STEP BY STEP HIUSTUTORIAALI

Tämän videon perään on kyselty ihan hurjasti, eli viimein näytän teille miten laitan hiukseni step by step Dysonin Airwrapilla. Unohdin videossa mainita, että jos haluaa extrapitoa, niin kannattaa nimenomaan tehdä kiharat kosteaan tukkaan Airwrapilla. Kun hius kuivuu kiharaan asentoon (vähän kuin vanhat kunnon lämpörullat), niin pito on huomattavasti parempi. Jos pysyvyyden kanssa on haasteita, niin noita muotoilutuotteita ei kannata myöskään unohtaa. Tällä tekniikalla tukka pysyy ainakin meikäläisellä täydellisenä seuraavaan pesuun saakka! ?

Käytetyt tuotteet:
Living Proof Full Root Lift
Living Proof Full Thickening Mousse
Dyson AirWrap Living Proof
Full Dry Volume Blast
tuotteet saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 comments

 1. Kati April 26, 2020

  Voi vitsi, kun sais joskus alekoodin Dysonin tuotteisiin ;) Toi laite on haavelistalla.

  Reply
  • Alexa April 26, 2020

   No älä muuta saon! Olen joskus asiaa Dysonilta tiedustellut ja ilmeisesti heillä ei ole koskaan alekoodeja – harmillisesti. ❤️ xx

   Reply
  • Ansku April 26, 2020

   Gigantilla oli maaliskuun lopussa Dyson-päivät ja kaikki Dyson tuotteet oli -20% alessa! Kannattaa seurata jos tulee uudelleen :)

   Reply
   • Alexa April 26, 2020

    Totta muuten! Siellä on aina välillä tarjouksia. Hyvä vinkki! ❤️ xx

    Reply
   • Kati April 26, 2020

    Kiitos vinkistä, pitää seurailla! ?

    Reply
  • Mette April 26, 2020

   Vinkkinä, jos on Stockan kantiskortti niin heillä on aina aika-ajoin niitä -20% tms valitsemasta tuotteesta ja ainakin viime vuonna myös Dysonin tuotteet kuuluivat siihen alennuksen piiriin. :)

   Reply
   • Alexa April 26, 2020

    Ai oikeesti? No onpa hyvä hei, kiitos vinkistä ? xx

    Reply
  • Taija April 26, 2020

   Unelmatukka! Väri on tosi kiva ja muutenki niin hyväkuntoiset hiukset sulla? Itsellä ollut tässä koronan aikana tavoitteena opetella tekemään kiharat suoristusraudan avulla – ehkä jatkan taas harjoituksia. ?

   Reply
   • Alexa April 26, 2020

    Voi kiitos paljon! ? Ja nyt on tosiaan aikaa tehdä vähän hemmotteluhoitoja itselle! ❤️ xx

    Reply
 2. Kati April 26, 2020

  Olipa kiva ja inspiroiva video! Sulla on niin upea tukka :) Myös paita näyttää tosi kivalta! Mistä se on? :)

  Reply
  • Alexa April 26, 2020

   Kiitos paljon! ? Pusero on sellaiselta merkiltä kun Muse. En tosin lähtisi suosittelemaan, nimittäin toimituksessa meni kuukausia ? xx

   Reply
   • Maiju April 26, 2020

    Ihanasti saa tuolla hiukset ? Pysyykö kiharat vaikka kävisit suihkussa, mutta et kastele hiuksia? Musta tuntuu et jo suihkun kostea ilma saa hiukset suoristuun eli kiharat pysyy sen max päivän. ?

    Reply
    • Alexa April 27, 2020

     Mulla pysyy kyllä! Mutta oon tullut siihen tulokseen, että mun hiukan karkea hiustyyppi pitää kiharat todella hyvin – siis jopa saunomisen läpi! ?❤️ xx

     Reply
 3. Merja Lipsanen April 26, 2020

  Kiitos vinkeistäsi! Oli hyvä video. Dysonin setti on ollutkin ostoslistalla mietinnässä. Kallis se on…mutta näköjään tosi hyvä. Kiitos?

  Reply
  • Alexa April 26, 2020

   Jee mukava kuulla! ? xx

   Reply
 4. MM April 26, 2020

  Tosi upeat hiukset sinulla ja väri on kaunis! Miten kiharrin mahtaa toimia lyhyissä/lyhyemmissä hiuksissa, osaatko sanoa?

  Reply
  • Alexa April 26, 2020

   Kiitos paljon ? Petra Korpi käyttää tuota myös lyhyempään tukkaan ja hyvältä näyttää kyllä hänelläkin ? xx

   Reply
 5. Rachel April 26, 2020

  Hei, milloin tulee enemmän sisustusjuttuja, kotisi on persoonallinen ja nyt tullut uusia kuvakulmia tännekkin. Olohuoneen tauluista kiinnostaisi tietää minkä kokoisia ne on ja mistä hankittu. Kiitos jo etukäteen ?

  Reply
  • Alexa April 26, 2020

   Joo, pitää ehdottomasti tehdä! Oon kyllä tosi tyytyväinen meidän kotiin just nyt, kaikki sointuu yhteen ja kokonaisuus on harmoninen. Pitää siis ottaa kuvia pian! Olkkarin taulut löytyy täältä https://zarro.fi/product-category/piensisustus/ ❤️ xx

   Reply
 6. Ems April 27, 2020

  Moikka! Täysin ohi tämän aiheen kysyn, että kun olette alkaneet suunnittelemaan remontteja, oletteko käyttäneet suunnitteluun jotakin suunnittelijaa vai oletteko itse hahmotelleet ja suunnitelleet kaikki? Tarkoitan siis pinnat, kaapit, pistorasioiden paikat yms.? Meillä on suunnitteilla ostaa eräs asunto, joka olisi täysin remontoitava ja mietimme miten suunnittelua olisi hyvä tehdä ja mitä remontin kannalta suosittelisit huomioimaan esim. suunnitelmissa? Meillä on aika tarkka oma ajatus, mutta mietimme onko esim. sisustusarkkitehti hyvä hankkia projektiin? Onko teillä ollut? Kokemuksia siis teidän remonttien ”avain” kokemuksista olisi kiva kuulla :) Ihanaa kevään jatkoa :)!

  Reply
  • Alexa April 27, 2020

   Meillä on aina ollut jonkun sortin arkkitehti miettimässä juuri valaistus- ja sähkösuunnitelmaa ym. Sisustusarkkitehtia harkitaan nyt tulevaan urakkaan, sillä koetaan, että loppuepeleissä voi jopa säästää rahaa, kun tekee kerralla oikeat valinnat harkiten. Ja remppa on tosiaan yhtä päätöksentekoa (aina wc-istuimen mallista pistorasioihin), niin olisi kieltämättä luksusta, jos joku samanlaisen maun omaava olisi valinnut muutaman vaihtoehdon kaikestq ennakkoon. Mutta saa nyt nähdä näinä aikoina, että onko budjettia ottaa yhtä suunnittelijaa lisää, kun noin isossa projektissa pakollisia suunnittelijoita (arkkitehti,lvi, rakenne jne…) on jo kokonainen tiimi. Toki toi meidän tuleva projekti on muutenkin niin uniikki, kun kaikki rakennetaan alusta, että on myönnettävä, että mun suunnittelutaidot eivät varmasti riittäisi parhaaseen lopputulokseen. Tulipas pitkä selostus! Mutta kannattaa ehdottomasti pyytää tarjouksia ja joskus ihan kevyt konsultaatiokin voi olla suureksi avuksi! ❤️ xx

   Reply