Stockholm calling!!

Siitä on tosiaan jo kolme kuukautta kun viimeksi Tukholmassa pyörähdin. Huomenna olisi siis lähtö ja tällä kertaa olisi viiden päivän reissun tiedossa, kenenkäs muun kuin ihanan Lintun luona. Viime kerralla oli ihanaa ja tästä kerrasta tulee ehdottomasti vielä parempi! Hitsit kesä ja kaikkea. Luvassa on terasseilua, kaupungilla pyörimistä , iltamenoja, treenaamista ja kaikkea siltä väliltä! On kyllä ihanaa päästä mun muru-murmelin luokse, alkaa nimittäin risomaan toi joka päiväinen pätkivä Skype. ;) Mutta hei pidän teidän ajantasalla aivan varmasti, vähintään kerran-pari päivässä!
 
// It has been three months since I came back from Stockholm and tomorrow is time to hit the city again! I’ll obviously stay at my friend’s Lintu’s place and gosh we’re going to have such a fabulous time! I’ve been dying to see her yet again, I’m so fed up talking on Skype, which is barely working. Here are some pictures from my last trip! I’ll absolutely keep you guys updated, twice a day at least ;) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 comments

 1. Lina May 23, 2012

  Ha en trevlig resa! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 23, 2012

   Tack älskling :)!

   xx

   Reply
 2. Anonymous May 23, 2012

  Mua alkoi yhtäkkiä mietyttämään, että missä olette tutustuneet Lintun kanssa ja kauan olette tunteneet? :) Ihanaa Tukholman reissua!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 23, 2012

   Tiedettiin toisemme jo ennen blogimaailmaa ystävien kautta, mutta blogejen ansioista ystävyytemme syventyi ja nyt Lintusta on tullut ehdottomasti yksi mun parhaista ystävistä:) On se hauskaa kun “aikuisiälläkin” voi tehdä ystäviä :)

   xx

   Reply
 3. Elena May 24, 2012

  Hei,

  Pahoittelen uteliaisuuttani.

  Haluaisin kuitenkin kysyä oletko suomenruotsalainen ja jos et miksi niin erikoinen nimi? Onko nimelläsi jotain tarinaa?

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 24, 2012

   Haha ei mitään :) En ole suomenruotsalainen, vaikka suvussani heikäläisiäkin on. Äiti vain sattui pitämään nimestä, kun oli jossain ulkomailla aikoinaan nimeen törmännyt :) Dagmar tulee jostain kaukaa suvusta :)

   xx

   Reply
 4. Anonymous May 24, 2012

  Moi Alexa!

  Olen etsinyt erästä sisustuspatsasta jo pienen ikuisuuden, ja ajattelin kun työskentelet alalla, että osaisitko vinkata mitään paikkaa mistä kannattaisi Helsingissä etsiä tälläistä (http://www.goddessgift.net/thumbs/Goddess%20Hygieia%20Bust_t.jpg) patsasta. Kyseessä siis kreikkalainen terveydenjumalatar-patsas :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 24, 2012

   Hei!

   Valitettavasti en osaa ollenkaan auttaa :( Elän pienessä Zarro-maailmassa, enkä juurikaan muiden valikoimasta tiedä. Tosin korkeavuorenkadulla sijaitseva S.A.L.I – liike on vähän sen henkinen että sieltä voisi kokeilla :)!

   xx

   Reply
 5. Lotta May 25, 2012

  Ihania kuvia! :) Olispas ihanaa itsekkin päästä sinne Tukholmaan. Pidä hauskaa ! :))

  xoxo :Lotta

  Reply