Street Style from Paris

@wethepeoplestyle

@andreahegard

@tania.fdz

@matildamoreliuss

@Liselcain

@Emmafiorini

@tobimakeup

@alessandraairo

Tässä tällä kertaa katumuotia Pariisista! Kerettiin olemaan reissussa muutama päivä muotiviikkojen aikaan ja kaupunki oli jälleen tyylitaitureita täynnä. Kauden suurin trendi oli selkeästi hatut, etenkin “baker boy”-lippiksiä ja baskereita näkyi ihan älyttömän paljon. Pariisissa pukeutuminen oli hiukan helpompaa kun täällä, sillä aurinko paistoi ja mittari näytti vielä kahtakymmentä – kelpaisi tännekin!

I’m glad I had time to shoot some street style in Paris. As I have said before, I love shooting street style during fashion week. It’s really inspiring! Too bad fashion month is already over, hopefully I’m able to attend some fashion weeks during February again! 

@Brightonkeller

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Julia October 4, 2017

  Hei Alexa!

  Jee, näitä taas! Nämä antavat niin paljon lisäarvoa tämän blogin tyylipuoleen, ihania ovat! Niin tyylikkäitä muotitaitureita! :) Hei pystyisitkö muuten Essien brändilähettiläänä tekemään Essie Gel Couture-sarjasta erillisen postauksen? En ole ihan perillä Gel Couture-sarjan sekä normilakkojen eroista. Sekä jos sulla on jotain kivoja suosikkisävyjä sieltä :)

  Reply
  • Alexa October 4, 2017

   Voi kiitos ihana! ? Mä olen ihan syystä jättänyt tänä vuonna Gel Couture -sarjan käsittelyn pois, sillä nykyinen koostumus ei jostain syystä toimi omalla kynnelläni ollenkaan. Tavalliset essie-lakat toimii siis paremmin (kun mikään muun markkinoilla olevan lakka), mutta moni lukijani on kertonut että Gel Couture pysyy kynsissä hyvänä viikon. Tiedä sitten että mikä mun kynsissä on vikana ? Mutta ymmärtääkseni koostumusta ollaan jossain vaiheessa muuttamassa, niin testailen sitten uudelleen josko se toimisi itselläni paremmin. ? xx

   Reply
   • Julia October 6, 2017

    Kiitos tiedosta! :) Joo, Essien lakat ovat kyllä parhaita. Tiedätkö muuten mistä vielä saisi ostettua syyskokoelmaa? Onkohan ne loppu jo? Kaikista Kickseistä ei ilmeisesti saa. Viikonloppuja :)

    Reply
    • Alexa October 6, 2017

     No on! ? Stockalla eilen näin!? xx

     Reply
 2. Marianne October 4, 2017

  J’adore! Muodin pääkaupungissa vastaan tulee mitä upeimpia, persoonallisia tyylejä :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 3. Aurora October 5, 2017

  Siis WAU Alexa nyt on kyl ihan super onnistuneita otoksia!! Todella inspiroivia, tykkään kyllä kovasti näistä katumuotipostauksista :) ihanaa loppuviikkoa ja kiitos upeasta blogista <3

  Reply
  • Alexa October 5, 2017

   Voi kiitos ihana! Samoin sinne ❤️ xx

   Reply
 4. Krista October 5, 2017

  Hei, ihana Alexa! Olisiko sinulla jotakin kivoja kahvila ja/tai ruokapaikkasuosituksia Pariisissa? :)

  Ja kiitos piristävästä ja inspiroivasta postauksesta!

  Reply
 5. Charlotte October 5, 2017

  Nää street style postaukset on parhaita! On ihan huippua nähdä erilaisia ja monipuolisia kokonaisuuksia :) Saa hyvin inspistä!

  Reply
  • Alexa October 5, 2017

   Voi kiitos ihana! ? xx

   Reply