Street Style from Milan

Francesca Moschetta | @francesca_m17

Reissuissa yksi parhaista jutuista on kyllä katumuodin ikuistaminen. Tykkään vaan ylipäätään katsella ihmisiä ja parasta on kun bongaa mitä upeimpia tyylejä. Milanossa oli sen verran lämmin että ihmiset olivat todella vähissä vaatteissa, mutta muutamat ihanat katutyylit tuli kuitenkin bongattua. Tykkäättekö muuten näistä street style -postauksista?

I just love shooting street style when traveling. It’s nice to meet new people and catch some cool styles. It was burning hot in Milan, so this time it was quite hard to find people with clothes on (haha!), but I managed to find the coolest styles. Hope you like these posts too!

Dunia Algeri | @duniaalgeriatelier

Tämä oli hauska sattuma! Olen seurannut Dunian suunnittelemia upeita neuleita Instagramin kautta vuoden verran ja sattumalta pysäytin juuri hänet Milanon kadulla. Kannattaa kurkata hänen merkkinsä IG, aivan ihania vaatteita.

It was a cool coincidence to meet Dunia, I have been admiring her work through Instagram for quite a while. She designs the cosiest knits you can find, you should definitely check them.

Alberto Gualeni & Marco Gambi | @alguale & @marco_gambi

Cristina Scotti

Elena

Elisa Marmori

Olga

Leave a Reply

Your email address will not be published.

31 comments

 1. Marianne June 28, 2017

  Vau miten upeita tyylejä <3
  Nämä street style postaukset ovat ihan lemppareita :)
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa June 28, 2017

   Jee mukava kuulla! ? xx

   Reply
 2. Tiina June 28, 2017

  Hei, mulla olis kommentti kuvien kokoon liittyen. Kuvat ovat niin isoja, että ainakaan läppärillä tai iPadilla blogia selatessa eivät näy kokonaan vaan kuvaa joutuu skrollaamaan nähdäkseen koko kuvan. Erityisesti asukuvissa se on hassua kun jos pää näkyy niin jalat eivät. :) Luulisin, että moni nykyään selaa blogeja läppärillä, puhelimella tai tableteilla. Mutta en tiedä onko muut tähän kiinnittäneet huomiota tai häiritseekö.
  Itse ajattelen, että olisi mukavampaa ja kuvatkin pääsisivät paremmin oikeuksiinsa jos sen näkisi yhdeltä katsomalta ilman kuvan skrollaamista ees taas.
  Taitaa olla sama homma melkein joka blogissa. Ehkä se on nyt trendi käyttää isoja kuvia. :) Jonkin aikaa oon tähän kiinnittänyt huomiota ja nyt noista streetstyle kuvista pisti hyvin silmään kun koko asua ei pystynyt kerralla katsomaan.

  Kiitos muuten ihanasta blogista. Nuo streetstyle postaukset on ihan loistavia, niitä vois olla enemmänkin. Ja olispa muuten kiva saada vähän streetstylea Helsingistä tai muualtakin Suomesta jos kesällä reissaat Suomessakin. :)

  Reply
  • Alexa June 28, 2017

   Heippa, kiitos palautteestasi! Pitää vähän miettiä tota kuvien kokoa vielä siis ? Ja joo pitäis kyllä nyt kesällä kuvata täällä Helsingissäkin katutyylejä! xx

   Reply
   • eli July 4, 2017

    Oon samaa mieltä! Varsinkin tälläisissä asukuvissa olisi kiva nähdä kuva kokonaan ettei joudu skrollaamaan ees taas ja näkee vaan kerralla pään tai jalat :/

    Reply
    • Alexa July 4, 2017

     Mulla näkyy mobiililla ja padilla koko kuva ja sitten Chrome-selainta käyttäessä koneella myös. ? Mutta selvitellään! xx

     Reply
  • A June 28, 2017

   Aivan samaa mieltä!!

   Reply
 3. Vau. Tosi makeita tyylejä ja hauska postausidea. Tykkään.

