Street Style from Paris

@wethepeoplestyle

@andreahegard

@tania.fdz

@matildamoreliuss

@Liselcain

@Emmafiorini

@tobimakeup

@alessandraairo

Tässä tällä kertaa katumuotia Pariisista! Kerettiin olemaan reissussa muutama päivä muotiviikkojen aikaan ja kaupunki oli jälleen tyylitaitureita täynnä. Kauden suurin trendi oli selkeästi hatut, etenkin “baker boy”-lippiksiä ja baskereita näkyi ihan älyttömän paljon. Pariisissa pukeutuminen oli hiukan helpompaa kun täällä, sillä aurinko paistoi ja mittari näytti vielä kahtakymmentä – kelpaisi tännekin!

I’m glad I had time to shoot some street style in Paris. As I have said before, I love shooting street style during fashion week. It’s really inspiring! Too bad fashion month is already over, hopefully I’m able to attend some fashion weeks during February again! 

@Brightonkeller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 comments

 1. Julia October 4, 2017

  Hei Alexa!

  Jee, näitä taas! Nämä antavat niin paljon lisäarvoa tämän blogin tyylipuoleen, ihania ovat! Niin tyylikkäitä muotitaitureita! :) Hei pystyisitkö muuten Essien brändilähettiläänä tekemään Essie Gel Couture-sarjasta erillisen postauksen? En ole ihan perillä Gel Couture-sarjan sekä normilakkojen eroista. Sekä jos sulla on jotain kivoja suosikkisävyjä sieltä :)

  Reply
  • Alexa October 4, 2017

   Voi kiitos ihana! ? Mä olen ihan syystä jättänyt tänä vuonna Gel Couture -sarjan käsittelyn pois, sillä nykyinen koostumus ei jostain syystä toimi omalla kynnelläni ollenkaan. Tavalliset essie-lakat toimii siis paremmin (kun mikään muun markkinoilla olevan lakka), mutta moni lukijani on kertonut että Gel Couture pysyy kynsissä hyvänä viikon. Tiedä sitten että mikä mun kynsissä on vikana ? Mutta ymmärtääkseni koostumusta ollaan jossain vaiheessa muuttamassa, niin testailen sitten uudelleen josko se toimisi itselläni paremmin. ? xx

   Reply
   • Julia October 6, 2017

    Kiitos tiedosta! :) Joo, Essien lakat ovat kyllä parhaita. Tiedätkö muuten mistä vielä saisi ostettua syyskokoelmaa? Onkohan ne loppu jo? Kaikista Kickseistä ei ilmeisesti saa. Viikonloppuja :)

    Reply
    • Alexa October 6, 2017

     No on! ? Stockalla eilen näin!? xx

     Reply
 2. Marianne October 4, 2017

  J’adore! Muodin pääkaupungissa vastaan tulee mitä upeimpia, persoonallisia tyylejä :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 3. Aurora October 5, 2017

  Siis WAU Alexa nyt on kyl ihan super onnistuneita otoksia!! Todella inspiroivia, tykkään kyllä kovasti näistä katumuotipostauksista :) ihanaa loppuviikkoa ja kiitos upeasta blogista <3

  Reply
  • Alexa October 5, 2017

   Voi kiitos ihana! Samoin sinne ❤️ xx

   Reply
 4. Krista October 5, 2017

  Hei, ihana Alexa! Olisiko sinulla jotakin kivoja kahvila ja/tai ruokapaikkasuosituksia Pariisissa? :)

  Ja kiitos piristävästä ja inspiroivasta postauksesta!

  Reply
 5. Charlotte October 5, 2017

  Nää street style postaukset on parhaita! On ihan huippua nähdä erilaisia ja monipuolisia kokonaisuuksia :) Saa hyvin inspistä!

  Reply
  • Alexa October 5, 2017

   Voi kiitos ihana! ? xx

   Reply