Street Style from Milan


Maria

Giada Benincasa

Metta

Yuanyan

Denis

Jessica

Tässä Milanon kaduilta bongattuja ihastuttavia tyylitaitureita. Lähtöpäivänä en enää vloggaillut, mutta en malttanut pitää näppejäni irti kamerasta eli katumuodin ikuistamiseksihan se meni. Pyörittiin Äidin kanssa Via Monte Napoleonin kulmilla ja mielettömiä tyyppejä tuli kyllä löydettyä. Milanossa katumuodin kuvaaminen oli erittäin mieluisaa, sillä kaikki ihmiset oli niin mielettömän ystävällisiä ja jopa otettuja. Kun taas Pariisissa on tullut koettua olkien kohauttelua ja sellaista “totta kai sä haluut kuvata mua” -asennetta. Toki siihenkin joukkoon on mahtanut hurjasti hyviä tyyppejä, mutta meininki Milanossa oli kyllä huomattavasti rennompi. Inspiroiduin kyllä kovasti tällä reissulla ja eilen kokosinkin hetken suosikkitrendistä postauksen. Inspiraatio ulottui kyllä ihan keittiöön saakka, sillä reissussa ja sen jälkeen olen syönyt parsaa ihan hullun lailla. Mutta pitemmittä puheitta lauantain viettoon, toivottavasti tekin saatte näistä vähän inspiraatiota.

Here are some gorgeous gals from the streets of Milan. It was so much fun to shoot street style again and all of the people I met were super friendly. It’s wasn’t always the case in Paris, unfortunately. But I still love doing it! It’s so interesting to wander around and spot stylish people, talk a few words and snap some pictures. There’s just something about it. Hope you enjoy the pictures!

Stefania

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Karitsa April 15, 2017

  Moi, anteeksi kun tämä tulee väärän postauksen alle, mutta tämä voisi hukkua tuonne oikean postauksen alle laitettuna.

  Siis aivan ihana tuo 40 kysymystä video! Hauskan erilainen, Ikinä en ole suomalaisissa vlogeissa nähny tuollaista, ihanan spontaani. Sinä olit niin eduksesi siinä, ettei voi edes uskoa todeksi. Aivan ihana!

  Osasitko odottaa tiettyyn aikaan kuvaajaa tulemaan? Vai oliko sekin ihan hatusta vedetty aika? Voih tää oli mahtava. Kiitos!

  PS ja ota huomioon mä EN ikinä edes ehdi/jaksa vlogeja katsoa! Nyt vaan odotan jo sun seuraavaa vlogia :D

  Reply
  • Alexa April 15, 2017

   Voi kuinka mukava kuulla, kiitos tosi paljon! ? Teen kyllä tollasen uudelleen, kun siitä tykättiin niin kovasti! Ja siis se oli periaatteessa sattuma, luulin että kerkeän takahuoneesta tiskille ennenkun Arttu tulee, mutta en ehtinytkään ? xx

   Reply
 2. Johanna April 15, 2017

  Oi vitsit miten ihania!? Tämmöset postaukset on mun lemppareita!

  Reply
  • Alexa April 15, 2017

   Jee, ihana kuulla kiitos! ? xx

   Reply
 3. Elin April 15, 2017

  Heips, missä oot käyny suihkurusketuksessa / onko mitään paikkaa mitä suosittelisit??

  Reply
  • Alexa April 15, 2017

   Oon joskus käynyt Suncenterissä Kalevankadulla, mutta en oo aikoihin käynyt missään! ? Suosittelen käyttämään St.Tropezin dark-sävyä, jos kaipaat nopeasti hyvän brunan! xx

   Reply
 4. Veera April 15, 2017

  Aivan ihania tyylejä, lisää tällaisia postauksia, ehdottomasti!
  https://byveera.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa April 15, 2017

   Ihana kuulla, kiitos! ? xx

   Reply
 5. Charlotte April 16, 2017

  Vitsi miten upeita tyylejä!! Pinterest kamaa ;) haha

  Reply
  • Alexa April 16, 2017

   Ihana kun tykkäsit! ? xx

   Reply
 6. Pinja April 16, 2017

  Ai että milanolaiset kyllä osaa pukeutumisen, upeita tyylejä!

  Reply