  Reply
  • Alexa June 28, 2017

   Jee, mukava kuulla! ? xx

   Reply
 4. Iina June 28, 2017

  Moi Alexa! Sulla on ihana blogi :-) Mietin tässä että millä fontilla/kenellä sun blogin otsikko (siis tuo “Alexa Dagmar” teksti) on teetetty? Oon etinyt unelmafonttia mun tatskaan ikuisuuden, ja toi oi just sellanen millä haluisin mun tekstitatskan! Kiitos <3

  Reply
  • Alexa June 28, 2017

   Voi kiitos ihana! ? Mun graaffikko Katja Makkonen Days Agencystä on tehnyt sen mulle käsin, voit Katjalta kysellä ? xx

   Reply
 5. P June 28, 2017

  näitä on aina niin kiva katsoa! ehdottomasti lisää:)

  Reply
  • Alexa June 28, 2017

   Jee mukava kuulla! ? xx

   Reply
 6. Johanna June 28, 2017

  Jes! Mä vähän salaa toivoin et tekisit tämmöisen postauksen! Nämä on mun lemppareita, inspiraatiota saa niin paljon!

  Reply
  • Alexa June 28, 2017

   Jee, huippua kuulla! ? xx

   Reply
 7. Ems June 28, 2017

  Täältäkin ääni street style postauksille! Erityisesti näistä saa kivaa inspiraatiota erilaisten vartalomallien pukemiseen :)

  Reply
  • Alexa June 28, 2017

   Jee, ihanaa kuulla että te tykkäätte näistä yhtä paljon kun mä tykkään näitä tehdä! ? xx

   Reply
 8. Sannis L June 28, 2017

  Oh, tuo Elisa Marmorin tyyli… <3

  Reply
  • Alexa June 28, 2017

   Hän oli kyllä upea! ? xx

   Reply
   • Sannis L June 29, 2017

    En nyt näköjään pääse tästä yli ja palaan tähän vielä uudestaan ? Olen juuri tuollaista hametta etsinyt jo tovin, ei kuvatessa sattumoisin tullut esille mistä tuo yksilö on? Tai osaatko vinkata vastaavanlaista (olennaista minulle tuo pohjaväri ja joustava vyötärö)?

    Reply
    • Alexa June 29, 2017

     Ei valitettavasti käynyt ilmi ? Nyyh! xx

     Reply
 9. Julia June 28, 2017

  Hei!

  RAKASTAN Street Style -postauksia! Vaikka sinulla onkin kiva tyyli jo itselläs niin nämä tuo vähän lisämaustetta tähän blogiin aina kun etsii jotain tyylivinkkejä ym. :) :)

  Reply
  • Alexa June 28, 2017

   Jee ihana kuulla! ? Tykkään niin kuvata näitä mutta harvoin näitä kommentoidaan, niin en ole osannut päätellä että onko hitti vai huti. ? xx

   Reply
 10. Saija June 28, 2017

  Ihania tyylejä, ehdottomasti näitä lisää! :)

  Reply
 11. Laura June 29, 2017

  Jesjesjes, salaa toivoinkin, että kuvaisit myös tällä reissulla street stylejä! Iso peukku näille. Vaikka sunkin tyyli on ihana ja inspiroiva, niin kiva saada aina vähän myös vaihtelua. :) Kuvaa ihmeessä näitä joskus myös Helsingissä tai muuallaki ku Milanossa ;)

  Reply
  • Alexa June 29, 2017

   Jee, huikeeta! ? Pitääpä kuvata muuallakin! xx

   Reply
 12. Ansu June 29, 2017

  Oi kyllä vaan tykkään street style-postauksista, siinä näkee mitä ihmiset ihan TODELLA pitävät päällään ja saa hyviä inspiksiä! Varsinkin Cristina Scotti iski kuin moukari, siinä on asu juuri minun makuuni, värit ihanat aina hiuksia myöten! Ainoa, minkä voisin vaihtaa varsinkin näitä Suomen kesiä ajatellen, on toppi. Peplum ei iske, tuossa se ei kylläkään ole silmiinpistävä. Mutta topin siis voisin vaihtaa v-aukkoiseen ohueen mustaan tai off white -neuleeseen. Ihana lady!

  Reply
  • Alexa June 29, 2017

   Jee ihana kuulla! ? xx

   Reply
 13. Milena July 2, 2017

  This is such a lovely post and, like you said, a lovely way of meeting people! It’s so sweet to celebrate other people’s style on your blog! <3

  http://milenawears.com

  x

  Reply