Stockholm through my phone

august 14, 2017, Stockholm

Maailman ihanin viikonloppu Tukholmassa takana ja tänään illalla on aika palata takaisin kotiin. Oli mahtavaa että saatiin Lindan kanssa vietettyä vielä yksi kesäviikonloppu täällä, sillä ensi kerralla tulen tänne ehkä vasta ensi keväällä ellen duunijuttujen takia satu päiväksi tulemaan. Tämä kuva oli mun mielestä meistä niin ihana, juuri sellainen hassu tilannekuva. Meillä on päällä Y.A.S:in mekot, joista mustan löydät täältä ja valkoisen täältä. Molemmat on itse asiassa mun, olen selkeästi vähän innostunut pilkkumekoista…

Such a lovely weekend in Stockholm! It’s always one of my favorite weekends during every summer and this year I had the chance to come here twice, so I’m really grateful for that. We had such a good time as always, even though we didn’t do anything special besides shooting and eating – as always. This is one of my favorite pictures of us, even it’s just a random goofy shot outside of our hotel.  We are wearing dresses from Y.A.S you can find the black one from here and the white one from here. I guess I’m a bit obsessed with polka dots… 

Asun samassa huoneessa kun viimeksikin ja joka aamu on tullut syötyä puuroa kauramaidolla ja marjoilla – mums!

I always eat the same breakfast here; oatmeal with oat milk and berries – yum. 

Nukun täällä Hotel Diplomatissa aina niin hyvin! Seuraavaan asuntoon pakko hommata sama setti patjasta lakanoihin ja tyynyihin, on nimittäin maailman mukavimmat. Joku kysyi kun tehtiin livelähetystä IG:ssä että tehdäänkö hotellin kanssa yhteistyötä kun niin paljon sitä hehkutetaan, eikä tosiaan ole yhteistyöstä kyse. Saan medianedustajana alennusta huoneesta, mutta mitään näkyvyyttä ei koskaan luvata. Kirjoitan vaan aidosta rakkaudesta tätä paikkaa kohtaan. Hotelli on muuten vanha perheyritys, joka tekee tästä erityisen kotoisan.

Hotel Diplomat is one of my all time favorite hotels. The bed is heavenly, I’m always sleeping like a baby here. I’m definitely going to get the same mattress, sheets etc. to our next apartment. 

Todistettiin viikonlopun aikana mielettömiä auringonlaskuja.

Such a gorgeous sunset.

Napattiin myös hotellilta pyörät lainaan ja kruisailtiin monena iltana keskustassa.

We also borrowed bikes from the hotel, best idea ever. 

Oli niin hyvä sää että syötiin viikonloppuna useaan otteeseen terassilla. Jos käytte täällä kesällä, niin suosittelen Wiener Cafeet, Bistro Linne, Strandvägen 1 ja tietysti meidän hotellin terasseja. Kaikissa ihana pariisilaishenkinen fiilis ja hyvät sapuskat. Moni kyselin lippiksen perään, se on Ginasta.

I just love the terraces on Strandvägen, especially Strandvägen 1, Diplomat and Bistro Linné. 

Mieletön jälkkäri Bistro Linnéssä.

Love this dessert we had at Bistro Linne. 

Tässä odottelin Lindaa, joka lähti hakemaan hotellilta laukkuaan. Asukuvat tulossa myöhemmin!

Here I’m waiting for Linda. Outfit pics coming up!

 

postaus sisältää mainoslinkkejä

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *