

Pakko antaa myös maininta helmipinneille, nimittäin siinä on yksi ihanimmista hiustrendeistä vähään aikaan! Kuvan pinni on House of Elliottilta, mutta vastaavanlaisia saa myös useista kampaamoista ja ketjuliikkeistä.

I have to give a shoutout to the pearl hair clips since it must be the loveliest hair trend in a while! The one in the picture is from House of Elliot, but you can find similar ones from hair salons and clothing stores as well.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Roosa July 5, 2019

  Tämä oli kiva postaus, pitää kyllä kokeilla varsinkin Lumenen huulikiiltoa ja Löwengripin suihketta <3

  Reply
  • Alexa July 5, 2019

   Jee, mukava kuulla! 😘 xx

   Reply
 2. Ilona July 5, 2019

  Jes, oonkin miettinyt miten toi suihke toimii! Pakko varmaan myös hommata tuo Beauty Blur, sen verran oon koukussa Body Bluriin! :D Pakko myöntää, että oon sitäkin kokeillut myös kasvoille, mutta ehkä parempi käyttää oikein kasvoille suunnattua tuotetta. Sun blogista saa kyllä aina huiput kauneusvinkit, monta tuotetta jo bongannut kestosuosikkeihin täältä :)

  Reply
  • Alexa July 6, 2019

   Hei kiitos paljon, tosi ihanaa kuulla että mun vinkeistä on ollut iloa! 😘 xx

   Reply
 3. Janina July 6, 2019

  Tota vita liberataa on pakko kokeilla :) ei liity tähän postaukseen mitenkään mutta tuli mieleen että oot muistaakseni joskus sanonut että sulla on leveämpi jalka niin oisko sulla suositella hyviä kenkiä leveän lestin jalalle joko ihan vastaamalla tähän tai postauksen muodossa? :) tajusin eilen että mulla on oikeesti yhdet mukavat kengät mun leveälle jalalle ja kaupassa ei aina heti tunne että hankaako vai eikö nopean kokeilun myötä. Kiinnostais suositukset kaikista erilaisista kengistä :)

  Reply
  • Alexa July 6, 2019

   Se on kyllä huippu! 😍 Just viime viikolla listasin mun suosikkikengät, niin kannattaa kurkata se viime viikon postaus! 🙏 xx

   Reply
   • Janina July 6, 2019

    Hei jee meenkin heti kattomaan! Jääny ihan huomaamatta 😊

    Reply