Suede and Lace

_MG_8983

Niin mahtava kesäsää että ei mitään järkeä! Tosin kuulin huhua että nyt säät taas viilenee, joskin olihan se arvattavissa että ei saada makeaa mahan täydeltä. Ehdin jo kuitenkin inspiroitumaan kesäasuista selatessani viime kesän arkistoja. Samat kamat löytyvät vielä kaapista, joten uusintakierrosta vaan kehiin! No ei suinkaan ihan, mutta muutamia hyväksi havaittuja asuja ehdottomasti. Viime kesän uniformu tuntui olevan mekko ja liehutakki (esim. täällä ja täällä), ja siitä yhdistelmästä nyt inspiroiduinkin. Samassa kombossa mukavuutta ja näyttävyyttä ja kun korot heittää työpäivän päätteeksi jalkaan, niin voi lähteä vaikka juhlajalalle.

Muuten täällä kaikki hyvin ja aika palata arkeen miniloman jälkeen. Nyt on tuplasti enemmän hommia tehtävänä, mutta näillä keleillä kaikki tuntuu puolet mukavammalta. Nyt vaan sormet ristiin että vielä viikonloppuna saataisiin nauttia auringosta.

Suurkiitos myös teille jotka eilen kiittelitte postaustahdista ja julkaisuajoista. Ne ovat ehkä sellasia asioita joita lukijana ei tule ajatelleeksi kovinkaan usein, mutta kommentit lämmittivät kovasti mieltäni ja vielä erityisesti juuri eilen. Heräsin nimittäin viideltä tekemään hommia ennen kotiinpaluuta ja juuri sattumalta siellä kiiteltiin tahdista. Kiitos teille siitä että olette niin mahtavia ja hei ihanan aurinkoista päivää. ♥

The weather has been incredible the past week! I just can’t believe it. I actually heard a rumor that it might get cold soon again, but I won’t believe it – I’m just going to be in my summer bubble from now on. Especially because I just got so into summer fashion! Suede, lace and light neutral tones. I don’t want to wear jeans anymore haha.

Oh and by the way, thanks everyone for the lovely comments lately. Yesterday I woke up around 5 to get my post ready before heading back home and just randomly so many of you thanked me for still being so active with blogging. It really made my day and made me realize again how blessed I am. Hope you have a lovely day!

_MG_8969 _MG_9057 _MG_9035 _MG_9040 _MG_9044 _MG_9057 _MG_9075

Vintage Sunnies (similar here!)
Gina Tricot Coat 2015 collection (similar here!)
BCBGMAXAZRIA Dress from Zalando*
Zara Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 comments

 1. Sanni A May 11, 2016

  Oot kyllä niin upee nainen! On ilo lukea sun blogia ja inspiroitua kerta toisensa jälkeen näistä ihanista kuvista :)

  Reply
  • Alexa May 11, 2016

   Ihana olet, kiitos!! :) xx

   Reply
 2. A May 11, 2016

  Ah, tää on kyl niin täydellinen kesä asu suoraan mun unelmista! Pitsin ja mokkanahan kombo on niin loisto yhdistelmä! <3 minultakin vielä kiitos postaus tahdistasi, on ihana herätä aamuisin syömään aamupalaa ja lukemaan lemppariblogia. :)

  Reply
  • Alexa May 11, 2016

   Voi ihana kuulla, kiitos :)! xx

   Reply
 3. Natali May 11, 2016

  Uuuu, love this combo, so stylish, trendy and suits you perfectly!

  http://www.lartoffashion.com/2016/05/11/visit-helsinki-bystro/

  Reply
  • Alexa May 11, 2016

   Thanks so much Natali :) xx

   Reply
 4. sanna May 11, 2016

  Jep, samaa mieltä. Sun postaukset on myös aina tosi hyviä ja laadukkaita, vaikka niitä tuleekin päivittäin! Saat kyllä olla tyytyväinen työpanokseesi :-) Ihana asu!

  Reply
  • Alexa May 11, 2016

   Voi kiitos, tosi mukava kuulla! :) xx

   Reply
 5. Jenni May 11, 2016

  Tosi makee asu! Jotenkin ihanan erilainen kombo :). Ja sun hiukset näyttää taas ihan täydellisiltä! xx

  http://shakespeareandsparkle.com/

  Reply
  • Alexa May 11, 2016

   Kiitti! Mietin hetken että onko pitsi ja mokka liikaa yhdessä, mutta hell no ;) xx

   Reply
 6. Sasha May 11, 2016

  What a cool coat! Enjoy your summer bubble <3
  xx
  SASHA

  Reply
  • Alexa May 11, 2016

   Haha thanks Sasha :) xx

   Reply
 7. Jonna May 11, 2016

  Ihana asu :) Pidän kovasti siitä, että postauksesi ovat säännöllisesti aamuisin luettavissa. Panostat blogiisi paljon ja siitä välittyy hyvä fiilis :)

  Reply
  • Alexa May 11, 2016

   Voi kiitos, niin mukava kuulla! :) xx

   Reply
 8. Hanna May 11, 2016

  oi mikö takki!! oon ite ihan rakastunu mokkaan ja on ihanaa kun sitä tuntuu löytyvän nyt kaupasta kun kaupasta. Hinta välillä kyllä vähän kirpaisee, mm. löysin aiivan hurjan söpön pikkulaukun mutta melkein 100euron hintalappu ei houkutellut..

  Reply
  • Alexa May 11, 2016

   Mokka on kyllä niin kaunis ja eläväinen materiaali, love it! :) xx

   Reply
 9. Eneli May 11, 2016

  I just thought the same thing one day! I love your blog so much because you post so often! It´s always so good tocome here if I need some inspiration! Also this look is so nice, perfect combo!

  Reply
  • Alexa May 12, 2016

   Aww thank so much Eneli! :) xx

   Reply
 10. Jutt May 12, 2016

  Sun blogissa on kyllä viimesen vuoden sisällä tapahtunut jokin muutos, että satun löytämään itteni täältä päivittäin kuikuilemasta uutta postausta. Ennen nimittäin lukasin vain teidän entisen kämpän remppapostaukset enkä muuta! Oot kyllä ihailtava ja ehkäpä jopa pelottavaa sanoa, mutta myös hiukan kadehdittava (vaikka blogi nyt onkin vain ihan pintaraapasu) persoona :-) Mä oon saanut susta vaan niin hyvän kuvan tän blogin kautta!

  Reply
  • Alexa May 12, 2016

   Eikä haha voi ihana olet! Parempaa kohteliaisuutta ei voi sanoa kun kehua persoonaa, kiitos ihan huikeesti! Ihana kuulla että kehitystä on havaittavissa, itse kun koen että laatu on pysynyt taisaisena vuoden päivät. Ehkä se johtuu siitä että kuvat ovat olleet laadukkaita useamman vuoden ajan ja koen sen itselleni niin tärkeäksi osaksi blogia. Mutta nyt kun sanoitte, niin ehkä kehitys on tapahtunut itse sisällön puolella. On enemmän painetta tehdä “rikkaampaa” sisältöä ja videotkin ovat tulleet kuvioihin. Musta tuntuu että olen videoista eniten innoissani tällä hetkellä, kun se on niin uutta itselle ja siinä on mahdollisuuksia kehittyä. Myöskin teidän ihanat tsemppaavat kommentit ovat kannustaneet kovasti panostamaan sisältöön. Olette ihania! xx

   Reply